Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Støvsugere og poser

STØVSUGERPOSER

Alle støvsugere og poser

Støvsugere

Støvsugerposer

Electrolux

S-bag Classic Long Perf...

Passer til Electrolux støvsugere

Pris89.95
Tilbud59.95
Fragt fra 19.00

Nilfisk

Støvsugerpose - 5 stk.

Passer til Nilfisk One, Go og Coupe - Inkl. forfilter

Pris109.95
Tilbud89.95
Fragt fra 19.00

Melitta

Swirl Y 98 Støvpose 4 stk.

Passer til Melissa, Ideline og Hoover

Pris89.95
Mix & Match49.95
Fragt fra 19.00
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud
  • Alle tilbud

  • Medlemstilbud


  Støvsugerposer

  Det er umuligt at komme i gang med støvsugningen, når du mangler poser til støvsugeren. Men bare rolig, hjælpen er nær. Vi forhandler nemlig støvsugerposer der passer til et utal af mærker – det gælder blandt andet Electrolux, Philips og Siemens, ligesom vi også kan klare støvsugerposer til Miele og Nilfisk, for bare at nævne nogle af vores mange produkter her på siden.

  Det er virkelig irriterende at stå og mangle støvsugerposer. Poser til støvsugeren er ikke ligefrem en vare, man køber ugentligt, så det er noget, man nemt kan glemme at købe med hjem. Og så står du der med støvsuger og slange og er parat til at gå i til kamp mod nullermændene, men har ingen poser! Hvis du har oplevet dette lidt for tit, kan du evt. vælge at bestille dine støvsugerposer online, så du ikke glemmer dem, mens du er ude og handle en masse andet ind. Så kan du også bestille de rigtige poser i ro og mag.

  Måske kunne det ligefrem være en idé at bestille flere pakker på én gang, så der går dejligt lang tid, før du løber tør for poser til støvsugeren igen? Skynd dig at bestille støvsugerposer allerede i dag, så du altid er klar til at jage nullermændene på flugt.