Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Medlemstilbud: Shop og spar 20-40% på ALT* stel, glas og bestik. Se tilbuddene her
Søg varer og brands
Boligindretning

3 smukke juletræer – hvilket er din favorit?

Juletræet med sin pynt venter på, vi får begyndt… Hvordan skal dit juletræ pyntes i år? Og hvilken stil går du efter? Vi giver dig inspiration til at pynte smukt og personligt op til højtiden.

Skrevet af Imerco · 15 december 2021

importedContent

Uanset om du går efter en tårnhøj ædelgran, et lille grantræ i potte eller et genanvendeligt kunstigt juletræ, skal det pyntes. Og der er masser af muligheder for at pynte smukt og personligt op til højtiden. Gå efter guld eller sølv, vær traditionel, farverig eller pynt et træ, som sender referencer til et krystalhvidt vinterlandskab. Vi giver dig her 3 bud på, hvordan dit juletræ kan pyntes i år.

Se alt julepynt

Det klassiske juletræ er traditionelt og elegant

Det klassiske træ

Guldnuancer og julens røde toner er det perfekte match til dig, som elsker et traditionelt og nostalgisk pyntet juletræ. Skab stilen med fine samleobjekter som forgyldte juleornamenter og lysholdere og lad dem være i hyggeligt og spiseligt selskab med slikstokke og vaniljekranse. En ikonisk guldstjerne på toppen fuldender looket.

DIY: Dæk små kogler med et lag spraylim, og drys dem efterfølgende med glimmer. Bind guldsytråd omkring dem, og lav dem til små ophæng.

Først skal træet vises, siden skal det spises … Stik gammeldags rød-hvid bomuldssnor igennem hullerne på vaniljekranse, slå knude og hæng kransene på træet som hyggelig julepynt.

Se alt klassisk julepynt

Det hvide juletræ er moderne og elegant

Det hvide træ

Sølv og hvidt er og bliver en smuk kombination til den nordiske jul – kølig som et sneklædt landskab og et eventyrligt look til juletræet. Er du til den nordiske stil, så pynt med smukke glaskugler, sølvornamenter og enkel hvid papirpynt. Og vikl sølvglitterbånd rundt om træet som prikken over i’et.

DIY: Lav fine og finurlige ophæng af kønne hvide kopper med et sølvbånd i hanken. Og fyld dem med pebernødder eller juleslik.

Skal juletræet stå smukt og pyntet hele julemåneden, så gå efter et kunstigt juletræ med et livagtigt look. Du slipper for dryssende grannåle og kan oveni købet genbruge juletræet år efter år.

Se alle kunstige juletræer

Det farverige juletræ er sjovt og personligt

Det farverige træ

Er du til sjov, spas og masser af farver, så hæng godt med kulørt og humoristisk julepynt på dit træ. Og hellere for meget end for lidt! Gå amok i glimmerpynt, popkultur og skøre (jule-) kugler. Giv samtidig træet sødme og østerlandsk julestemning med en stor, klippet guldroset som topstjerne.

DIY: Du kan nemt lave din egen julepynt – se f.eks. vores guide til nemme 3D-julestjerner.

Har du børn eller børnebørn, så lad deres hjemmelavede julepynt komme i spil her

Se alt farverigt julepynt