Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Gaver
  • Påskegaver

Find den rigtige

påskegave

Full Hero 3040 X 800 44


Forsød den dejlige påsketid med en påskegave til dine kære, påskefrokostens vært(inde) eller dine medarbejdere. Gaver er nemlig skønne at få, men næsten endnu skønnere at give. Kunsten er dog at finde den rigtige påskegave, hvorfor vi herunder har samlet vores bud på årets påskegave.

Gaver til værtinden

Categories 1000 X 900 21

Til bordet

Giv en evighedsbuket

Categories 1000 X 900 82

Hvid magi

Find den her

Forkæl dine medarbejdere med

påskegaver

Find gaven her
påskegaver til medarbejdere

Vores anbefalinger til påskegaven

72 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Påskeæg 2023 - Åkande blade, åkande blade, large
Hvid
Gul
Spar 20%

Royal Copenhagen

Påskeæg 2023 - Åkande b...

H 6 cm - Porcelæn - Hvid

Pris
229.95
Tilbud
183.95
Rhombe Color Skål, gul, large
Blå
Lyseblå
Grøn
Spar 20%
(1)

Lyngby Porcelæn

Rhombe Color Skål

Ø 11 cm - Porcelæn - Gul

Ikke medlem
199.95
Medlemspris
159.95

Viser 20 ud af 72 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/paaskegaver

Påskegaver

Forkæl med en påskegave

Når påsken er lige om hjørnet, hører der sig en invitation til en påskefrokost eller to til. Her er det oplagt at vise vært(inden) at man værdsætter invitationen med en påskegave. Og der er da intet, der skaber glæde og overraskelse end en gave, man ikke lige havde forventet – det er dét påskegaven kan.

At give gaver til påske er noget, der er forholdsvist nyt, men det er altid hyggeligt med endnu en anledning til at give en gave til en, man har kær. Det spreder nemlig masser af glæde, når man modtager en gave, som man ikke forventede. Og selvom gaver er skønne at få, så er de næsten endnu skønnere at give.

Hvem giver påskegaver?

Alle kan give påskegaver. Børn får på traditionel vis påskegaver i form af chokolade påskeæg, så her er det oplagt for de voksne at give hinanden en påskegave. Det kan også være, at du blot vil overraske påskens vært eller værtinde med en påskegave, som tak for værtskabet. Uanset så er gave skønne at give og bringer altid en smil på læben på modtageren – og det gælder også en påskegave.

Glæd dine medarbejdere med en firmagave i påsken

Vil du gerne vise, at du påskønner dine medarbejdere, så er en firmagave i påsken en udmærket måde at gøre det på – mest af alt fordi dine medarbejdere måske ikke forventer en påskegave fra firmaet. En påskegave er derfor en perfekt anledning til at overraske dine medarbejdere, og vise at virksomheden sætter pris på deres arbejde. Det kan også være at du vil takke en samarbejdspartner eller kunde for et godt samarbejde. Her på siden har vi samlet gode idéer til firmagaven, så du kan finde den helt rigtige påskegave til dine medarbejdere.

Hvorfor får man påskegaver?

Hvorfor man får påskegaver, kan der være forskellige årsager til. Eftersom påskegaver er en nyere tendens, som der ikke før har været tradition for, så er det kun fantasien der sætter grænsen for hvem der skal forkæles med en påskegave og hvad påskegaven skal være.

Det kan eksempelvis være, at du er vært eller værtinde til årets påskefrokost, og dine gæster medbringer en påskegave. Eller måske vil dine børn forkæle dig med en påskegave, som tak for deres påskeæg. En påskegave kan også være en anledning til en ’bare fordi’ gave.

Hvad kan man give i påskegave?

Man kan give alverdens ting i påskegave, der er næsten ingen begrænsninger – kun fantasien. Men den bedste påskegave er en, der er personlig og rammer plet. Det kan dog til tider være lidt af en udfordring og tager tid og omhu. Og kender du ikke modtageren kan det særligt være svært at finde den helt rigtige påskegave – her er figurer eller en fin vase til vært(inde)-buketten en god gaveidé, der med sikkerhed vil falde i god jord. Men en påskegave kan være lige dét, du synes passer bedst til anledningen eller modtageren.

Find årets påskegave hos Imerco

Hos Imerco kan du finde årets påskegave iblandt vores brede sortiment. Du finder bl.a. påskegaver fra vores største leverandører til fordelagtige priser. Skulle du mangle inspiration til den helt rigtige påskegave, så har vi samlet vores bedste bud på årets påskegave her på siden. Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med en påskegave, står vi også klar til at vejlede dig.

En påskegave du glæder dig til at give

Der er intet, som at modtage en gave, man ikke lige forventede – og det glæder mindst lige så meget at være den, der giver sådan en gave. Her på siden har vi samlet vores bedste ideer til påskens gaver, så du kan give en påskegave, som du glæder dig til at give. Påskegaven kan være alt fra påskepynt til fine figurer eller nyt til stelsamlingen – kun fantasien sætter grænsen. Mangler du inspiration eller vejledning til at finde den helt rigtige gave til påsken, så gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere af vores fine påskefund.