Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: Spar 25% på populære brands*. Se tilbuddene her
  • Hjem
  • Julekatalog

Julekatalog

Se vores julekatalog og få inspiration til julens gaver - både dem, der skal på ønskelisten, og dem der skal under juletræet. 

Læs kataloget her

Herunder kan du se produkterne, der er med i julekataloget. 

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
0 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav

Julekatalog

Når Imercos julekatalog kommer på gaden, kan du finde inspiration til din julepynt, til din borddækning, og til julegaverne.

I kataloget er der gaveideer til hele familien. f.eks. kan du finde lækre lækre gryder, så du kan forkæle hjemmekokken med lækkert udstyr. Eller hvad med den smarte sous vide, hvor du via app kan styre og kontrollere din madlavning. Sous vide giver en masse nye madoplevelser, som i helt sikkert ikke vil være for uden. 

I julekataloget finder du også flere forskellige julestel, perfekt til juleaften eller bare fordi det er december. Du kan f.eks. finde det smukke julestel fra Royal Copenhagen eller julestellet fra erik bagger A/S med den smukke guldkant som faktisk også kan bruges til andre festlige lejligheder.

Du kan også finde symaskiner til den kreative, dehydrator og slowcooker til hjemmekokken, smukke fade og stilrene kander i Imercos julekatalog.