Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Gaver

Adventsgaver til hende

Søger du inspiration til adventsgaver til konen, kæresten, moren eller veninden? Vi har samlet de bedste bud på adventsgaveideer her, der tilmed er til at betale.

Skrevet af Imerco · 24 november 2022

Hvem vil ikke gerne glæde sin kone, kæreste, mor eller søster? Det kan dog være svært at finde på de helt rette gaver til advent, men herunder får du nogle virkelig gode bud!

Kande og vase i én

En kande som denne kan både bruges til læskende saftevand, som vase til smukke blomster eller blot stå fremme på reolen - genialt med en gave, der kan bruges igen og igen. 

Elegant julepynt

Måske er du ikke så fingernem til de drilske, flettede julestjerner - frygt ej, du kan finde det fineste, elegante juleophæng, der med glæde kan findes frem år efter år.

Lysende lyshuse

De nuttede lyshuse, der ligner peberkagehuse vil helt sikkert gå rent ind hos kvinden, du leder efter gave til - de er ikke til at stå for! 

Stellet, hun samler på

Suppler samlingen af krus, kopper og tallerkener med steldele i den serie, som hun er særligt glad for. Måske mangler hun en sukkerskål, en bonbonniere eller en sovsekande, der passer ind?

Lækre håndklæder

Intet slår følelsen af at være renvasket efter et bad - det skulle da lige være følelsen af også at være god mod sin hud, når den lige har været helt våd. Giv lækre bløde håndklæder i gave - de vil gøre gavn igen og igen.

Forkælelse til huden

En lækker håndcreme er ideel at have med på farten, liggende på kontoret eller til at have med i tasken. Giv en lækker en af slagsen, der både dufter godt og plejer huden.

Rummelig toilettaske

"Jeg behøver ikke en toilettaske", sagde ingen kvinde nogensinde! Kvinder har altid brug for at have styr på beautysagerne, så du kan med ro i sindet give en toilettaske til kvinden, du skal glæde i julen.