Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til boligen? Shop Amok her
Søg varer og brands
Julepynt

KALENDERLYS

Alt julepynt

Nisser

Kalenderlys

Klarborg

Kalenderlys Nisserikker

H 25 cm - Specialvoks - Creme

Pris79.95
Fragt fra 19.00

Bjørn Wiinblad

Kalenderlys

Ø 5 cm - Fuldraffineret specialvoks - Hvid/rød

Pris129.95
Køb som sæt199.95
Fragt fra 19.00

Georg Jensen

Kalenderlys 2021

H 20 cm - Paraffin - Hvid/guld

Pris129.95
Tilbud90.97
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Casa Christmas

Lyseslukker

H 4,5 x B 3,7 x L 24 cm - Metal - Guld

Pris39.95
Tilbud19.98
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Casa Christmas

Kalenderlys

Ø 5 x H 25 cm - Stearin - Hvid

Pris59.95
Tilbud29.98
Fragt fra 19.00
Nyhed

Klarborg

Kalenderlys

H 25 cm - Hvid

Pris49.95
Tilbud39.95
Fragt fra 19.00

Georg Jensen

Kalenderlys 2019

H 20 cm - Stearin - Guld

Pris129.95
Tilbud97.95
Fragt fra 19.00

Georg Jensen

Kalenderlys 2020

Ø 6 x H 20 cm - Lysvoks/paraffin - Hvid/guld

Pris129.95
Tilbud99.95
Fragt fra 19.00

Georg Jensen

Kalenderlys 2018

H 20 cm - Paraffin - Guld

Pris129.95
Tilbud97.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Kähler

Hammershøi Jul LED Blok...

H 10/12,5/15 cm - Hvid

Pris599.95
Julepris499.95
Fri fragt
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud
  • Alle tilbud

  • Medlemstilbud


  Kalenderlys

  Et lys i mørket

  Kalenderlyset hører julen til – det er noget, vi hurtigt kan blive enige om. Det er en hyggelig måde at tælle dagene ned til jul, som skaber varme, og det er blevet en af julens faste traditioner. Tænd kalenderlyset ved morgen- og middagsbordet, og pak de mørke decemberdage ind i daglig julehygge fra kalenderlysets skær.

  Det ér også bare hyggeligt at slippe kreativiteten løs og lave sin egen smukke juledekoration med det kalenderlys, man har udvalgt sig. Kalenderlyset danner nemlig rammen om julemåneden, så det er ikke helt ligegyldigt, hvordan det ser ud. Og så er det jo smukt i samspil med den flotte julepynt, der omgiver os i december måned.

  Hvordan skal kalenderlyset se ud i år?

  Ligesom med så meget andet, kan kalenderlyset se anderledes ud fra år til år – du behøver ikke at vælge det samme som sidste jul. Det er sjovt at lege med forskellige stilarter og blande stilen fra sidste år med eventuelle nye tendenser i år. Ligesom julepynten kan variere og nye trends vinder ind sker det samme ift. kalenderlyset og kalenderlys-dekorationen. Vi har et stort udvalg af kalenderlys i forskellige stile, så du kan lave en smuk kalenderlys-dekoration uanset, hvilken stil du er til.

  Hvorfor har vi kalenderlys?

  Vi har kalenderlys for at tælle dagene ned til jul – det er en simpel, men hyggelig tradition. Og det er endda en forholdsvis ny tradition, der dog bunder i en gammel skik, hvor man ligeledes talte dagene ned til jul. Dengang lavede man selv sit kalenderlys ved at tegne streger på et lys, som blev delt op i 24 lige store dele. Hver dag blev lyset brændt ned til den næste streg, og man talte således dagene ned til juleaften d.24. december, ligesom man gør i dag. Forskellen er bare, at vi køber færdige kalenderlys, og ofte laver en hel dekoration ud af det.

  LED kalenderlys

  Der er mange grunde til at vælge et LED kalenderlys – og der er kun få ulemper. Ingen røg, sod eller brandfare er de vigtigste årsager til at vælge en LED version. Det gør desuden LED kalenderlyset ideelt, hvis du har børn eller kæledyr. Hertil undgår du, at der kan gå ild i din fine juledekoration.

  Mange LED kalenderlys er desuden så naturtro, at man næsten ikke kan se forskel – nogle er endda lavet i ægte stearin, så de har den samme fornemmelse som et ægte stearinlys, og de har en flakkende flamme, som skaber den samme hyggestemning. Desuden risikerer du ikke, at du kommer til at brænde lyset for meget ned, eller omvendt at du glemmer at tænde lyset. Dette styrer du via en fjernbetjening og nogle lys har endda timerfunktion, så du kan selv bestemme, hvor længe lyset skal ’brænde’.

  Hvilke kalenderlys kan jeg få hos Imerco?

  Du kan få mange forskellige kalenderlys hos Imerco. Vi har nemlig et bredt udvalg af lys i forskellige designs, så du kan finde det, der passer ind i dit julehjem. Er du mest til den klassiske jul, så har vi kalenderlys med gran, nisser m.m., men er du mere til det moderne julelook, så har vi også helt enkle kalenderlys med elegante motiver i glitrende metaller. Til det mere naturlige look finder du kalenderlys, der har flotte juletræer eller grene.

  Desuden kan du få de populære kalenderlys fra Kähler Hammershøi Jul, Bjørn Wiinblad, Klarborg, Georg Jensen, Holmegaard, KunstIndustrien, CASA Christmas m.m. Ens for alle kalenderlysene er, at de skaber hygge og masser af julestemning.

  Køb dit kalenderlys hos Imerco

  Hos Imerco har vi et stort udvalg af kalenderlys i forskellige designs og farver. Du kan derfor finde dit favoritlys lige her - vi har nemlig alt lige fra det helt enkle, nisser og gran til det lidt mere utraditionelle. Så uanset hvilken stil du er til i julen, så kan du finde dit kalenderlys hos os. Gå på opdagelse iblandt vores flotte lys og bliv inspireret af de mange forskellige muligheder.