Vi tæller ned til Black Friday 2021

Glæd dig til fantastiske Black Friday tilbud

Så nærmer Black Friday sig. Du kan allerede nu tage et kig rundt på Imerco.dk og gemme de ting du ønsker dig som favoritter - så er det nemt at klikke varerne i kurven.

Imens du venter, kan du se vores bedste tilbud lige her. Alle varer mærket med JULEPRIS bliver ikke billigere inden jul – heller ikke i Black Week!

0 varer
0 varer
(1 - 0 ud af 0 varer)

På Black Friday kan du gå i din lokale Imerco eller Imerco Home butik, og finde masser af Black Friday tilbud.

Eller du kan holde Black Friday derhjemme og shoppe Black Friday tilbud i ro og mag på Imerco.dk, hvor du kan købe Black Friday tilbud hele natten og hele dagen - vi sætter selvfølgelig julebyttemærker på dine Black Friday køb og leverer til nærmeste pakkeboks eller pakkeshop.

Dine Black Friday tilbud kan byttes i vores Imerco og Imerco Home butikker over hele landet.

Black Friday i Danmark stammer fra USA, hvor dagen vandt indpas i 1960’erne. Black Friday falder dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Hvornår det er Black Friday, afhænger derfor af, hvornår det er Thanksgiving. Det er det, traditionen tro, altid den fjerde torsdag i november. Black Friday bliver derfor altid holdt den sidste fredag i november. Imerco viderefører denne tradition, og som næste gang finder sted den 26. november 2021. 

På denne side kan du læse og finde de vigtigste informationer om Black Friday, se hvornår det er Black Friday næste gang og hvornår der bliver afholdt Black Friday de kommende år.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om Black Friday

 • Hvad er Black Friday?

  Black Friday er årets største shopping dag, hvor mange butikker giver store rabatter på en lang række varer. Næste gang afholdes Black Friday 26. november. Black Friday holdes altid den sidste fredag i november lige efter den amerikanske helligdag Thanksgiving.

 • Hvornår er det Black Friday?

  Næste gang afholdes Black Friday 26. november. Hvornår det er Black Friday, afhænger af, hvornår det er Thanksgiving. Det er det, traditionen tro, altid den fjerde torsdag i november. Black Friday bliver derfor altid holdt den sidste fredag i november.

 • Hvornår holder Imerco Black Friday 2021?

  Imerco holder Black Friday fredag den 26. november 2021. 

 • Hvilke butikker holder Black Friday?

  Imerco inviterer til Black Friday i alle vores butikker, både i de fysiske butikker og online. Sørg for at sætte kryds i kalenderen, så du kan være med.

 • Hvornår er det Black Friday de kommende år?

  Black Friday 2021: fredag den 26. november
  Black Friday 2022: fredag den 25. november
  Black Friday 2023: fredag den 24. november
  Black Friday 2024: fredag den 29. november
 • Men hvad skal vi bruge denne nye tilbudsdag til?

  På Black Friday er der flere og bedre tilbud end på andre dage i løbet af året. Med andre ord er det en festdag for dig, der gerne vil spare penge. I modsætning til de fleste andre tilbudsdage er Black Friday tilmed placeret på et tidspunkt, der matcher dine købsbehov. Dagen ligger nemlig lige op til juletiden, og ved at købe julegaver på Black Friday er der mange penge at spare. Hvad der er næsten endnu bedre er, at du får klaret juleindkøbene tidligt og hurtigt, så du ikke skal stresse i december.

 • Hvad er meningen med Black Friday?

  Der er mange gode grunde til, at Black Friday er blevet så populær en shoppedag. Først og fremmest er der vilde besparelser at hente for dem, der er hurtigt ude. Samtidig markerer dagen starten på den søde juletid – en tid, vi alle glæder os til. Der er derfor en glimrende mulighed for at klare juleshoppingen i god tid. I USA er dagen desuden en helligdag for mange offentligt ansatte – den sidste inden juleferien – det giver dem mulighed for at holde forlænget weekend.

 • Hvad er traditionen bag Black Friday?

  Vil man forstå, hvad Black Friday har af betydning, skal man vende øjnene mod USA. Black Friday er nemlig en amerikansk tradition, som altid fejres dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, hvor familier samles for at spise kalkunmiddag – oprindeligt for at takke gud for en god høst. Black Friday markerer den sidste amerikanske helligdag inden jul og i dag ser amerikanerne derfor Black Friday som det officielle startskud på juletiden. I USA er det almindeligt at udnytte lejligheden til at få købt alle julegaverne til gode priser, før vi går den dyre juletid i møde.

 • Hvad er historien bag Black Friday?

  Black Friday opstod, fordi mange offentligt ansatte i USA havde fri dagen efter Thanksgiving, så de kunne tage en forlænget weekend. Folk havde derfor tid til at handle, og det imødekom butikkerne med et stort udsalg. Gennem årene har traditionen udviklet sig til at blive den ultimativt største udsalgsdag på året.

  I USA har Black Friday gennem de seneste ti-femten år været årets travleste indkøbsdag. Hvad Danmark angår, så har traditionen de seneste år også vundet indpas her i landet.

 • Hvad betyder begrebet Black Friday?

  Navnet Black Friday betyder ”Sort fredag”, hvad man umiddelbart ikke ville forbinde med en festdag. Navnet bærer dog ingen negativ betydning i dag, selvom det godt kan lyde lidt dystert. Navnet stammer fra Philadelphia, hvor udtrykket ”Black Friday” helt tilbage i 1960’erne blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik, der hærgede byens gader dagen efter Thanksgiving. Navnet kan også forstås som en hentydning til, at butikkerne sidst på året har fået ”sorte” tal på bundlinjen, hvilket fejres med udsalgsfest. Det var dog først i løbet af 1990’erne, at navnet Black Friday blev udbredt som den gængse betegnelse for det årlige nationale udsalg i USA.

 • Hvad er online Black Friday?

  Efterhånden som internethandlen er begyndt at udgøre en stor del af vores køb, er Black Friday også blevet et online udsalg. Mens tilbuddene i butikkerne først er aktive, når butikkerne åbner fredag morgen, går Black Friday salget på nettet allerede i gang natten til fredag. Det har sat gang i en helt ny udvikling af traditionen: I stedet for at stå tidligt op for at stå i kø, bliver mange nu længe oppe for at sidde klar ved tasterne, når det hele går løs. Det er derfor blevet det tidspunkt på året, hvor der er heftigst trafik i de mange online butikker. Efterhånden vælger nogle webshops også at forlænge udsalget til den efterfølgende mandag, som derfor er blevet døbt Cyber Monday.