Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Borddækning

Flere fine servietfoldninger

Julen er servietfoldningens højtid, men du kan også lade dig inspirere af de fine, foldede firkanter i artiklen her, hvis du skal holde stor fest, have gæster eller bare godt kan lide at gøre lidt ekstra ud af borddækningen.

Skrevet af Imerco · 26 september 2022

I stedet for bare at lægge servietten under en tallerken, så lad den i stedet blive en central del af borddækningen og hver enkelt kuvert ved at folde dig til fine former - det tilføjer et øjeblikket skønt udtryk, der kan varieres alt efter anledning, højtid eller tema.

Se alle servietter her.

En rose så jeg skyde...

...Op lige der på tallerkenen! Og hvor fint er det ikke lige?! Den swirlende, romantiske rose er perfekt til alt fra sommerbordet til brylluppet.

Se hvordan rosen foldes her.

Liggende juletræ

Skab den helt rette julestemning med en stofserviet, der foldes som et fint juletræ. Det vil pifte selv en helt enkelt borddækning op og skabe smil og beundrende blikke fra dine gæster.

Se hvordan det liggende juletræ foldes her.

Bind sløjfe på borddækningen

Giv din borddækning et ekstra girly touch med stofservietter, der er foldet som sløjfe, hvor en servietring elegant holder på sløjfens form. 

Se hvordan den foldes her.

Elegant juletræ

Man nænner jo næsten ikke at "ødelægge" træet, når man sætter sig til bords. Det stråler så fint lige der på tallerkenen, men heldigvis kan det foldes igen og igen.

Se hvordan det stående juletræ foldes her.