Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Bolig
  • Interiør
  • Julepynt
  • Kalenderlys

KALENDERLYS

Alt julepynt

Nisser

Kalenderlys

100407654 HERO
47 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Hammershøi Jul Kalenderlys 2021, kalenderlys 2021, large
Spar 31%
(2)

Kähler

Hammershøi Jul Kalender...

Ø 5 cm - Fuldraffineret specialvoks - Hvid

Pris
129.95
Tilbud
89.95
Kun hos Imerco
Kalenderlys - Anker & Naja, hvid, large
Spar 22%

Klarborg

Kalenderlys - Anker & Naja

H 20 cm - Paraffin - Hvid

Ikke medlem
89.95
Medlemspris
69.95

Viser 20 ud af 47 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig/interioer/julepynt/kalenderlys

Kalenderlys

Et lys i mørket

Kalenderlyset hører julen til – det er noget, vi hurtigt kan blive enige om. Det er en hyggelig måde at tælle dagene ned til jul, som skaber varme, og det er blevet en af julens faste traditioner. Tænd kalenderlyset ved morgen- og middagsbordet, og pak de mørke decemberdage ind i daglig julehygge fra kalenderlysets skær.

Det ér også bare hyggeligt at slippe kreativiteten løs og lave sin egen smukke juledekoration med det kalenderlys, man har udvalgt sig. Kalenderlyset danner nemlig rammen om julemåneden, så det er ikke helt ligegyldigt, hvordan det ser ud. Og så er det jo smukt i samspil med den flotte julepynt, der omgiver os i december måned.

Hvordan skal kalenderlyset se ud i år?

Ligesom med så meget andet, kan kalenderlyset se anderledes ud fra år til år – du behøver ikke at vælge det samme som sidste jul. Det er sjovt at lege med forskellige stilarter og blande stilen fra sidste år med eventuelle nye tendenser i år. Ligesom julepynten kan variere og nye trends vinder ind sker det samme ift. kalenderlyset og kalenderlys-dekorationen. Vi har et stort udvalg af kalenderlys i forskellige stile, så du kan lave en smuk kalenderlys-dekoration uanset, hvilken stil du er til.

Hvorfor har vi kalenderlys?

Vi har kalenderlys for at tælle dagene ned til jul – det er en simpel, men hyggelig tradition. Og det er endda en forholdsvis ny tradition, der dog bunder i en gammel skik, hvor man ligeledes talte dagene ned til jul. Dengang lavede man selv sit kalenderlys ved at tegne streger på et lys, som blev delt op i 24 lige store dele. Hver dag blev lyset brændt ned til den næste streg, og man talte således dagene ned til juleaften d.24. december, ligesom man gør i dag. Forskellen er bare, at vi køber færdige kalenderlys, og ofte laver en hel dekoration ud af det.

LED kalenderlys

Der er mange grunde til at vælge et LED kalenderlys – og der er kun få ulemper. Ingen røg, sod eller brandfare er de vigtigste årsager til at vælge en LED version. Det gør desuden LED kalenderlyset ideelt, hvis du har børn eller kæledyr. Hertil undgår du, at der kan gå ild i din fine juledekoration.

Mange LED kalenderlys er desuden så naturtro, at man næsten ikke kan se forskel – nogle er endda lavet i ægte stearin, så de har den samme fornemmelse som et ægte stearinlys, og de har en flakkende flamme, som skaber den samme hyggestemning. Desuden risikerer du ikke, at du kommer til at brænde lyset for meget ned, eller omvendt at du glemmer at tænde lyset. Dette styrer du via en fjernbetjening og nogle lys har endda timerfunktion, så du kan selv bestemme, hvor længe lyset skal ’brænde’.

Hvilke kalenderlys kan jeg få hos Imerco?

Du kan få mange forskellige kalenderlys hos Imerco. Vi har nemlig et bredt udvalg af lys i forskellige designs, så du kan finde det, der passer ind i dit julehjem. Er du mest til den klassiske jul, så har vi kalenderlys med gran, nisser m.m., men er du mere til det moderne julelook, så har vi også helt enkle kalenderlys med elegante motiver i glitrende metaller. Til det mere naturlige look finder du kalenderlys, der har flotte juletræer eller grene.

Desuden kan du få de populære kalenderlys fra Kähler Hammershøi Jul, Bjørn Wiinblad, Klarborg, Georg Jensen, Holmegaard, KunstIndustrien, CASA Christmas m.m. Ens for alle kalenderlysene er, at de skaber hygge og masser af julestemning.

Køb dit kalenderlys hos Imerco

Hos Imerco har vi et stort udvalg af kalenderlys i forskellige designs og farver. Du kan derfor finde dit favoritlys lige her - vi har nemlig alt lige fra det helt enkle, nisser og gran til det lidt mere utraditionelle. Så uanset hvilken stil du er til i julen, så kan du finde dit kalenderlys hos os. Gå på opdagelse iblandt vores flotte lys og bliv inspireret af de mange forskellige muligheder.