Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Jul
  • Julegaver

Julegaver

Design Uden Navn 2023 10 19T095655.980

En gave skal vælges med omhu, gives med kærlighed og åbnes med overraskelse. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige julegave, som du kan glæde dig til at give, og som passer til dit budget.

Tiles Menu (5 6 Tiles) (40)

Gaver til under

300 kr.

5038061139877

Julepris

Køb julegaven nu - det bliver alligevel ikke billigere inden jul!

JULEPRIS er din garanti for, at varen ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften.

Se alt med julepris

Inspiration til

adventsgaverne

Hvad skal du give mor, far, kæresten eller veninden i adventsgave? Det har vi nogle gode bud på.

Adventsgaver (1)

Gaver til boligen

Giv gaven med ro i maven

Hvad nu, hvis det ikke er den rigtige? Bare rolig. Hos Imerco kan gaven byttes i 1 helt år i alle butikker over hele landet.

Giv et gavekort i julegave

Måske har du ingen ønskeliste fået, eller måske vil du forkæle en, som du normalt ikke giver julegave. Et gavekort til Imerco vil glæde enhver.

Hero (1) (1) (1)

Julekatalog

Se vores store julekatalog og få masser af inspiration til julens gaver - både dem, der skal på ønskelisten, og dem der skal under træet. 

Læs kataloget her

Klik, hent

- og få pakket ind

Bestil gaven på Imerco.dk, hent og betal den i din lokale butik. Så undgår du at gå forgæves, og du kan samtidig få gaven pakket flot ind.

Gaver til alle julens stunder

Julegaver Til Ham Top (1)

Gaver

Guide: Julegaver til ham

Det kan være svært at finde den helt rigtige julegave til kæresten, broren, faren eller onklen. Vi har samlet nogle gode bud på julegaver til ham, der aldrig ønsker sig noget særligt.

Find julegaven der glæder

Glæden ved at give

Nu er det jul igen, og med julen følger som bekendt en masse gavekøb – adventsgaver, mandelgaver og selvfølgelig julegaver. Julegaverne er for mange et af de helt store højdepunkter i julen – både at give dem og modtage dem. Og julegaver glæder store som små.

År efter år ser vi frem til denne hyggelige juletid, hvor vi skal hygge om vores kære og forkæle hinanden med dejlige julegaver. Det er nemlig skønt at se glæden sprede sig hos modtageren, når der åbnes pakker, og det varmer at se, at man har givet netop dét, de ønskede sig. Og for nogle, er det mindst lige så skønt at gå på opdagelse og finde den helt perfekte julegave til sine nærmeste.

Hvad giver man i julegave?

Det kan være svært at finde den helt perfekte julegave til dine nærmeste. Du kan dog uden tvivl finde masser af bud på gode gaver hos Imerco. Vi giver gerne masser af inspiration til både julegave-ønsker og julegaver til hende og julegaver til ham – og julegaver til parret. Gå på opdagelse i vores kategorier og lad dig inspirere!

Julegaveguide

Noget af det skønneste ved julen er at glæde sine nærmeste med perfekte julegaver. Men det kan være svært at finde den helt perfekte gave til sine kære, for man vil jo nødigt skuffe. Derfor har vi samlet en stor julegaveguide, så du kan finde de perfekte gaver til alle dem du holder af. Der er masser af inspiration at hente, så du kan finde den gaver, der bringer allermest glæde.

Julegaver til hende

Er du på udkig efter den perfekte julegave til hende – kæresten, konen, moren, søsteren, veninden eller værtinden? Hos Imerco finder du masser af lækre ting til boligen indenfor køkken, borddækning, el og bolig. Så hvis hun f.eks. er vild med at bage, har vi masser af lækkert bagegrej. Er hun mere til lækker indretning af boligen kan du finde en perfekt julegave i form af flot stel, fine vaser, figurer, lys og bøger m.m. Alt sammen i lækkert design, der vil skabe glæde. Du kan også forkæle med lækre, bløde tekstiler til soveværelset eller ægte velvære med duftlys og hårstyling.

Julegaver til ham

Er du på udkig efter den perfekte julegave til ham – kæresten, manden, faren, broren, vennen eller værten? Måske stå du overfor at finde gaven til manden, der har alt? En sikker fremgangsmåde er at tage udgangspunkt i hans interesser eller hobbyer. Så kan du nemmere finde en julegave til ham, der ikke mangler noget.

Hvis han er lidt af en mesterkok, så skal han måske have noget nyt, lækkert køkkengrej? Er han vil med smarte gadgets kan du glæde ham med en ny. Er han vild med udeliv, så kan du tilføje lidt til hans grill-udstyr, og hvis der er en bartender gemt i ham, kan du jo opgradere hans hjemmebar – måske får du lov til at teste de lækre drinks! Til den ukomplicerede type, kan du forkæle ham med en god bog eller en trimmer til håret. Er du løbet helt tør for inspiration kan du tjekke vores forslag til 5 julegaver til ham.

Bæredygtige julegaver

Det er tanken der tæller, når der gives og modtages julegaver. Men hvorfor ikke gøre julen lidt grønnere med en bæredygtig julegave, der viser masser af omtanke og overvejelser. Hos Imerco finder du også en række bæredygtige julegaver, som er oplagte til typen, der værner om klimaet. Her har du mulighed for at finde en personlig gave, der viser at du kender modtageren godt. Skulle gaven mod forventning ikke falde i god jord, kan den altid byttes.

Hvad er JULEPRIS?

Juletiden nærmer sig og dagene til jul bliver færre. Og hvis du ikke i forvejen ved, hvad du vil give dine nærmeste i julegave, så kan tidspresset godt være stressende. Heldigvis kan du shoppe julegaven allerede nu – der er ingen grund til at vente, for med vores JULEPRIS er du garanteret, at priserne forbliver uændret frem til jul. Desuden slipper du for julestress og kø i vores butikker, og kan i ro og mag købe dine gaver. Med længere åbningstider, JULEPRIS og lang bytteservice kan du med fordel købe julegaven allerede nu.

Find dine julegaver hos Imerco

Imerco er hele Danmarks gavebutik – så du kan være forsikret om, at du kan finde dine julegaver hos os. Lad dig inspirere af vores store udvalg af varer indenfor både køkken, borddækning, el og bolig. Uanset interesse eller type, kan du finde skønne julegaver til dine nærmeste.

Hos Imerco elsker vi at glæde vores nærmeste, og derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at finde de helt rigtige julegaver. Måske du endda selv finder noget, du vil ønske dig til jul.