Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Lav sommerens lækreste pizzaer i ægte, italiensk stil. Shop alle pizzaovne HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Blendere og tilbehør

BLENDERE OG TILBEHØR

Alle blendere

Blendere

Blender med grøntsager
145 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Cook & Baker smoothieblendere Smoothie Blender
Spar 43%
(44)

Cook & Baker

Smoothie Blender

0,5 liter - 250 Watt - To-go funktion

Pris
349.95
Tilbud
199.95
Classic Blender, stål, large
Spar 50%
(5)

Witt

Classic Blender

1,5 liter - 1200 Watt - Stål

Ikke medlem
999.95
Medlemspris
499.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 145 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/blendere-og-tilbehoer

Blendere

Blendere til de bedste smoothies, greenies og meget mere

En lækker smoothie, en sund greenie, kølige drinks med isterninger eller en cremet suppe – det er bare nogle af de ting, du kan lave med en god smoothieblender eller køkkenblender. Med den rigtige blender kan du nemlig lave alt dette og mere til. En blender er blevet et vigtigt køkkenapparat i køkkenet, og er svær at undvære – det er nemlig et utroligt alsidigt værktøj, som kan hjælpe dig med mange forskellige køkkenopgaver. Med en blender kan du nemt lave sunde smoothies og greenies, og på den måde få mere frugt og grønt ind i den daglige kost. 

Hvad kan man bruge en blender til?

Du kan bruge din blender til mange forskellige slags køkkenopgaver - særligt, hvis du har en kraftig blender, så kan den klare det meste. Med en to go smoothieblender kan du lave lækre smoothies og greenies, som du kan tage med på farten. Med en almindelig blender kan du give din suppe den rette, cremede konsistens, og du kan også lave sauce og dip. 

Men mange blendere kan mere end det – har du f.eks. overvejet, at du kan lave lækker plantemælk, uimodståeligt nøddesmør, cremet suppe, smagfuld pesto, fløjlsblød bearnaise, hjemmelavet mayonnaise eller pureret mos i en blender? Der er mange muligheder for at udfolde sig kulinarisk i køkkenet, når du har en blender ved hånden – den gør al arbejdet for dig på ingen tid.

Stort udvalg af blendere 

Hos Imerco har vi et stort udvalg af blendere og vi forhandler mange forskellige modeller fra anerkendte producenter såsom KitchenAid, OBH Nordica, Wilfa, Sage, Witt, Smeg, Cook & Baker m.fl. Vi har derfor blendere til alle slags behov, store som små, så vi har med garanti også en, der passer til dig. Imerco forhandler blendere i alle prisklasser og med masser af funktioner – fælles for dem alle er, at de er produceret af anerkendte producenter, og at de er i høj kvalitet. Imerco gør det desuden nemt og billigt for dig at købe en af de bedste blendere af god kvalitet til en god pris – vi har nemlig ofte tilbud og udsalg.

Køb de bedste blendere hos Imerco

Der er et væld af blendere på markedet, og vores store sortiment gør det måske endnu sværere at vælge. Ibland vores sortiment har vi dog nogle af de bedste producenter og derved også de bedste blendere på markedet. Mange af vores blendere får også en god anmeldelse, og det sker endda, at et af vores produkter bliver bedst i test i kategorien. Derfor kan du trygt købe din blender hos Imerco.

Hvilke typer blendere findes der?

Der findes mange forskellige blendere, som hver især har forskellige funktioner, og derved kan dække forskellige behov. Hvilken af de forskellige blendere du skal vælge, kommer derfor an på, hvilke behov du har, og hvad du skal bruge din blender til. 

Almindelig blender

Den almindelige blender er den, som de fleste kender, og har derhjemme i deres køkken. Den er den perfekte hjælper i hverdagen, og klarer de mest almindelige blenderopgaver, som f.eks. at lave smoothie, pesto, dip m.m. Den er perfekt til dig, der ikke har intentioner om at integrere den i al madlavning, men blot til enkelte opgaver i ny og næ, som ikke kræver en stor og kraftig maskine. En almindelig blender fås i forskellige prisklasser, så alle kan være med.

To go smoothieblender

En to go smoothieblender, eller mini blender eller sportsblender, er en mere kompakt og lille blender, som fylder mindre i dit køkken. Den kan klare de mindre blenderopgaver som pesto, dip m.m., men er særligt ideel til den daglige smoothie til at tage med på farten. Disse smoothieblendere er nemlig tiltænkt som to go, og derfor har dens flaske ofte et medfølgende ekstra drikke låg. En smoothieblender fås i forskellige prisklasser, men er en af de mest billige blendere, du kan få på markedet.

Kraftig blender

Med en power blender, eller en kraftig køkkenblender, er der næsten ikke den ting, du ikke kan lave i køkkenet. En kraftig power blender giver dig virkelig mulighed for at udfolde dig og lave en masse god mad. Du kan lave alt fra silkebløde smoothies og greenies til nøddesmør, pandekagedej og cremede, varme supper med den helt rigtige konsistens. Som navnet indikerer, er en power blender mere kraftig end almindelige blendere, og den er derved mere alsidig. Ofte har sådanne blendere også isknuserfunktion samt varmefunktion i form af en varmebestandig kande, så den også kan blende varme supper. En power blender er ofte i en højere prisklasse.

Hvilken blender er bedst?

Hvilken blender der er bedst kommer helt enkelt an på, hvilke behov din blender skal opfylde. Har du brug for en trofast og kraftig blender, der kan klare lidt af hvert? Eller har du blot brug for en to go smoothieblender, der hurtigt kan lave en smoothie, som du kan tage med dig? Måske har du brug for begge dele, og så er en almindelig blender en god mellemting, der hurtigt kan lave frossen frugt om til en lækker smoothie eller blende grøntsagerne til en ensartet og cremet suppe.

Hvilken blender er bedst til smoothie?

Den bedste blender til smoothie er en to go smoothieblender - mest af alt fordi den tillader dig at tage din smoothie med på farten, hvilken er praktisk i hverdagen. Ellers er en almindelig eller kraftig blender også god til smoothie, da de nemmere kan blende frossen frugt og eventuelt også isterninger. 

Hvilken blender er bedst til greenies?

Den bedste blender til greenies er en almindelig eller kraftig blender. Med en almindelig eller kraftig blender kan du nemlig blende selv hårde grøntsager, såsom broccoli, og den blander effektivt ingredienserne i din greenie. Dertil kan den også knuse is, hvis den har isknuserfunktion, hvilket kan være en fordel, hvis din greenie skal være iskold, når den serveres. 

Købsguide: hvilken blender skal man vælge?

Det kan være svært at finde ud af, hvilken blender du skal vælge. Når du skal købe din nye blender, er der flere nemlig ting, der er vigtige at have med i overvejelserne. Eftersom det kan være svært at finde den helt rette blender iblandt vores store sortiment, kan det bl.a. være nyttigt at overveje, hvilke behov den skal dække, om designet er vigtigt, om den skal være støjsvag eller om den skal have smarte funktioner. Nedenfor har vi samlet nogle af de vigtigste overvejelser, du bør gøre dig.

Design

Den bedste blender er den, du får brugt, og den bliver oftere brugt, hvis den står fremme i dit køkken. Derfor er designet ikke helt ubetydeligt – heldigvis fås blendere i forskellige designs, så der vil helt klart også være en, der passer ind i dit køkken. Vi har et stort sortiment af blendere i både moderne, retro og tidløse designs, som er flotte at have stående fremme. Dertil kan du få blendere i forskellige farver såsom hvid, rød, sort og aluminium.

Funktioner

Blendere fås både i meget simple og brugervenlige versioner, men også i mere avancerede versioner med en masse smarte funktioner. Ultimativt kommer det an på, hvad dine behov er. En billig blender med få funktioner kan være lige så god, som en dyr blender med mange funktioner, det kommer udelukkende an på dine behov. Hvis du har behov for at kunne knuse isterninger til f.eks. smoothies eller drinks, så er en blender med isknuserfunktion en fordel. Det gælder ligeledes, hvis du laver smoothies eller greenies med frossen frugt og grønt. Hvis du derimod ofte laver varme supper, så vil det være en fordel med en blender, der har en varmefunktion, dvs. at den har en varmebestandig kande. Skal du lave smoothies om morgenen er en lydsvag blender nyttig – du kan desværre ikke få en lydløs blender, men du kan sagtens få blendere med en lydsvag motor.

Kapacitet

Overvej hvor stor eller lille en kapacitet du har behov for. Skal du blot lave en smoothie til morgenmaden, så kan du måske sagtens nøjes med en kande på 0,5-1 liter. Hvis du derimod vælger en almindelig køkkenblender, så kan kapaciteten være på omkring 1,5-1,8 liter. Hvis du gerne vil integrere din blender mere når du laver mad, så er en kraftig blender med en kapacitet på 2 liter eller op mod 3 liter en god investering.

Watt

Når du overvejer, hvilken blender du skal købe, er det særligt vigtigt at overveje, hvor kraftig og stærk din blender skal være. En blender er nemlig ikke bare en blender – du kan få blendere med forskellig watt og ydeevne, og det har en påvirkning på dit slutresultat, når du blender. Hertil er det også essentielt at overveje, hvilke blenderopgaver den skal bruges til – skal den kunne knuse is eller hakke nødder? Skal den primært bruges til bløde ingredienser, som nemt kan blendes? Eller skal den kun bruges til kolde ingredienser? Måske skal den også kunne tåle de varme af slagsen? Hvis du tit blender frossen frugt eller store grøntsager til varm suppe kan det være nødvendigt med en stor blender med en masse watt og høj ydeevne samt en kraftig og stærk motor for at sikre en glat og cremet konsistens. Hvis du bare skal blende blød frugt til en smoothie uden isterninger, kan du nøjes med en to go smoothieblender.

Hvor mange watt bruger en blender?

Hvor mange watt en blender bruger er forskelligt alt efter, hvilken type blender du vælger. De fleste blendere har omkring 1000w til 1200w - dem med færrest watt har ned til 300w, og dem med flest watt har op til 2800w, men ligger for det meste omkring 2000w. 

Tilbehør og reservedele

Hvis din glaskande til din blender er ødelagt, eller hvis du bare synes, at det er praktisk at have ekstra tilbehør, så kan du finde det hos Imerco. Vi har reservedele og tilbehør til de fleste blendere, såsom flasker, blenderglas m.m. Det kan være praktisk at have en ekstra flaske eller drikkedunk i hverdagen, hvis der tit laves smoothies på din to go smoothieblender eller en ekstra glaskande, hvis din almindelige blender bliver flittigt brugt i madlavningen. Iblandt vores sortiment af blendere finder du også sæt, hvor der medfølger en ekstra blenderkande til din blender eller en ekstra flaske til din to go smoothieblender.

Appetit på smoothies og greenies opskrifter 

Giv din daglige kost et ekstra skud vitaminer i form af smoothies med frugt og grøntsager med en smoothieblender. Med en smoothieblender kan du hurtigt lave to go smoothies til at tage med på farten – og med en lækker opskrift på en power greenie kan du få en masse sunde grøntsager indenbords. Har du mere appetit på en smoothiebowl kan du lave den på din almindelige blender, og med en god opskrift på en smoothiebowl kan du servere den for hele familien, så I kan skyde dagen godt i gang med masser af sunde grøntsager og frugt.

Vidste du, at din blender kan klare meget mere end smoothies og supper? Den mikser også dine fredagsdrinks, dejen til dine pandekager om søndagen eller æggene til omeletten. Skal du f.eks. lave drinks til dine gæster kan du med fordel lave dem i din blender – den mikser effektivt dine ingredienser, og kan også knuse dine isterninger så du har knust is til drinken. Lav eksempelvis en lækker Frozen Strawberry Daiquiri og imponér gæsterne når du hurtigt og nemt mixer den i din blender. Sørg for at have den rette blender med isknuserfunktion til formålet. Som du kan se, kan du trygt slippe fantasien løs, og overlade en masse køkkenopgaver til din nye