Køkkenknive og sakse

Saksen i køkkenet er mindst lige så vigtig som saksen på kontoret. Når du skal klippe bagepapir, åbne en pose slik eller klippe en kylling, er en køkken- og en fjerkræssaks et nødvendigt par i redskabskrukken.

Hos Imerco finder du mærker som Fiskars og Cook & Baker, der står bag køkkensaksen, du kan bruge til det meste. Fra blandt andre Jamie Oliver finder du robuste sakse til fjerkræet, og med urtesaksen fra Cook & Baker er du godt dækket ind til at klippe purløg og meget mere – meget hurtigere.

En god køkkenkniv er kokkens svar på malerens pensel. Et godt greb, en knivskarp præcision og en god balance sikrer et snorlige resultat – på lærredet såvel som på skærebrættet. 

I vores sortiment har vi svært ved at udvælge én favorit blandt alt, hvad der findes fra Globals tidløse, japansk designede klassikere til Steltons sorte, strømlinede Pure Black serie. Så bladr selv igennem udvalget - også de små, men effektive, urteknive og de store santoku knive til grønt og kødudskæringer.

Kvalitetsknive kræver kvalitetspleje, og derfor er en god knivsliber på sin plads. Hvor OBH leverer de ultimative slibere med flere funktioner og ekstra effektive slibehjul, giver Cook & Baker og Rosendahl dig dygtige knivslibere i det prisvenlige lag.

Lad dig inspirere af det knivskarpe univers, og glæd dig til at hakke, snitte og skære som aldrig før.