Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Udeliv

Få den smukkeste vinterhave - her er 5 tips

Din have kan hurtigt blive grå og trist om vinteren. Men fortvivl ikke. Her får du masser af tips til at gøre din vinterhave hyggelig og indbydende.

Skrevet af Imerco · 4 december 2016

importedContent

Se alt til udeliv

Skab stemning i vinterhaven

Der er noget gammeldags hygge ved at tænde op i en lanterne, når vintermørket falder på. Sæt de levende lys ved hoveddøren, og byd familien velkommen hjem med et hyggeligt lysskær, eller hæng lanterner i træerne, hvor de lyser flot op i mørket – og sagtens kan nydes inde fra din varme stue.

Se vores udvalg af lanterner her

Se alle lanterner

Ingen vinterhave uden sne

Åh, sne. Når snefnuggene daler og lægger sig som en dunet dyne over træer og buske, får du ikke vinterhaven smukkere. Men det er ikke altid, vejrguderne er med os. Tag forskud på glæderne med fine figurer, lysende snekrystaller eller måske endda ved at give grenene på dit yndlingstræ et pust af kunstig sne?

Figurer til haven

Se alle havefigurer

Sæt ekstra stjerner på himlen

Lys liver op i vintermørket! Og i dag kan du både få lyskæder, guirlander – og flotte figurer med LED-lys, der kaster lys op på dit hus eller ud i din have. LED er godt, fordi det kan brænde længe uden at belaste miljøet og pengepungen al for meget. Sæt lys i træerne, rundt om brændestykkerne, omkring havemøblerne – kun fantasien sætter grænser.

Se alt belysning

En vinterhave fyldt med fugleliv

Pip-pip. Der er ikke noget så herligt som lyden af fuglekvidder udenfor. Invitér de små næbede venner ind i din have med masser af fuglefoder. Ifølge Dansk Ornitologisk Forening tiltrækker du flest forskellige fugle med foderrør og foderbræt – og hvis du lokker med lækre solsikkefrø og hampefrø.

Foderhuse til fugle

Læs også: De bedste tips til vinterhygge for dig og ungerne

Se alt til fuglene

Vælg planter og stauder, der også er grønne om vinteren, til din vinterhave. For eksempel Vinterglans, Skimmia eller Japansk Star.Se alt til udeliv