Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Vaffeljern

VAFFELJERN

Alle køkkenmaskiner

Airfryers og tilbehør

Vaffeljern

Design Uden Navn 2022 05 12T131405.687
35 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
GASTROBACK vaffeljern Dobbelt Vaffelmaskine
Spar 33%

GASTROBACK

Dobbelt Vaffelmaskine

42424 - 1600 Watt - 5 programmer - Sølvfarvet

Ikke medlem
1499.95
Medlemspris
999.95
Fri fragt
Wilfa vaffeljern Belgisk Vaffeljern
Sort
Sølvfarvet
Spar 42%
(10)

Wilfa

Belgisk Vaffeljern

Justerbar temperatur - Dobbelt nonstick-belægning

Ikke medlem
599.95
Medlemspris
349.95

Viser 20 ud af 35 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/vaffeljern

Vaffeljern

Vild med vafler

Hvem er ikke vild med lune og sprøde vafler? De er både lækre til morgenmad, frokost og aftensmad, og selvfølgeligt som dessert og til kaffen. Vafler kan laves i et utal af variationer, hvilket måske er grunden til, at alle er vilde med vafler – der er nemlig en vaffel til enhver smag. Der er dog intet, der slår en god, hjemmelavet vaffel og for at kunne kreere sådan nogle, skal du have fat i et vaffeljern. Når du har et vaffeljern, kan du tilgengæld fremtrylle de lækreste og mest velsmagende vafler – helt efter din smag.

Hvad kan man bruge et vaffeljern til?

Du kan bruge et vaffeljern, eller en vaffelmaskine, til at lave de sprødeste vafler, du kan drømme om i mange forskellige former og størrelser. Det kan være de klassiske hjerter, firkantet belgiske eller norske vafler og variationer af disse. Du kan også kaste dig ud i andet end vafler såsom sandwiches eller tortillas, der lige skal have en sprød skorpe eller lidt ekstra varme – det kan nemt klares i dit vaffeljern, hvis du ikke har en toastmaskine

Hvordan bruger man et vaffeljern?

Vaffeljernet sættes til strømmen og tændes. Indikatoren på vaffeljernet lyser, når dejen kan hældes i jernet. Tilsættes dejen før lyset lyser, vil det tage længere tid, og resultatet vil være knap så godt. De fleste af de vaffeljern, som Imerco forhandler, har non-stick belægning – dvs. at dejen undgår at klæbe fast. Skulle det alligevel ske, at dejen klæber fast, så kan du tilføre noget smør, olie eller andet fedtstof. Derved undgår du, at vaffeldejen sætter sig fast.

Fire typer vaffeljern

Der findes flere forskellige typer vaffeljern, og de kan hver især lave én bestemt type vaffel. Hvilket vaffeljern du bør vælge, kommer derfor an på, hvilke vafler du er mest vild med.

Klassisk vaffeljern

Et almindeligt og klassisk vaffeljern bager de velkendte vafler, der er formet som hjerter. De bager omkring fem styks vafler. Det er altså et sikkert valg, hvis du er vild med de traditionelle vafler.

Belgisk vaffeljern

Et belgisk vaffeljern er en belgisk klassiker. Vaflerne, der kommer ud af dette vaffeljern, er formet som firkanter og med fordybninger, og skiller sig derfor ud fra de vafler, vi kender i Danmark. Derudover er de generelt mere tykke end hjerte vafler, hvilket gør, at de skal bages i længere tid - alt afhængigt af vaffeljernet.

Krumkagejern

Et krumkagejern er ikke helt så kendt som de førnævnte vaffeljern, men krumkager er ikke desto mindre rigtig lækre, og minder meget om en klassisk vaffel. En krumkage er en norsk traditionel kage, som ofte bages i juletiden. De er kendetegnet ved at være runde og tynde, og ved deres fine norske Østerdals mønster, som krumkagejernet laver, når vaflerne bages - ofte rulles kagerne sammen som små kræmmerhuse inden de spises. Du kan derfor også bruge dit krumkagejern som et kræmmerhusjern, eller isvaffeljern, til at lave hjemmelavede isvafler eller vaffelskåle.

Dobbelt vaffeljern

Et dobbelt vaffeljern er to vaffeljern samlet i ét vaffeljern. Det giver altså 2 x 5 styks vafler. En større familie eller et selskab kan snildt få brug for dette funktionelle vaffeljern. Smid dejen i og se, hvordan det dobbelte vaffeljern klarer familie- eller børnefødselsdagen som en leg.

Stort udvalg af vaffeljern

Hos Imerco finder du et stort udvalg af vaffeljern fra producenter som Cook & Baker, Sage, Cloer, Wilfa, Steba m.fl. Der er altså et vaffeljern for enhver smag og temperament, hvad enten du vil lave klassiske vafler, belgiske vafler eller krumkager. Imerco forhandler vaffeljern i alle prisklasser – fælles for dem alle er, at de er produceret af anerkendte producenter, og at de er i høj kvalitet. Imerco gør det desuden nemt og billigt for dig at købe en af de bedste vaffeljern af god kvalitet til en god pris – vi har nemlig ofte tilbud og udsalg.

Køb de bedste vaffeljern hos Imerco

Der er massevis af vaffeljern på markedet, som du kan vælge mellem, og endda også forskellige slags. Vores store sortiment gør det måske endnu sværere at vælge, men vi kan forsikre dig om, at vi har nogle af de bedste producenter og derved også de bedste vaffeljern på markedet. Mange af vores vaffeljern får også en god anmeldelse, og det sker endda, at et af vores produkter bliver bedst i test i kategorien. Derfor kan du trygt købe dit vaffeljern hos Imerco.

Købsguide: hvilket vaffeljern skal jeg vælge?

Hvis du overvejer at investere i et vaffeljern, er der enkelte ting, som du kan have med i dine overvejelser. Det kan måske gøre valget nemmere, og vil sikre dig, at du vælger det rigtige vaffeljern til dine behov. Det kan f.eks. være nyttigt at vide, hvor mange du skal lave vafler til, og om den skal have særlige funktioner.

Design

De fleste vaffeljern ligner hinanden, og er lavet i et enkelt design, så de passer ind i ethvert køkken. Det der dog differentierer sig, er den færdigbagte vaffels udformning. Alt efter hvad du foretrækker, kan du vælge et vaffeljern, der passer til din præference. De fleste vaffeljern er desuden lavet i et kompakt design, så du nemt kan opbevare det i dine køkkenskabe.

Funktioner

Langt de fleste vaffeljern er meget simple at betjene, og kræver blot, at du sætter vaffeljernet til strøm, lader det varme op og hælder din vaffeldej i jernet. Du kan dog få nogle mere avancerede modeller med temperatur indstilling, automatisk bagetid, hurtig opvarmning, fingerbeskyttelse eller opsamlingskant – alle sammen funktioner, der vil sikre dig de mest perfekte, sprøde og friskbagte vafler.

Størrelse

Du kan få både et lille vaffeljern og store, dobbelte vaffeljern. Størrelsen på dit vaffeljern er vigtig at overveje, hvis du har intentioner om at lave mange vafler ad gangen. Det kan være en fordel at kunne lave mere end én vaffel ad gangen, hvis du eksempelvis skal lave vafler til hele familien. Så undgår du, at nogle familiemedlemmer må vente tålmodigt, eller at dine vafler bliver kolde inden servering. 

Hvordan gør man et vaffeljern rent?

For ekstra lang levetid er det vigtigt at gøre vaffeljernet rent efter brug. Du rengør dit vaffeljern ved at bage en vaffel til sidst, der suger alle resterne fra vaffeljernet op. Alt, du skal gøre, er at blande 0,5 dl vand, 1 dl hvedemel og 2 spsk. salt sammen, hæld blandingen i vaffeljernet og steg det, som var det en vaffeldej. Stegetiden vil være længere end en almindelig vaffel, til gengæld får du renset belægningen på vaffeljernet. Husk at smide denne vaffel ud, da den ikke må spises.

Appetit på hjemmelavede vafler

Mmm… smagen af lune, sprøde og lækre friskbagte vafler. Det er der altså intet, der slår en lørdag morgen eller som en syndig dessert, når det skal være ekstra lækkert, eller familien skal forkæles. Udvalget af vaffeljern er endda stort, så uanset om du er til den klassiske vaffel, en belgisk vaffel eller vil prøve dig frem med hjemmelavede isvafler med et krumkagejern, så er der rig mulighed for dette.

Du har også mange muligheder for at servere dine vafler på forskellig vis. De belgiske vafler er tykke og serveres derfor ofte til morgenmad med sirup, men hvorfor ikke servere dem med en frugtkompot? Du kan også prøve at tilsætte kanel i dejen og servere med masser af glasur. De klassiske hjerte vafler serveres ofte som dessert med syltetøj eller flormelis, men hvorfor ikke forvandle dem til nuttede minivafler med pynt af frisk frugt? Herimod er der få, der kender til et krumkagejern, som gør det muligt at fremtrylle hjemmelavede isvafler til en varm sommerdag – eller året rundt - og disse kan du også forvandle til lækre vaffelskåle.

Men vafler kan være mere end en sød og syndig dessert. Du kan sagtens spise vafler til morgen, middag og aften – det er nemlig blevet populært at lave madvafler. I en madvaffel tilsætter du blot revet grøntsager i din vaffeldej, og udover at vaflerne får de fineste farver, så er det en smart måde at få dine børn til at spise grøntsager på. Du kan også kaste dig ud i en lækker taco-vaffel, quesadilla, panini eller hvad med en omelet?

Psst… glem ikke Nordisk Vaffeldag d. 25. marts, hvor du roligt kan fyre op for vaffeljernet, og sætte tænderne i bunkevis af vafler dagen lang. Så det er bare med at få fingrene i et vaffeljern til Vaffeldag.