Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • Gaver
  • Gaver til hende

Den rigtige gave

til hende

Split Hero (47)

Til veninden eller værtinden? Til konen eller kæresten? Vi er klar til at hjælpe dig med at finde den sjove gave, den personlige gave, den håndplukkede gave, den budgetvenlige gave. Men vigtigst af alt: Den rigtige gave.

Gaver til ethvert budget

Categories 1000 X 900 (4)

Gaver under 300 kr.

5713275078753 4

Til den smukke buket

Se alle vaser

Flere gaveidéer

110 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
uCare massageapparater Massageapparat
Sort
Hvid
Spar 50%
(20)

CASA Living

Massageapparat

Inkl. 3 forskellige massagehoveder

Pris
499.95
Tilbud
249.95
Royal Copenhagen middagstallerkener Blå Mega Riflet  #15
Spar 28%
(45)

Royal Copenhagen

Blå Mega Riflet Middags...

Ø 27 cm - Porcelæn - Koboltblå/hvid

Ikke medlem
879.95
Medlemspris
629.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 110 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/gaver-til-hende

Stadig i tvivl?

giv et gavekort

Køb gavekort her

Gaver til hende

Den rigtige gave til hende

Er du på udkig efter den perfekte gave til hende – kæresten, konen, moren, søsteren, veninden eller værtinden? Det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rette gave og særligt, hvis du virkelig vil imponere og overraske hende. Det er altid godt at prøve at finde en gave, der er personlig, sjov og noget særligt, men det er samtidig også dét, der gør det svært.

Det er en kunst at finde en gave lever op til forventningerne, og derfor skal der lægges tanker og overvejelser bag – for den personlige gave, dén der passer lige til modtageren, er trods alt den bedste gave. Men uanset hvad så er det jo tanken, der tæller. Vi vil gerne hjælpe dig lidt på vej og sætte gang i overvejelserne omkring gaven til kvinderne i dit liv, så lad dig inspirere her på siden og find den rigtige gave til hende.

Hvad er den bedste gave til hende?

Hvad der er den bedste gave til hende kan være svært at definere, men er ikke desto mindre et spørgsmål mange stiller sig selv. Det kommer an på, hvilken type kvinde hun er – og selvom det lyder ganske enkelt, kan det godt være svært. Hos Imerco kan du finde gaver til alle typer af kvinder – næsten uanset interesse eller alder. Desuden kan du finde en gave indenfor forskellige budgetter, så alle kan finde en smuk gave til kvinden eller pigen. Er du i tvivl om, hvad du skal give, så kan du med fordel finde inspiration i vores forskellige kategorier.

Den perfekte gave til hende

Vil du gerne finde den perfekte gave til kvinden i dit liv, så kan du med fordel tage udgangspunkt i hendes interesser eller hvilken type kvinde hun er. Herved sikrer du dig, at hun vil blive glad for gaven i lang tid.

Er hun vil med design og indretning, kan lækre sager til boligen være en god gaveidé. Er hun derimod vild med at gøre haven fin og frodig, kan du med fordel finde masser af ting til udelivet og haven. Går hun op i lækkert hår og sunde lokker er fede styling apparater til håret en gave, der vil falde i god jord. Elsker hun at gå på café og få en lækker café latte, kan du jo overraske hende med en espressomaskine. Er hun vild med en ægte spa-fornemmelse er lækre tekstiler, duftlys og et fodbad måske den ideelle gave. Sager til at holde orden i køkkenet kan også være den rigtige gave til kvinden, der kan lide at have orden i tingene.

Hvad giver man kvinden der har alt?

Har du en kvinde i dit liv, som har alt det, hun skal bruge? Det kan være svært at tro – særligt hvis du står og skal købe en gave til hende, og hun ingen ønsker har. Så kan det være svært at finde den helt rette gave, når man ikke kan lade sig inspirere af en ønskeliste. Tag et kig i vores gode gaveforslag her på siden og find inspiration – når du har gjort det, giver du os sikkert ret i, at ’kvinden der har alt’ slet ikke eksisterer i virkeligheden. Der er masser af fine nips og pynte sager, som enhver kvinde kan bruge. Gå på opdagelse og så vil du hurtigt finde idéer til gaver, der vil glæde hende – og som hun slet ikke vidste, at hun behøvede!

Gaveidéer til hende

De fleste elsker at få gaver, og er du på udkig efter gaver til hende, er du kommet det rette sted. Hos Imerco vil du finde masser af lækre ting til boligen, som enhver kvinde vil elske at modtage. Herfra kan du jo tage udgangspunkt i anledningen eller begivenheden og hendes personlighed.

Er det kæresten eller konen, du vil forkæle midt i den grå februar, så klik dig videre og find valentinsgaven til hende. Skal I fejre bryllupsdag, skal gaven helst være en alle husker, men vigtigst af alt en hun husker – så find bryllupsgaven alle vil huske.

Hvad giver man en teenager i gave?

Når du køber gaver til teenager-pigen, kan du regne med, at rigtig mange piger holder af nips og pynte sager til værelset – eller måske et smukt sted at opbevare smykker, såsom en fin bonbonniere. Plakater til at pynte væggene kan også være en god gave eller måske en god bog, hvis hun kan lide at læse. Skal hun flytte hjemmefra kan du finde den perfekte indflyttergave til det første hjem. Skal hun konfirmeres, har vi fundet 10 konfirmationsgaver der hitter hos konfirmanden.

Hvad skal jeg give min mor i gave?

En perfekt gave til moren kan komme i mange former. Er hun til forkælelse, kan du give en god gave i form af perlende bobler serveret i et luksuriøst champagneglas, eller den klassiske blomsterbuket i en smuk vase udvalgt specielt af dig eller lækker chokolade i en lille krukke eller bonbonniere. En fin og dekorativ figur kan stå fremme og have en personlig betydning, hvilket gør, at det også kan udgøre en god gave.

Sætter hun mest pris på ting, der kan gøre hverdagen lidt lettere eller sundere, som f.eks. en arbejdsom køkkenmaskine eller saftpresser, er dette også en mulighed.

Hvad giver man til sin bedstemor?

Din bedstemor er måske kvinden, der har alt, og det kan derfor være lidt af en udfordring at finde ud af, hvad man giver sin bedstemor. En god gave til din bedstemor kan være noget, der inviterer til hyggestunder – måske en lækker plaid, et nyt yndlingskrus til favorit-teen eller stemningsskabende fyrfadsstager.

Gaver til hende i alle anledninger

Flere gange om året er der brug for at finde den perfekte gave til hende. Derfor kan det måske blive lidt udfordrende at finde på nye gaveidéer – særligt hvis du allerede har brugt de mest oplagte gaveidéer ved tidligere lejligheder. Der er nemlig behov for gaver til kvinderne i dit liv ved flere anledninger i løbet af et år – julegaveradventsgaver, fødselsdagsgaver og gaver til personlige livs-begivenheder.

Driller gaven til mors dag? Du kan også finde masser af inspiration med vores  5 gaveidéer til mors dag eller se vores 9 geniale gaveideer du selv kan lave til din mor.

Vi har gaver til alle anledninger og begivenheder, så gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere af de mange muligheder. Du vil med sikkerhed finde noget, som hun kan bruge og ikke vidste, at hun behøvede!

Hvad giver man en kvinde i værtsgave?

Den klassiske og måske også den nemmeste værtindegave er en flot buket blomster. Tilgengæld er den ikke særlig personlig eller speciel. Udvælger du derimod selv en lille ting, kan du være sikker på at værtinden vil blive mere imponeret og ikke mindst overrasket. Så vil du gøre noget ekstra ud af værtindegaven, kan du med fordel købe den hos Imerco. Vi har masser af værtsgaver til kvinder – det er bare med at gå på opdagelse iblandt vores figurer, duftlys eller fine vaser, alt efter hvad hvilken type værtinden er.

Få inspiration med de bedste tips til en god værtindegave.

Find gaven til hende hos Imerco

Imerco er hele Danmarks gavebutik – så du kan være forsikret om, at du kan finde den perfekte gave til hende hos os. Lad dig inspirere af vores store udvalg af varer indenfor både køkken, borddækning, el og bolig. Uanset interesse eller type, kan du finde skønne gaver til hende. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave. Er du stadig i tvivl? Så vælg et gavekort og give modtageren friheden til at vælge frit blandt alle ønskerne.