Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Gaver

De bedste tips til en god værtindegave

Du er inviteret til en dejlig middag hos gode venner på lørdag. Men den perfekte værtindegave mangler du stadig! Find masser af inspiration til den svære, lille gave her.

Skrevet af Imerco · 26 september 2016

importedContent

Hygge til hjemmet

Hvis der er noget, man altid kan skifte ud derhjemme, så er det lækker brugskunst. Hvilket hjem har ikke smukke vaser, stager, lanterner og skåle? Måske kender du hendes stil, måske ikke. Men hvis du vælger klassisk, lækkert design, er du på den sikre side.

Kähler lysestager

Se alle lysestager

Værtindegave til madentusiasten  

En værtindegave må gerne være til hende og ikke til hjemmet. Du ved, hun bruger tid i køkkenet, for hun har lige brugt energi på at kreere en fuldendt middag til dig. Så hvorfor ikke finde en fin accessory til hende, som hun kan bruge, når hun laver mad? En fin grydelap eller ovnhandske. Et helt nyt forklæde, eller noget andet, du ved, vil gøre hendes tid i køkkenet stilfuld.

Sort Global forklæde

Se alle forklæder

Hjælp hende med opvasken

Hvorfor ikke gøre opvasken lidt sjovere og blødere? Alle kan bruge et par skønne viskestykker, der både er lækre og ser flotte ud på knagen. Eller et par dækkeservietter, der kan gøre hverdagens borddækning til en leg? Gå efter neutrale farver, hvis du ikke er helt med på hendes stil. Men er hun til fest og farver, så køb farverige designs med unikke motiver.

Dækkeservietter Lind DNA

Se alle dækkeservietter

Værtindegave ud over det sædvanlige

Det er de små detaljer, der gør den store forskel. Nipsgenstande og figurer er sjældent noget, man køber til sig selv. Men hvis man får det af en god ven, som man tænker på, når man ser den lille figur på køkkenhylden – så er det en herlig tanke. Vælg derfor figurer, der emmer af personlighed og finurlighed.

Figurer fra Spring Copenhagen

Se mere fra Spring Copenhagen

Læs også: 5 gaveidéer til mors dag