Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Lune og lyse tider er i vente, så gør havemøblerne og grillen klar. SE UDVALGET HER
  • Hjem
  • Bolig
  • Boligtekstil
  • Dørmåtter

DØRMÅTTER

Alt boligtekstil

Duge

100395364 HERO
70 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Zone dørmåtter A-Collection Skohorn
Spar 54%

Zone

A-Collection Skohorn

B 4 x L 25 cm - Metal - Sort

Pris
129.95
Tilbud
59.95
Tica Copenhagen dørmåtter Smudsmåtte
Sort
Beige
Grå

Tica Copenhagen

Uni Color Gulvmåtte

B 40 x L 60 cm - Polyamid/vinyl - Beige

Pris
249.95
Kun 1 tilbage

Viser 20 ud af 70 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig/boligtekstil/doermaatter

Dørmåtter

Skån dine gulve og opsaml skidt, snavs og vand fra skoene ved at lægge en måtte ved hoveddøren. Du sparer også tid og energi på rengøring med en dørmåtte eller skobakke ved indgangen til dit hjem.

Dørmåtter er lavet af et holdbart materiale som gummi, så de kan tåle at ligge udendørs foran hoveddøren. En dørmåtte i gummi har typisk huller, som snavs og skidt kan falde igennem, når du tørrer sko og støvler af.

Indendørs er det smart at have en smudsmåtte med kort luv af for eksempel nylon eller PVC liggende. Smudsmåtten har nemlig sugeevne, så når du træder ind på den og tørrer fødderne af, slipper du for at slæbe snavs og regnvand med ind i stuerne.

Dørmåtter, smudsmåtter og skobakker

Vælg mellem et bredt udvalg af flotte dørmåtter, smudsmåtter og skobakker hos Imerco. Måtterne har både en praktisk funktion og ser så pæne ud, at du sagtens kan være bekendt at have dem liggende ved hoveddøren. De forskellige farver og smagfulde mønstre på dørmåtterne og skobakker er lette at matche med din indretning i entreen eller ved husets indgangsparti.

Flotte dørmåtter fra Tica Copenhagen

Hos Imerco finder du dørmåtter og skobakker fra kendte mærker som for eksempel Tica Copenhagen. Dørmåtter og skobakker fra Tica Copenhagen har et flot og enkelt design og er lavet af stærke kvalitetsmaterialer.

Og en Tica dørmåtte har mange anvendelsesmuligheder – de klassiske ensfarvede smudsmåtter ser pæne ud ved hoveddøren, vælg en flot måtte med prikker og kontrastfarver til sommerhuset, eller hvad med en gummimåtte udendørs foran indgangen til bryggerset.