Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Borddækning

7 smukke julestel til dit julebord

Der er intet, der skaber julestemning om julebordet som et smukt julestel. Vi har fundet 7 julestel, så du kan finde din favorit og byde dine gæster velkommen til et veldækket bord.

Skrevet af Imerco · 16 november 2021

importedContent

Uanset hvilket stil du foretrækker, når det kommer til julen og din borddækning, så kan du finde et julestel, der på fineste vis komplimenterer din stil. Der findes nemlig julestel i forskellige udtryk, som hver især fremhæver julen på sin helt egen måde. Og så er det én af de ting, der gør forskellen, når julehyggen skal sikres omkring julebordet. 

Se alle julestel

Dæk dit julebord med det traditionelle Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul julestel

Det traditionelle julestel

Måske er du til gammeldags julehygge, og har lyst til at sætte stemningen med røde og grønne farver? I så fald er Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul julestellet et godt bud. Med sine granguirlander, silkesløjfer, hjerter, trommer og engle fremhæver julestellet de gode klassiske farver i julen og emmer af tradition og julestemning.

Se alt Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul

Dæk dit julebord med det romantiske Bjørn Wiinblad julestel

Det romantiske julestel

Er du til det klassiske og romantiske? Bjørn Wiinblad Guirlande julestellet byder på masser af julerød mikset med lidt lyserødt og fine motiver af draperede guirlander, der falder blødt iblandt funklende julekugler. Julestellet bringer uden tvivl romantik og julehygge til dit julebord.

Se alt Bjørn Wiinblad Guirlande

Dæk dit julebord med det moderne Kähler Hammershøi Jul julestel

Det moderne julestel

Værdsætter du rolige toner, men sætter stadig pris på de karakteristiske elementer fra julen? Her er julestellet Kähler Hammershøi Jul helt perfekt med sine afdæmpede grangrønne og koglebrune toner og akvareldekorationer af de klassiske julemotiver vi alle kender – nøddeknækkeren, det flettede julehjerte og en stjerne på en lærkegren. Hammershøi Jul stellet inviterer til samvær og hygge, og danner rammerne om et magisk julebord.

Se alt Kähler Hammershøi Jul

Dæk dit julebord med det elegante erik bagger A/S Encore Festivo julestel

Det elegante julestel

Er du til masser af elegance og guld, så er erik bagger a/s Encore Festivo julestellet et godt match. Det elegante julestel tilbyder rene linjer og en simpel elegance i gyldne toner, dog med masser af julestemning. Det bedste er, at stellet ikke kun kan bruges til jul – stellet er velegnet til alle slags festlige begivenheder – bryllup, fødselsdage, jubilæer, barnedåb, nytår m.m.

Se alt erik bagger a/s Encore Festivo

Dæk dit julebord med det enkle Pillivuyt Vinter julestel

Det enkle julestel

Pillivuyt Vinter er ikke bare et julestel, men et vinterstel, der kan bruges i de kolde vintermåneder. Så er du til fine grafiske streger og lyse, nordiske pastelfarver? Og tiltaler det dig, at du kan bruge stellet hele vinteren? Så er dette måske stellet for dig. De fine motiver af vinterlandskaber afspejler stemningen i de hyggelige vintermåneder, hvor samvær med familie og venner er i fokus.

Se alt Pillivuyt Vinter

Dæk dit julebord med det farverige Le Creuset julestel

Det farverige julestel

Dæk dit julebord med Le Creuset stellet i deres ikoniske røde farve. De dybe, røde nuancer skaber nemlig direkte associationer til julen, og det flotte stentøj giver din borddækning et rustikt look. Med dette stel kan du skabe en klassisk, hyggelig juleborddækning, der med garanti vil byde dine gæster varmt velkommen om julebordet.

Se alt Le Creuset i rød

Dæk dit julebord med det enkle hvide stel du har i forvejen

Det stel du måske har i forvejen

Har du allerede et hvidt og enkelt stel, som du er glad for? Så kan du sagtens bruge det til julebordet. Her får du dog intet julet foræret, og derfor skal du være lidt kreativ for at skabe den rette julestemning. Tilgengæld bestemmer du helt selv, hvilken stil du vil gå efter på dit julebord, og du kan frit ændre stilen fra år til år.

Inviter julestemningen til bords med pynt i julede farver eller mix og match dit stel med et par enkelte julesteldele

Se alle tallerkener