Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Bageudstyr

BAGEUDSTYR

Alt bageudstyr

Håndmixere

Smeg-50's-style-køkkenmaskine-brødbagning-kager-cookies


SPAR 30-60% PÅ UDVALGT KØKKENUDSTYR*

*Gælder til og med søndag den 21 juli 2024 for ImercoPlus medlemmer. Gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, SUPERPRIS, bestillingsvarer, køkken el-produkter og Stanley.


Er du endnu ikke medlem af ImercoPlus, kan du blive det her

939 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Håndmixer, sort, large
Spar 57%
(3)

Gastronoma

Håndmixer

500 Watt - 6 hastigheder - Turbofunktion

Ikke medlem
599.95
Medlemspris
259.95
Kun hos Imerco
Bistro Køkkenmaskine, hvid, large
Sort
Hvid
Spar 72%
(4)

Bodum

Bistro Køkkenmaskine

4,7 liter - 7 hastigheder - Inkl. ekstra dele

Ikke medlem
2499.95
Medlemspris
699.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 939 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/bageudstyr

Bageudstyr anbefalet af Imerco

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Bageudstyr

Hjemmebager eller mesterbager?

Der er intet som duften af hjemmebagt bagværk eller synet af overdådige fristelser. Med det rigtige bagegrej kan du nemt fremtrylle dine favoritter fra det søde køkken.

5706447068164 1 Gaver Til Bageentusiasten

Mesterbager eller ej

Uanset om du er en erfaren mesterbager eller nybegynder i det søde køkken, så er der masser af hjælp at hente. Med det helt rigtige bageudstyr kan du nemlig komme rigtig langt – og som man siger, så gør øvelse jo mesterbager. Derfor er der ingen grund til at gå ned på udstyret. Har du bageudstyret i orden kan du nemlig nemt forvandle simple ingredienser til alt fra flotte kager og delikate desserter til luftige brød. Du kan sagtens blive din egen mesterbager med det rette bagetilbehør og ingredienser.

Bageudstyret i orden

Vi har de redskaber, der gør bagningen til en leg - om du er en nybegynder eller en erfaren hjemmebager. Om du lige står og mangler en røreskål, dejskraber eller bageform, så er der masser at vælge i mellem. Det er i hvert fald vigtigt at have bagegrejet i orden, hvis du vil sikre dig gode resultater og succeser i det søde køkken.

Søde fristelser

Lad dig inspirere af vores mange opskrifter i vores inspirationsunivers. Her finder du opskrifter på alverdens kager og desserter - vi kan ikke love, at du ikke bliver fristet!

Se mere her

Bag med præcision

Bagværk kræver præcision – i hvert fald hvis du gerne vil være sikret et godt resultat. Derfor er det ikke ligegyldigt, om du har det rigtige udstyr. Målebægre, dejskrabere, sprøjteposer, tyller, udstikkere m.m. er alle sammen med til at sikre dig, at dit bagværk eller dine desserter bliver så gode som muligt. Desuden gør kvalitets bageudstyr og -tilbehør bagningen nemmere og sjovere. Uanset ambition og niveau er det rette udstyr en stor del af bagningen, og der er en del udstyr, som du helt sikkert får brug for uanset, hvilket niveau du er på.

Find bageudstyret hos Imerco

Hos Imerco finder du alt, du skal bruge af bageudstyr til dit næste bageprojekt. Vi har et stort udvalg af bageudstyr og bageartikler, som alt sammen er fremstillet i en høj kvalitet. Derved er du sikret de bedste forudsætninger for dine bageprojekter. Du finder alle de populære brands såsom by Ditte Julie, Blomsterbergs, Cook & Baker, Eva Trio, KitchenAid, Kenwood m.m. Der er altså masser af grunde til at finde forklædet frem og komme i gang med at bage alle dine favoritter.

Det vigtigste bagegrej

Røremaskine

En røremaskine er helt uundværlig i køkkenet! Den er en god hjælper, der effektivt og præcist blander ingredienserne til din bolledej, tærtedej, kagedej eller noget helt fjerde. Du vil få et ensartet resultat, spare tid og opnår bedre smagsoplevelser med en røremaskine som hjælp.

Se alle røremaskiner

Håndmixer

En håndmixer er en praktisk og alsidig køkkenhjælper, der effektivt blander ingredienserne for at opnå ensartede teksturer. Med justerbar hastighed og forskelligt tilbehør giver håndmixeren dig præcis kontrol over din bagning, hvilket er afgørende for dine resultater. 

Køkkenvægt

Præcision er vigtigt at mestre, når du bager, da det sikrer dig gode resultater. Korrekte målinger af ingredienserne er med til at eliminere gætværk, og i stedet kan du bage med nøjagtige proportioner. Med en køkkenvægt er du altså sikret perfekte resultater, når du bager lækkert bagværk.

Silikoneforme

Silikoneforme gør din bagning nemmere og mere effektiv. Deres fleksible materiale gør det let at løsne bagværk uden at ødelægge formen, og de sikrer en jævn varmefordeling for perfekt bagning. Med let rengøring og genanvendelighed er silikoneforme en praktisk og miljøvenlig løsning til enhver bagers køkken.

Bag året rundt

Fastelavn

Sæt gang i fastelavnsfesten med de bedste opskrifter på fastelavnsboller. Om det skal være de gammeldags af slagsen eller du gerne vil udfordre dig selv og dine bageevner med de moderne fastelavnsboller, så finder du dem her. At bage fastelavnsboller kan næsten være en kunst i sig selv - men der er også noget særligt ved en lækker, blød og klassisk fastelavnsbolle, som man kender den.

Sommer

Sommerens søde bær skal selvfølgelig nydes i en lækker tærte, i en skøn pavlova eller i luftige muffins - eller måske en is? Mulighederne for at gøre godt brug af sommerens bær og frugter er mange, så der er rig mulighed for at finde din egen favorit iblandt vores opskrifter til sommeren. Du finder opskrifter til enhver smag, der alle har sommerens lækre bær til fælles.

Jul

Brunkager, pebernødder, julevafler, risalamande, æbleskiver eller konfekt? Julen er en sød tid, der byder på masser af søde sager. Der er masser af julegodter at gå i gang med sammen med familien, så det er bare med at komme i gang. Der er vel heller intet som et køkken, der dufter skønt af julebag. Her finder du alle julens opskrifter til at forsøde julen lidt ekstra.

Halloween

Bag uhyggeligt lækre sager til halloween, som med garanti vil blive et sikkert hit hos familien. Lad dig inspirere og friste af vores opskrifter på alt fra flagermus-muffins til spøgelsesflødeboller og heksefingre. Uhyggen vil hurtigt sprede sig på appetitvækkende vis! Det er bare med at bruge fantasien.