Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Lav sommerens lækreste pizzaer i ægte, italiensk stil. Shop alle pizzaovne HER
 • Hjem
 • Køkkenudstyr
 • Køkkenmaskiner
 • Saft- og juicepressere

SAFT- OG JUICEPRESSERE

Alle saft- og juicepressere

Juicepressere

Slowjuicer fra Cook & Baker med frugt
27 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Cook & Baker slowjuicere Slowjuicer
Spar 65%
(15)

Cook & Baker

Slowjuicer

150 Watt - Plastik - Sort

Pris
1699.95
Tilbud
599.95
Fri fragtKun 1 tilbage

Viser 20 ud af 27 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/saft-og-juicepressere

Saft- og juicepressere

Flydende sundhed

Juice smager godt, juice er sundt, og juice er let at lave hjemme i køkkenet. Eksperimentér selv med, hvilken kombination af frugt og grønt du foretrækker i friskpresset juice, og boost din hverdag med et velsmagende vitamin-shot lige fra morgenstunden. Det vil både dit immunforsvar, din fordøjelse og din hud takke dig for.

Hvad kan man bruge en juicer til?

Du kan bruge en juicer til at lave lækre, friskpressede juices – helt efter din smag. Fordel er, at du ved præcis hvad der er i din juice, og at den er frisklavet og ikke lavet på koncentrat. Du får altså en juice, der er sprængfyldt med vitaminer! Og i stedet for at smide frugtkødet ud kan du bruge det til madlavningen og bagværket, så du får udnyttet hele frugterne eller grøntsagerne, og undgår madspild.

Hvad er forskellen på en juicer og en saftpresser?

Der er egentlig ikke den store forskel på en slow juicer og en juicer. Du presser frisk frugt og grøntsager med begge typer juicere. Den konkrete forskel på de to typer juicere er, hvor mange omdrejninger i minuttet den roterende kværn i bunden har – en slow juicer har færre og en juicer, eller saftpresser, har flere. Det giver dig to forskellige resultater.

Slow juicer

Den populære slow juicer presser saften langsomt og skånsomt ud i en si eller et filter. Det tager længere tid, men den får tilgengæld alle vitaminer og næringsstofferne med fordi saften får mindre ilt. Derudover presser den også mere saft ud end en saftpresser, fordi det netop går langsommere, og den er derved mere effektiv. Du får en klarere og renere juice uden skum, der ikke skiller, og som bogstaveligt talt har mere saft og kraft. En slow juicer egner sig bedst til blødere frugter og grøntsager, men nogle modeller med en kraftig motor kan også klare hårde grøntsager.

Saftpresser

En saftpresser laver hurtigt og effektivt juice ved at slynge saften ud af frugter og grøntsager ved høj hastighed. Fordelen er, at den kan lave store mængder juice til hele familien, og at den kan klare alle slags frugter og grøntsager – selv de hårde af slagsen. Dog efterlader den mere skum i juicen, juicen kan skille og den vil have et højere iltindhold, hvilken nedsætter holdbarheden.

Skal jeg vælge en slow juicer eller en juicer?

Er du typen, der gerne bruger lidt længere tid på at lave en nærende juice og gerne vil eksperimentere med forskellige frugter og grøntsager, er slow juiceren dit sikre valg. Jo færre omdrejninger juiceren har, desto mere nænsomt presser juiceren dine friske råvarer. Det giver juicen mindre ilt, hvilket gør, at juicen holder på den gode, friske smag – selv efter nogle dage i køleskabet.

Er du derimod typen, som skal lave en hurtig juice til at tage med på farten, til de tørstige børn eller til det store selskab, er en traditionel frugtpresser dit sikre valg. For presser du frisk juice ved flere omdrejninger, kommer der mere ilt i juicen, og du skal være klar på at drikke den lidt hurtigere.

Hvad er fordelen ved en slow juicer?

 • Mest mulig smag, vitaminer og næringsstoffer
 • Længere holdbarhed
 • Støjsvag
 • Mindre skum

Hvad er fordelen ved en juicer?

 • Presser hurtigt lækker juice med frugtkød
 • Kan presse hårde grøntsager
 • Billigere end en slow juicer

Stort udvalg af juicere og saftpressere

Imercos mest populære slow juicere og juicepressere kommer i mange forskellige prisklasser, farver og størrelser. Vælg en slow juicer, hvis du vil udnytte dine råvarer skånsomt og på den måde bevare flest mulige vitaminer og mest mulig smag. Eller vælg en traditionel saft- eller juicepresser, hvis juicemaskinen skal gøre arbejdet hurtigere, og du godt kan lide din friskpressede juice med lidt mere frugtkød. Uanset så har vi masser modeller fra anerkendte producenter såsom Wilfa, Magimix, Severin, Smeg, Cook & Baker, KitchenAid, Sage m.m.

Køb de bedste saftpressere og juicere hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort og bredt udvalg af effektive saftpressere og juicere. Mange af vores produkter har gode anmeldelser, så du nemt kan finde frem til den helt rette saftpresser eller juicer til dine behov. Nogle maskiner bliver endda kåret som bedst i test i kategorien – måske er det en, der matcher netop dine behov. Så mangler du en god og effektiv saftpresser eller juicer, så kan det sagtens betale sig at tage et kig i vores udvalg. Og så er det bare med at slå til, når vi har gode tilbud, for så kan du få fingrene i en billig maskine.

Købsguide: hvilken saftpresser eller juicer skal jeg vælge?

Et stort udvalg giver selvsagt en masse muligheder, som gør det svært at vælge den rette saftpresser eller juicer. Derfor har vi samlet et par ting, som er vigtige at tage med i overvejelserne, inden du køber din maskine. Er du stadig i tvivl? Bliv klog på hvilken juicer, der skal være dit næste køb.

Påfyldningshul

De forskellige modeller er udstyret med et påfyldningshul, men du vil måske opdage, at det er forskelligt fra model til model, hvor stort påfyldningshullet er. På de modeller hvor påfyldningshullet er stort, kan du nemt presse hele frugter og grøntsager, imens du på andre modeller hvor påfyldningshullet er mindre, er nødt til at skære dine frugter og grøntsager ud i mindre stykker. Det handler blot om, hvad du synes, er nemmest eller bedst, for du får det samme resultat uanset om påfyldningshullet er stort eller mindre.

Design

Saftpressere og juicere kommer i forskellige designs og farver – de fleste har et enkelt og moderne udtryk, som passer ind i de fleste køkkener. Derudover kan du få maskiner i forskellige størrelser, hvor nogle er horisontale, og andre er vertikale. Sidstnævnte kan være pladsbesparende og en fordel, hvis du bor småt.

Tilbehør

Udvid mulighederne med din saftpresser eller juicer med tilbehør. Mange modeller har dertilhørende tilbehør, som giver dig flere muligheder i køkkenet og gør det nemmere for dig. Det mest almene tilbehør er snittetilbehør, juicekander, skumdeler, beholdere, rengøringsværktøj, reservedele m.m.

Rengøring

En juicer eller saftpresser kan være svær at rengøre, da frugtkødet eller grøntsagsresterne nemt kan sætte sig fast i maskinens små revner og filtre. Dog medfølger et rengøringsværktøj ofte med de fleste modeller, hvilket gør rengøringen nemmere – nogle modeller har endda enkelte løse dele, som tåler opvaskemaskine. Det bedste rengøringstip til din saftpresser eller juicer er, at sørge for at skylle de løse dele og tørre maskinen af med det samme efter brug.

Appetit på friskpresset juice

Har du appetit på lækker, friskpresset juice der er vitaminholdig og nærende? Så er det bare med at få fingrene i en saftpresser eller juicer, for så har du rig mulighed for at lave de lækreste juices derhjemme. Og de bliver lige så gode som på juicebarer, hvis ikke bedre. For du kan nemlig helt selv vælge, hvilke frugter og grøntsager du vil have i din juice og justere smagen. Se hvordan du kan få antioxidanter og vitaminer med lækre juicer med en grøn, gul og lilla juice, der smager skønt og lækkert. Eller lav superjuice sprængfyldt med grønt, der smager herligt og sundt.

Men du kan faktisk lave meget mere en blot juice – du kan også lave mandelmælk, sorbet, puré og babymos med en slow juicer. Så lad dig ikke begrænse, men udforsk mulighederne med din juicer.