Isopskrifter fra Silikomart - Easy Cream

Lav de lækreste hjemmelavede ispinde med Easy Cream forme og opskrifter fra Silikomart. Prøv fx de børnevenlige jordbæris, citronis og mynteis, eller kast dig ud i en smagfuld hindbærparfait, en aromatisk kaffeparfait eller en chokoladeparfait, hvor du selv doserer kakaoindholdet.


OPSKRIFTER PÅ IS


JORDBÆRSMAG

Ingredienser: 250 g jordbær, 100 ml mælk, 1 skefuld citronsaft, 80 g sukker, 1 knivspids salt. 

Pisk jordbærrene, tilsæt mælk, sukker, citronsaft og en knivspids salt (ved at tilsætte salt fremhæves frugtsmagen).


CITRONSMAG

Ingredienser: 100 ml vand, 120 ml citronsaft, 100 g sukker.
Kog vand og sukker i 3 minutter. Pres en citron, si saften, og bland den med den afkølede sirup.


MYNTESMAG

Ingredienser: 70 g sukker, 60 g myntesirup, 150 ml vand.
Kog vand og sukker i 3 minutter, og lad det køle af. Kom myntesirup i blandingen af sukker og vand.


Hæld din yndlingsblanding i Silikomart - Easy Cream ispindeform. Lad det køle af
i fryseren i mindst 8 timer. Hold den frosne form under
koldt, rindende vand i ca. 30 sekunder, indtil ispinden
løsner sig fra formen. Tryk på undersiden af formen, så
ispinden kommer ud. (De angivne mængder er til tilberedning
af tre ispinde med Silikomart - Easy Creams ispindeform på 72 ml)


ANDRE LÆKRE SNACKS TIL SILIKOMART - EASY CREAM-FORMENE



MØRK CHOKOLADEBAR

INGREDIENSER
50 g sukker
30 g smør
25 ml mælk
20 g mørk chokolade
30 g mel
10 g
mel tilsat hævemiddel
1 æg
Pynt:
Mørk chokolade efter ønske

TILBEREDNING
Bræk chokoladen i mindre stykker, og kom den i en gryde sammen med sukker, mælk og smør.
Smelt det hele – det må ikke koge – og lad det derefter køle af i ca. 15 min. Hæld blandingen i
en stor skål, og pisk med en elpisker. Sigt melet i, og tilsæt derefter ægget. Hæld blandingen i formen, så den bliver trekvart fuld, sæt pinden i, og bag i en forvarmet ovn ved 160° C i ca. 25 min. 

Tages først ud af formen, når den er helt kold. Pyntes med smeltet chokolade med Silikomart-sprøjteposen.

HINDBÆRPARFAIT

INGREDIENSER
120 g marengs
70 g hindbær eller hindbærmos
50 g piskefløde

TILBEREDNING
Lav din marengs, og tilsæt den allerede siede hindbærmos. Pisk fløden stiv, og fold den forsigtigt i blandingen. Hæld blandingen i formen, sæt pinden i, glat overfladen, og sæt ispinden i fryseren i
mindst 5 timer. Tag ispinden ud af formen, og pynt.


CHOKOLADEPARFAIT 

INGREDIENSER
60 ml mælk
120 g mørk
chokolade
50 g æggeblomme
75 g smør
Til pynt:
Mørk chokolade

TILBEREDNING
Riv den mørke chokolade, og kom den i en gryde. Tilsæt mælk, æggeblommerne én ad gangen og
til sidst smør. Hæld blandingen i formen, sæt pinden i, glat overfladen, og sæt i fryseren i mindst 5 timer. Tag ispinden ud af formen, og pynt.
Til pynt:
Smelt chokoladen ved 30° C, og dyp derefter ispinden i chokoladen.


KAFFEPARFAIT 

INGREDIENSER
15 g espressokaffe
20 g pulverkaffe
30 g vaniljecreme
70 g italiensk marengs
110 g piskefløde
Til pynt:
Mørk chokolade eller chokolade med nødder

TILBEREDNING
Opløs pulverkaffen i kogende varm espressokaffe, og kom det i vaniljecremen og den italienske marengs. Fold til sidst den piskede fløde i. Hæld blandingen i formen, sæt pinden i, og glat overfladen.
Sættes i fryseren i 8 timer. Tag ispinden ud af formen, og pynt med en glasur af mørk chokolade eller
chokolade med nødder.



ITALIENSK MARENGS 

Ingredienser
200 g sukker
50 g vand
125 g æggehvide
50 g sukker

Kog sukkeret (200 g) i vandet ved 121° C. Pisk imens æggehviderne lidt efter lidt med 50 g sukker,
og hæld det forsigtigt over det kogte sukker, mens røremaskinen stadig kører. Pisk, indtil blandingen er kold.


FORHOLDSREGLER - Inden formen tages i brug

Inden du bruger formen første gang, skal du vaske den under varmt, rindende vand
eller i opvaskemaskinen.

FORSIGTIG
• Opvarm ikke formen over direkte varme (dvs. en elektrisk eller keramisk kogeplade, et gasblus eller en grill osv.)
• Brug ikke kniv eller andre skarpe redskaber, der kan ridse formen.
• Må ikke vaskes med skrappe opvaskemidler (pH-værdien skal være på mellem 5 og 10) eller med skuresvampe.
• Opvarm ikke formen med grillfunktionen i mikroovnen.
• Hvis den vaskes i opvaskemaskine, må der ikke bruges flydende afspændingsmiddel eller
duftstoffer. Du kan tørre formene hurtigt ved at sætte dem i ovnen ved +100° C i 10 minutter.

Fiskars Royal Kasserolle
Fri fragt!
Blomsterbergs Infrarødt Termometer
Fri fragt!
Gastromax Mini Rivejern m. beholder
Spar
25%
Rosti Margrethe Røreskål
Spar
20%
0
Rosti Margrethe Røreskål
2 liter - Melamin - Varm hvid
Medlemspris
119,95
Medlemsrabat
30,00
Ikke medlem
149,95