Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Black Friday

Black Friday er slut

Se alle vores øvrige tilbud herunder

Blackweek Green Black 3040X2000 (1)
13821 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Dual Zone Airfryer, sort, large
Spar 57%
(7)

Scandinavian Collection

Dual Zone Airfryer

8 liter - 1700 watt - 10 programmer

Ikke medlem
1499.95
Medlemspris
649.95
Fri fragt
Kun hos Imerco
XO Ginglas - 2 stk., sølvfarvet, large
Klar
Sølvfarvet
Guldfarvet
Spar 80%
(8)

erik bagger a/s

XO Ginglas - 2 stk.

68 cl - Rustfrit stål - Sølvfarvet

Pris
499.95
Tilbud
100.00

Viser 20 ud af 13821 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/black-friday

Velkommen til ekstra gode tilbud hos Imerco

Imerco inviterer til udsalgsfest med ekstra gode tilbud fredag d. 29. november 2024 både online på imerco.dk og i de fysiske Imerco og Imerco Home butikker, hvor vores dygtige medarbejdere glæder sig til at tage imod dig. Kan du ikke vente til butikkerne åbner, kan du sidde klar ved tasterne og shoppe alle de gode tilbud fra Black Week på imerco.dk – så er der god chance for at få fingrene i de gode tilbud først. Køb dem online eller reserver dem til afhentning i din nærmeste imercobutik. Sørg derfor for at sætte kryds i kalenderen, så du ikke går glip af alle de gode priser. Hos Imerco har vi nemlig nogle af ugens bedste Black Friday tilbud og skarpe priser på alle de populære mærker som blandt andet Royal Copenhagen, Holmegaard, Eva Trio og Georg Jensen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Black Friday, skal du ikke være bekymret, Imerco kører nemlig Black Week med gode priser hele ugen – tilbuddene starter allerede om mandagen og gælder også Black Weekend og helt frem til Cyber Monday. Så du kan finde masser af gode tilbud allerede i Black Week. 

Få de bedste tilbud hos Imerco

På Black Friday og under hele Black Week er der flere og bedre tilbud hos Imerco end på andre dage i løbet af året. Med andre ord er det en festdag for dig, der gerne vil spare penge. I modsætning til de fleste andre tilbudsdage er dette udsalg tilmed placeret på et tidspunkt, der matcher dine købsbehov. Dagen ligger nemlig lige op til juletiden, og ved at købe alle dine julegaver i netop disse dage, er der rigtig mange penge at spare, så der også kan komme nogle ekstra gode pakker under træet. Hvad der er næsten endnu bedre er, at du så får klaret juleindkøbene tidligt og hurtigt, så du ikke skal stresse med det i løbet af december, men i stedet får mere tid til at nyde de mange hyggelige juletraditioner med venner og familie.

Gode tilbud

i din lokale Imerco-butik

Gå på Black Friday shopping i din lokale Imerco-butik, når dørene åbnes til årets udsalgsfest. 

Imercobutikker

Black Friday hos Imerco

Imerco inviterer til udsalgsfest med ekstra gode tilbud fredag d. 24. november 2023 både online på imerco.dk og i de fysiske Imerco og Imerco Home butikker, hvor vores dygtige medarbejdere glæder sig til at tage imod dig. Kan du ikke vente til butikkerne åbner, kan du sidde klar ved tasterne og shoppe alle de gode tilbud fra Black Week på imerco.dk – så er der god chance for at få fingrene i de gode tilbud først. Køb dem online eller reserver dem til afhentning i din nærmeste Imerco-butik. Sørg derfor for at sætte kryds i kalenderen, så du ikke går glip af alle de gode priser. Hos Imerco har vi nemlig nogle af ugens bedste Black Friday tilbud og skarpe priser på alle de populære mærker som blandt andet Royal Copenhagen, Holmegaard, Eva Trio og Georg Jensen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i Black Friday, skal du ikke være bekymret, Imerco kører nemlig Black Week med gode priser hele ugen – tilbuddene starter allerede om mandagen og gælder også Black Weekend og helt frem til Cyber Monday. Så du kan finde masser af gode tilbud allerede i Black Week.

Hvilke tilbud har Imerco på Black Friday?

Hos Imerco glæder vi os til at give vores kunder de bedste tilbud, så du kan gøre nogle gode køb. Det vil vi faktisk gerne hele året rundt, men på Black Friday skruer vi endnu mere op for de gode tilbud, og giver dig dermed nogle ekstra gode besparelser. Du kan vælge at shoppe de gode tilbud rundt omkring i Imercos fysiske butikker eller du kan gå online på Imerco.dk, hvor du finder hele vores produktudvalg. Dog er du nødt til at vente til Black Week og til fredag d. 24. november med at få udløst spændingen ift. hvilke Black Friday tilbud vi har. For det er ingen hemmelighed, at Imerco har masser af gode Black Friday tilbud på masser af varer indenfor køkkenudstyr, borddækning, elektronik, udeliv og bolig.

Andre gode tilbudsdage hos Imerco

Black Week

Black Week

Hos Imerco varmer vi op til Black Friday med Black Week, hvor du kan få gode tilbud og store besparelser på alle vores lækre brands. Så har du tid til at finde de bedste tilbud og gøre et godt køb. Med de mange gode tilbud er Black Week et ideelt tidspunkt at få styr på alle julegaverne.

Kom til Black week
Black weekend

Black Weekend

Hos Imerco fortsætter vi udsalgsfesten hele weekenden med Black Weekend. Her kan du stadig nå at få fingrene i de nedsatte varer og få en masse gode tilbud. Her kan du nå at finde alle dine julegaver til ekstra gode priser, og så undgår du at stresse i december.

Cyber Monday

Cyber Monday

Hos Imerco glæder vi os til at byde dig velkommen til Cyber Monday på Imerco.dk mandagen efter Black Friday. Der er god grund til at glæde dig, for vi har masser af gode Cyber Monday-tilbud på Imerco.dk, som kun gælder online og på denne dag.

Juletilbud

Jul & julepris

Frem til jul har Imerco sat JULEPRIS på et stort udvalg af varer. JULEPRIS er din garanti for, at varen ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften – heller ikke i forbindelse med andre udsalg. Så køb roligt julegaven nu - det bliver alligevel ikke billigere inden jul!

Gode tilbud hele ugen

Black Friday hos Imerco er ikke blot en dag med besparelser – det er en hel uge, hvor du kan forny dit hjem og køkken med udsøgte mærkevarer til de mest skarpe priser. Hos Imerco forstår vi, at hjemmet er dit helle, og derfor sørger vi for, at du kan finde lige det, du drømmer om, fra førende brands som Georg Jensen, Royal Copenhagen, Bodum og alle dine andre favoritmærker.

Ugens tilbud kickstarter mandagen med et eksklusivt tilbud på 25% rabat på alle produkter fra Kähler og Holmegaard. Tirsdag byder på en lignende besparelse på alt fra Bjørn Wiinblad og Studio Round, samt et særligt fokus på julepynt, der vil bringe julens magi ind i dit hjem.
Midt i ugen, onsdag, kan du opleve 25% rabat på hele Spring Copenhagen-kollektionen, perfekt til at tilføre dit hjem et strejf dansk design og hygge med de små fine figurer. Torsdag fortsætter festen med 25% rabat på alle produkter fra Georg Jensen, Lyngby Porcelæn og Morsø, hvilket giver dig en unik mulighed for at erhverve dig tidløse designklassikere til en brøkdel af prisen.

Og så kommer højdepunktet: Black Friday selv. Imerco slår dørene op til en dag, hvor du kan spare mellem 20% og 60% på næsten hele butikken. Dette er din chance for at finde alt fra køkkenredskaber til hjemmeindretning til uhørt lave priser.

Vores fysiske butikker og webshop står klar til at byde dig velkommen med åbne arme. Tag del i denne spændende uge, hvor de gode tilbud står i kø hos Imerco. Husk, disse tilbud varer kun en kort periode over Black Friday, så skynd dig at udnytte dem, mens du kan!

Gode Black Friday tilbud

på de mest populære brands

Blackweek Page GIF Animated

Hvornår kom Black Friday til Danmark?

2013 var året, hvor danskerne for første gang åbnede døre til vores eget Black Friday, en spændende tradition med rødder fra USA. Det startede som en lille, men lovende begivenhed med få danske webshops, der tilbød ekstra gode Black Friday-priser på udvalgte varer. Disse første skridt var begyndelsen på en større rejse, hvor Black Friday hurtigt er vokset i både popularitet og omfang for hvert år, der er gået.

I dag er Black Friday blevet en af de mest travle shoppingdage i Danmark. Og er endda mange steder vokset fra Black Friday til Black Week eller helt til Black November. Dage, hvor butikker fra alle hjørner af landet, store som små, åbner deres døre (og websites) med hjertelige smil og fantastiske tilbud, og hvor mange kunder får ordnet julegaveindkøb eller juleforberedelser med gode besparelser.

Men disse dage handler om mere end bare gode tilbud; det handler om at bringe glæde til folk. Butikkerne forbereder sig længe på at skabe en uforglemmelig Black Friday shoppingoplevelse for alle kunder. 

Black Friday har med tiden derfor udviklet sig til meget mere end en udsalgsdag. Det er blevet en varm og livlig begivenhed, der forener os alle i jagten på de bedste tilbud, et fællesskab af glæde og spænding. Det er en dag, vi ser frem til hvert år, hvor vi med begejstring kaster os ud i jagten på de allerbedste tilbud.

Hvad er online Black Friday?

Efterhånden som internethandlen er begyndt at udgøre en stor del af vores køb, er Black Friday også blevet et online udsalg. Mens tilbuddene i butikkerne først er aktive, når butikkerne åbner fredag morgen, går Black Friday salget på nettet allerede i gang natten til fredag. Det har sat gang i en helt ny udvikling af traditionen – i stedet for at stå tidligt op for at stå i kø, bliver mange nu længe oppe for at sidde klar ved tasterne, når Black Friday udsalget går løs. Det er derfor blevet det tidspunkt på året, hvor der er heftigst trafik i de mange online butikker. Efterhånden vælger nogle webshops også at forlænge Black Friday udsalget til den efterfølgende mandag, som derfor kaldes Cyber Monday.

Om Black Friday

Hvorfor hedder det Black Friday?

Begrebet betyder direkte oversat ’sort fredag’. Begrebet kommer fra Philadelphia, USA, hvor udtrykket ’Black Friday’ helt tilbage i 1960’erne blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik, der hærgede byens gader dagen efter Thanksgiving. Begrebet kan også forstås som en hentydning til, at butikkerne sidst på året har fået ’sorte’ tal på bundlinjen, hvilket fejres med en ekstra stor udsalgsfest. I løbet af 1990’erne blev Black Friday udbredt som den gængse betegnelse for det årlige nationale udsalg i USA.

Hvad er meningen med Black Friday?

Der er mange gode grunde til, at Black Friday er blevet så populær en shoppedag. Først og fremmest er der vilde besparelser at hente for dem, der er hurtigt ude og derfor kan fange de ekstra gode tilbud. Samtidig markerer den dag også starten på den søde juletid – en tid, vi alle glæder os til. Der er derfor en glimrende mulighed for at få klaret juleshoppingen i god tid og til gode priser, så der måske kan blive råd til noget ekstra godt under træet i år.

Hvad er traditionen bag Black Friday?

Black Friday er en amerikansk tradition, som altid fejres dagen efter den amerikanske helligdag Thanksgiving. Black Friday markerer den sidste amerikanske helligdag inden jul, og i dag ser amerikanerne derfor også dagen som det officielle startskud på juletiden. I USA er det almindeligt at udnytte lejligheden til at købe julegaverne til gode priser, før vi går den dyre juletid i møde. I Danmark har Black Friday vundet mere indpas, og mange danskere klarer deres jule-shopping til Black Friday.

Hvornår kom Black Friday til Danmark?

Black Friday kom første gang til Danmark i 2013, hvor et mindre antal danske webshops så småt begyndte at afholde udsalget. Siden da voksede shoppedagen sig hurtigt meget populær, og i dag er det blevet en af de helt store udsalgsdage ikke kun i USA og Danmark, men i hele verden. Stort set alle butikker deltager, og giver deres kunder årets bedste tilbud, og holder stort udsalg.