Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands

Imerco støtter og samarbejder med...

Hos Imerco er vi stolte af vores samarbejder med udvalgte hjælpeorganisationer, der alle arbejder for at gøre verden til et bedre sted, og hjælper folk i nød. Vi ønsker at bidrage med at gøre en forskel, og derfor giver vi vores støtte og samarbejder i de gode sagers tjeneste.

Her på siden kan du læse om de organisationer, vi støtter og samarbejder med. Læs også om de sager, de hver dag kæmper for, og om hvordan de arbejder for at skabe forandringer verden over. Du kan også give dit bidrag og være med til at støtte de velgørende formål – alle bidrag, store som små, gør en forskel.

Børns Vilkår

Børns Vilkår arbejder for børns ret til en tryg barndom og for at sikre, at ingen børn og unge i Danmark bliver svigtet. Alt for mange børn står alene med deres problemer, men gennem BørneTelefonen har Børns Vilkår tusindvis af samtaler med børn og unge om deres tanker og problemer. Derved hjælper de dem med at få den støtte og omsorg, som de ikke kan få andre steder. Ingen børn skal stå alene, når de finder modet til at række ud efter hjælp. Hos Imerco stiller vi vores butikker og medarbejdere til rådighed for Børns Vilkårs Landsindsamling, hvor der samles ind over hele landet til BørneTelefonen – læs mere om samarbejdet her.

Giv dit bidrag her

SOS Børnebyerne

SOS Børnebyerne gør en verden til forskel for udsatte børn verden over. De arbejder for at ændre fremtidsudsigterne for det enkelte barn ved at give dem en tryg barndom, voksenomsorg, en uddannelse og en lysere fremtid. På længere sigt skaber SOS Børnebyernes arbejde en vedvarende social og økonomisk udvikling og fremgang i de mere end 130 lande, hvor de arbejder i tråd med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Giv dit bidrag her

Sammen for Ukraine

Sammen for Ukraine er et samarbejde mellem DR, TV2 og 18 humanitære hjælpeorganisationer. Samarbejdet omfatter en støttekoncert og en indsamling til hjælpeorganisationernes arbejde med at hjælpe krigens ofre. Formålet er at hjælpe civile i Ukraine, der har akut behov for hjælp. Mange udsatte børn og sårbare familier er på flugt, og har brug for al den støtte, de kan få.

Giv dit bidrag her