Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Ansvarlighed
  • Sager vi støtter

Imerco støtter og samarbejder med...

Iconer #Ebe3db 3040X2000

Hos Imerco er vi stolte af vores samarbejder med udvalgte hjælpeorganisationer, der alle arbejder for at gøre verden til et bedre sted, og hjælper folk i nød. Vi ønsker at bidrage med at gøre en forskel, og derfor giver vi vores støtte og samarbejder i de gode sagers tjeneste.

Her på siden kan du læse om de organisationer, vi støtter og samarbejder med. Læs også om de sager, de hver dag kæmper for, og om hvordan de arbejder for at skabe forandringer verden over. Du kan også give dit bidrag og være med til at støtte de velgørende formål – alle bidrag, store som små, gør en forskel.

Unavngivet (1200 × 800Px) (3040 × 800Px) (2)

Børns Vilkår

Børns Vilkår arbejder for børns ret til en tryg barndom og for at sikre, at ingen børn og unge i Danmark bliver svigtet. Alt for mange børn står alene med deres problemer, men gennem BørneTelefonen og HØRT har Børns Vilkår tusindvis af samtaler med børn og unge om deres tanker og problemer. Derved hjælper de dem med at få den støtte og omsorg, som de ikke kan få andre steder. Ingen børn skal stå alene, når de finder modet til at række ud efter hjælp. Hos Imerco stiller vi vores butikker og medarbejdere til rådighed for Børns Vilkårs Landsindsamling, hvor der samles ind over hele landet til BørneTelefonen og HØRT - læs mere om samarbejdet her.

Giv dit bidrag her