Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på ALT* ved køb for min. 200 kr. Brug koden: KULØRT20
  • Hjem
  • Black Friday

Black Friday er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
18829 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Jubilæumsabe
Natur
Brun
Spar 36%

Kay Bojesen

Abe - Mini

Mini - H 9,5 cm - Resttræ

Ikke medlem
699.95
Medlemspris
449.95
Fragt fra 19.00

Viser 80 ud af 18829 produkter

https://www.imerco.dk/black-friday

Black Friday Imerco

Velkommen til ekstra gode tilbud hos Imerco

Imerco inviterer til udsalgsfest med ekstra gode tilbud fredag d. 24. november 2023 både online på imerco.dk og i de fysiske Imerco og Imerco Home butikker, hvor vores dygtige medarbejdere glæder sig til at tage imod dig. Kan du ikke vente til butikkerne åbner, kan du sidde klar ved tasterne og shoppe alle de gode tilbud fra Black Week på imerco.dk – så er der god chance for at få fingrene i de gode tilbud først. Køb dem online eller reserver dem til afhentning i din nærmeste imercobutik. Sørg derfor for at sætte kryds i kalenderen, så du ikke går glip af alle de gode priser. Hos Imerco har vi nemlig nogle af ugens bedste Black Friday tilbud og skarpe priser på alle de populære mærker som blandt andet Royal Copenhagen, Holmegaard, Eva Trio og Georg Jensen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Black Friday, skal du ikke være bekymret, Imerco kører nemlig Black Week med gode priser hele ugen – tilbuddene starter allerede om mandagen og gælder også Black Weekend og helt frem til Cyber Monday. Så du kan finde masser af gode tilbud allerede i Black Week. 

Få de bedste tilbud hos Imerco

På Black Friday og under hele Black Week er der flere og bedre tilbud hos Imerco end på andre dage i løbet af året. Med andre ord er det en festdag for dig, der gerne vil spare penge. I modsætning til de fleste andre tilbudsdage er dette udsalg tilmed placeret på et tidspunkt, der matcher dine købsbehov. Dagen ligger nemlig lige op til juletiden, og ved at købe alle dine julegaver i netop disse dage, er der rigtig mange penge at spare, så der også kan komme nogle ekstra gode pakker under træet. Hvad der er næsten endnu bedre er, at du så får klaret juleindkøbene tidligt og hurtigt, så du ikke skal stresse med det i løbet af december, men i stedet får mere tid til at nyde de mange hyggelige juletraditioner med venner og familie.

Hvilke tilbud har Imerco på Black Friday?

Hos Imerco glæder vi os til at give vores kunder de bedste tilbud, så du kan gøre nogle gode køb. Det vil vi faktisk gerne hele året rundt, men på Black Friday skruer vi endnu mere op for de gode tilbud, og giver dig dermed nogle ekstra gode besparelser. Du kan vælge at shoppe de gode tilbud rundt omkring i Imercos fysiske butikker eller du kan gå online på Imerco.dk, hvor du finder hele vores produktudvalg. Dog er du nødt til at vente til Black Week og til fredag d. 24. november med at få udløst spændingen ift. hvilke Black Friday tilbud vi har. For det er ingen hemmelighed, at Imerco har masser af gode Black Friday tilbud på masser af varer indenfor køkkenudstyr, borddækning, elektronik, udeliv og bolig.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets absolut største shoppedag, hvor Imerco giver dig store rabatter, og har tilbud på en lang række varer. Denne dag falder altid på den sidste fredag i november lige efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, men efterhånden har traditionen udvidet sig til både at omfatte ugen op til kendt som Black Week samt weekenden efter, som kaldes Black Weekend.

Hvad er online Black Friday?

Efterhånden som internethandlen er begyndt at udgøre en stor del af vores køb, er Black Friday i højere og højere grad gået over til at blive et mere online udsalg. Mens tilbuddene i butikkerne først er aktive, når butikkerne åbner fredag morgen, går Black Friday salget på nettet allerede i gang natten til fredag, altså ved midnatstid. Det har sat gang i en helt ny udvikling af traditionen – i stedet for at stå tidligt op for at stå i kø, bliver mange nu længe oppe for at sidde klar ved tasterne, lige når Black Friday udsalget går løs. Det er derfor blevet det tidspunkt på året, hvor der er heftigst trafik i de mange online butikker. Efterhånden vælger nogle webshops også at forlænge Black Friday udsalget til den efterfølgende mandag, som derfor kaldes Cyber Monday.

Hvornår er det Black Friday?

Hvornår dagens helt præcis falder afhænger af, hvornår det er Thanksgiving, hvilket falder på forskellige datoer hvert år. Traditionen tro er det dog altid Thanksgiving den fjerde torsdag i november, og Black Friday bliver derfor altid holdt den sidste fredag i november. Kan du ikke vente helt så længe, så får du mulighed for at shoppe løs allerede til Singles Day d. 11. november, som er endnu en international udsalgsdag, som danskerne tager mere og mere til sig.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Begrebet betyder direkte oversat ’sort fredag’, hvad man umiddelbart ikke ville forbinde med en festdag. Det bærer dog ingen negativ betydning med sig hverken dengang eller i dag, selvom det godt kan lyde lidt dystert. Det stammer fra Philadelphia, hvor udtrykket ’Black Friday’ helt tilbage i 1960’erne blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik, der hærgede byens gader dagen efter Thanksgiving. Begrebet kan også forstås som en hentydning til, at butikkerne sidst på året har fået ’sorte’ tal på bundlinjen, hvilket fejres med en ekstra stor udsalgsfest. Det var dog først i løbet af 1990’erne, at navnet Black Friday blev udbredt, som den gængse betegnelse for det årlige nationale udsalg i USA.

Hvad er meningen med Black Friday?

Der er mange gode grunde til, at Black Friday er blevet så populær en shoppedag. Først og fremmest er der vilde besparelser at hente for dem, der er hurtigt ude og derfor kan fange de ekstra gode tilbud. Samtidig markerer den dag også starten på den søde juletid – en tid, vi alle glæder os til. Der er derfor en glimrende mulighed for at få klaret juleshoppingen i god tid og til gode priser, så der måske kan blive råd til noget ekstra godt under træet i år.

Hvad er traditionen bag Black Friday?

Selve udsalget er en amerikansk tradition, som altid fejres dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving, hvor familier samles for at spise kalkun – i gamle dage var det for at takke gud for en god høst. Black Friday markerer den sidste amerikanske helligdag inden jul, og i dag ser amerikanerne derfor også dagen som det officielle startskud på juletiden. I USA er det almindeligt at udnytte lejligheden til at få købt alle julegaverne til gode priser, før vi går den dyre juletid i møde. I USA har Black Friday gennem de seneste 10-15 år været årets absolut travleste indkøbsdag. Hvad Danmark angår, så har traditionen de seneste år også vundet mere og mere indpas, og mange danskere klarer efterhånden en stor del af deres juleshopping til Black Week eller Black Friday.

Hvornår kom Black Friday til Danmark?

Black Friday kom første gang til Danmark i 2013, hvor et mindre antal danske webshops så småt begyndte at afholde udsalget. Siden da voksede shoppedagen sig hurtigt meget populær, og i dag er det blevet en af de helt store udsalgsdage ikke kun i USA og Danmark, men i hele verden. Stort set alle butikker deltager, og giver deres kunder årets bedste tilbud, og holder stort udsalg.