Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Medlemstilbud: Spar 25% på populære brands*. Se tilbuddene her
  • Hjem
  • Inspiration
  • Gaver
  • her er de perfekte mandelgaver

Her er de perfekte ideer til mandelgaven

Når risalamanden bliver serveret, går kampen om mandlen straks i gang. Men hvad skal mandelgaven være i år? Find inspiration til både store og små her.

Skrevet af Imerco · 28 november 2022

Åh, hvad skal der dog være i den... Hvis nu børnene vinder, manden vinder eller den ældste i selskabet gør? Mandelgaven skal helst kunne gives til alle.

Et fint samleobjekt

Hvis du leder efter en mandelgave, der skal kunne bruges igen og igen, er en julekugle virkelig en fin idé. Gaven her kan laves i alle prisklasser, da mandelgaven ikke nødvendigvis skal være enten meget dyr eller meget billig - det kan være op til den enkelte familie, hvor meget mandelgaven skal være værd.

Oplevelsesrig mandelgave

Julen handler om at hygge sig sammen i familien, så lad mandelgaven være et gavekort til en fælles oplevelse i år. Det kan være et cafébesøg eller en middag for to. På den måde er der også noget at se frem til senere i julen.

Overrask med søde og sjove figurer

Det kan godt være lidt trist, når nisserne og den hyggelige julepynt skal pakkes væk, men med en sød figur i mandelgaven kan I forlænge den gode stemning – både i stuen og på børneværelset.

Læs også: Den perfekte risalamande til juleaften

Mandelgave med muligheder

Køb et skrabelod, som både børn og voksne synes det er sjovt at skrabe - og lad den potentielle gevinst være gaven. Pak det eventuelt ind i en flot snydepakke, så det er umuligt at gætte, hvad der gemmer sig derinde.

Glas, der glæder

Okay, den her idé henvender sig nok mest til et selskab, hvor der primært er voksne, men både unge og gamle voksne. Alle har sin favoritdrink - sodavand eller longdrink - og kan derfor snildt bruge smukke glas.

Den hemmelige mandelgave

Hvert år pakker Imerco en ’hemmelig’ mandelgave ind for dig. Så ikke engang du, der står for at købe den, ved hvad der gemmer sig bag det smukke gavepapir. Der er nu ikke noget, som en rigtig overraskelse – og vi lover, der gemmer sig noget fint derinde.

 Læs også: De bedste tips til en god værtindegave

Den søde mandelgave

Selvom der måske har været fuld knald på julegodterne i december, vil en mandelgave med søde fristelser i et smukt opbevaringsglas skabe glæde hos både små maver og voksne med en sød tand. Har du bagt selv, kan hjemmebag pakkes indbydende ind i smukke opbevaringsglas.

Gaven, der samler

Giv et spil eller puslespil i gave til den, der kan skjule den hele mandel. Et puslespil kan bruges af både store og små, sammen eller hver for sig - smart!