Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Håndmixere

HÅNDMIXERE

Alle køkkenmaskiner

Airfryers og tilbehør

Håndmixere

Håndmixer fra Blomsterberg med kager
48 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Håndmixer, sort, large
Spar 57%
(1)

Gastronoma

Håndmixer

500 Watt - 6 hastigheder - Turbofunktion

Ikke medlem
599.95
Medlemspris
259.95

Viser 20 ud af 48 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/haandmixere

Håndmixere

Hvad bruger man en håndmixer til?

Du kan bruge en håndmixer til en masse forskellige ting. Det er nok mest almindeligt at bruge en håndmixer til at piske en luftig flødeskum, men du kan også bruge den til at mixe en kagedej, ælte en bolledej eller til sammenblanding af frikadellefarsen.

Købsguide: hvilken håndmixer er bedst?

Der er intet entydigt svar på, hvilken håndmixer der er den bedste at vælge. Det kommer an på, hvad du påtænker at bruge den til, og hvilke krav du har til f.eks. hastighed, watt og tilbehør.

Hastigheder

Du kan justere hastigheden på alle elektriske håndmixere. Hastighedsindstillingerne kan dog variere alt efter, hvilken model du vælger. Langt de fleste håndmixere har 5 hastigheder, men nogle har helt op til 9 hastigheder – og nogle er endda udstyret med en turbo-funktion. Bruger du kun din håndmixer i ny og næ, kan en med 5 hastigheder være fin, men er du f.eks. en flittig bager, så kan det være rart at have mulighed for at justere hastigheden i flere niveauer.

Watt

Som med mange andre køkkenmaskiner bør du ikke nødvendigvis vælge din håndmixer ud fra, hvor mange watt den har. Watt kan dog være en god måde at sammenligne de forskellige modeller på tværs af samme producent. Watt er blot en indikator for, hvor meget strøm din håndmixer bruger, og ikke hvor god den er til at udnytte strømmen. Hos Imerco har vi håndmixere med både 200w og 500w, men du kan også købe en kraftig på 1000w - der er en håndmixer til ethvert behov.

Tilbehør

Alle håndmixere er udstyret med et piskeris, der kan hjælpe dig med diverse piske opgaver i køkkenet. Nogle modeller har ekstra tilbehør i form af dejkroge, hvilket f.eks. giver dig mulighed for at røre en bolledej sammen. Du kan også få modeller, hvor et stativ medfølger.