Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Spar 20% når du køber for minimum 200 kr*
Søg varer og brands
Gaver

Her er de perfekte mandelgaver

Når risalamanden bliver serveret, går kampen om mandlen straks i gang. Men hvad skal mandelgaven være i år? Find inspiration til både store og små her.

Skrevet af Imerco · 8 december 2016

importedContent

Den søde mandelgave

Selvom der måske har været fuld knald på julegodterne i december, vil en mandelgave med søde fristelser i et smukt opbevaringsglas skabe glæde hos både små maver og voksne med en sød tand.

Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas

Se alle opbevaringsglas

Oplevelsesrig mandelgave

Julen handler om at hygge sig sammen i familien, så lad mandelgaven være et gavekort til en fælles oplevelse i år. Det kan være et cafébesøg eller en middag for to. På den måde er der også noget at se frem til senere i julen.

Køb Smartbox oplevelsesgavekort i din lokale Imerco butik

Shop i butik

Overrask med søde og sjove figurer

Det kan godt være lidt trist, når nisserne og den hyggelige julepynt skal pakkes væk, men med en sød figur i mandelgaven kan I forlænge den gode stemning – både i stuen og på børneværelset.

Se vores udvalg af Hoptimist figurer her

Se alle figurer

Læs også: Den perfekte risalamande til juleaften

Mandelgave med muligheder

Køb et skrabelod, som både børn og voksne synes det er sjovt at skrabe - og lad den potentielle gevinst være gaven. Pak det eventuelt ind i en flot snydepakke, så det er umuligt at gætte, hvad der gemmer sig derinde.

Den hemmelige mandelgave

Hvert år pakker Imerco en ’hemmelig’ mandelgave ind for dig. Så ikke engang du, der står for at købe den, ved hvad der gemmer sig bag det smukke gavepapir. Der er nu ikke noget, som en rigtig overraskelse – og vi lover, der gemmer sig noget fint derinde. 

Den hemmelige mandelgave 2018

Se mandelgaver her

Læs også: De bedste tips til en god værtindegave