Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Gaver

Guide: Julegaver til ham

Det kan være svært at finde den helt rigtige julegave til kæresten, broren, faren eller onklen. Vi har samlet nogle gode bud på julegaver til ham, der aldrig ønsker sig noget særligt.

Skrevet af Imerco · 11 november 2022

Der er ham, der har alt. Ham, der aldrig ønsker sig noget. Og så er der ham, der bare køber det han mangler, når han mangler det. Ja, det kan være svært at finde den perfekte julegave til ham – uanset, hvem af dem, han er. Derfor har vi fundet nogle gode bud på julegaver til ham, der kan være svær at finde gaver til herunder.

Transportabel lampe

Kan din mand, kæreste, svigerfar eller bedstefar godt lide at læse? Så er det en oplagt julegaveidé til ham med en transportabel lampe. Så kan avisen lyses op ved morgenbordet eller hyggen skabes i selv et mørkt hjørne af stuen.

Se alle transportable lamper.

Gennemført hjemmebiograf

Venner på besøg, familien til fodbold eller børnene i fars hjemmebio – med en popcornmaskine i julegave kan man altid sætte fut i hyggen, når der poppes sprøde popkorn til både børn og voksne.

Se alle popcornmaskiner.

Undgå parkeringsbøder

Gaven, der bliver ved med at give – i hvert fald indirekte! En genial julegave til ham, der allerede har alt, kunne være en automatisk parkeringsskive, så man ikke skal tænke på at sætte skiven, hvor end man er.

Se alle P-skiver.

Drinks i stål

Kender du en, der går op i drinks? Så er de elegante ginglas i stål et oplagt valg som julegave til ham, der sætter pris på lækre cocktails.

Se alle gin-glas.

Lidt bedre kaffe

Går din kammerat, svigerfar eller kæreste op i sin kaffe? Så er en elektrisk kaffekværn måske årets julegaveidé, der vil sprede glæde lang tid frem. Brygges kaffen af helt friskkværnede kaffebønner er smag, duft og styrke absolut optimal.

Se alt til kaffe og te.

Friskåbnet vin - også i morgen

Et enkelt glas vin til maden? Intet problem - vi bruger bare vinsystemet her, så vinen bevarer sine gode egenskaber nede i flasken. Med denne åbnes flasken ikke, men skænker derimod kun det, du hælder dig til gennem en nål, der sættes i korkproppen. Genialt, så man kan drikke af vinen uden nødvendigvis at tømme flasken.  

Se alle vinpumper.

En klassisk gaveidé: Trimmeren

Skæg og hår gror jo altid ud igen, så er en frisk barbermaskine eller hårtrimmer det oplagte valg som julegave til ham, der godt kan lide at frisuren altid står knivskarpt.

Se alle barbermaskiner.

Se mange flere gode bud på julegaver til ham her.