Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Køkkenmaskiner

VAFFELJERN

Alle køkkenmaskiner

Airfryers

Vaffeljern

Kun hos Imerco

Cook & Baker

Vaffeljern

H 19,5 x B 26 x D 8,5 cm - 1000 Watt - Justerbar termostat

Ikke medlem399.95
Medlemspris279.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Cook & Baker

Dobbelt Vaffeljern

Super Slip Sølv nonstick belægning - Justerbar termostat

Ikke medlem599.95
Medlemspris399.95
Fragt fra 19.00
Kun hos Imerco

Bodum

Bistro Vaffeljern

Kan indstilles fra 120-200°C

Pris549.95
Tilbud299.95
Fragt fra 19.00

Giles & Posner 3-i-1 Tr...

600 watt - Metal/plastik - Rød

Superpris299.95
Fragt fra 19.00

Wilfa

Belgisk Vaffeljern

Justerbar temperatur - Dobbelt nonstick-belægning

Ikke medlem599.95
Medlemspris369.95
Fragt fra 19.00

Melissa

Boble Vaffeljern

900 watt - Nonstick belægning

Superpris199.95
Fragt fra 19.00

Cloer

Vaffeljern

Nonstick belægning

Superpris199.95
Fragt fra 19.00

Clatronic

Dobbelt Vaffeljern

1200 Watt - Med nonstick belægning - Stål

Ikke medlem699.95
Medlemspris349.95
Fragt fra 19.00

Cloer

Dobbelt Vaffeljern

Nonstick belægning

Superpris399.95
Fragt fra 19.00

Steba

STWE2 Dobbelt vaffeljern

1400 watt - Med nonstick belægning

Superpris399.95
Fragt fra 19.00

Cloer

Belgisk Vaffeljern

Nonstick belægning

Superpris499.95
Fri fragt

Steba

STWE1 Vaffeljern

1200 watt - Med nonstick belægning

Superpris299.95
Fragt fra 19.00
Sort
Hvid

Wilfa

Vaffeljern WAD-619B

Fingerbeskyttelse mod varm damp - Dobbelt nonstick-belægning

Superpris699.95
Fri fragt

Wilfa

Tradition Vaffeljern WS...

750 watt - Justerbar termostat - Dobbelt nonstick belægning

Ikke medlem499.95
Medlemspris349.95
Fragt fra 19.00

Gastronoma

Dobbelt Vaffeljern

1200 watt - Nonstick belægning

Superpris349.95
Fragt fra 19.00

Wilfa

Hearts Vaffeljern XWAS-...

1400 watt - Hurtig opvarmning - Dobbelt nonstick belægning

Ikke medlem999.95
Medlemspris799.95
Fri fragt

Steba

Vaffeljern


Superpris449.95
Fragt fra 19.00

Cloer

Vaffeljern

Nonstick belægning

Superpris299.95
Fragt fra 19.00

WMF

Lono Vaffeljern

Nonstick - Ridsesikker - Optisk display

Ikke medlem1099.95
Medlemspris649.95
Fri fragt
Nyhed

Greenpan

Vaffelmaskine


Ikke medlem1999.95
Medlemspris1599.95
Fri fragt
Filter
Vis kun varer på lager online

 • Vis kun tilbud
  • Alle tilbud

  • Medlemstilbud


  Vaffeljern

  Vild med vafler

  Hvem er ikke vild med lune og sprøde vafler? De er både lækre til morgenmad, frokost og aftensmad, og selvfølgeligt som dessert og til kaffen. Vafler kan laves i et utal af variationer, hvilket måske er grunden til, at alle er vilde med vafler – der er nemlig en vaffel til enhver smag. Der er dog intet, der slår en god, hjemmelavet vaffel og for at kunne kreere sådan nogle, skal du have fat i et vaffeljern. Når du har et vaffeljern, kan du tilgengæld fremtrylle de lækreste og mest velsmagende vafler – helt efter din smag.

  Hvad kan man bruge et vaffeljern til?

  Du kan bruge et vaffeljern, eller en vaffelmaskine, til at lave de sprødeste vafler, du kan drømme om i mange forskellige former og størrelser. Det kan være de klassiske hjerter, firkantet belgiske eller norske vafler og variationer af disse. Du kan også kaste dig ud i andet end vafler såsom sandwiches eller tortillas, der lige skal have en sprød skorpe eller lidt ekstra varme – det kan nemt klares i dit vaffeljern, hvis du ikke har en toastmaskine

  Hvordan bruger man et vaffeljern?

  Vaffeljernet sættes til strømmen og tændes. Indikatoren på vaffeljernet lyser, når dejen kan hældes i jernet. Tilsættes dejen før lyset lyser, vil det tage længere tid, og resultatet vil være knap så godt. De fleste af de vaffeljern, som Imerco forhandler, har non-stick belægning – dvs. at dejen undgår at klæbe fast. Skulle det alligevel ske, at dejen klæber fast, så kan du tilføre noget smør, olie eller andet fedtstof. Derved undgår du, at vaffeldejen sætter sig fast.

  Fire typer vaffeljern

  Der findes flere forskellige typer vaffeljern, og de kan hver især lave én bestemt type vaffel. Hvilket vaffeljern du bør vælge, kommer derfor an på, hvilke vafler du er mest vild med.

  Klassisk vaffeljern

  Et almindeligt og klassisk vaffeljern bager de velkendte vafler, der er formet som hjerter. De bager omkring fem styks vafler. Det er altså et sikkert valg, hvis du er vild med de traditionelle vafler.

  Belgisk vaffeljern

  Et belgisk vaffeljern er en belgisk klassiker. Vaflerne, der kommer ud af dette vaffeljern, er formet som firkanter og med fordybninger, og skiller sig derfor ud fra de vafler, vi kender i Danmark. Derudover er de generelt mere tykke end hjerte vafler, hvilket gør, at de skal bages i længere tid - alt afhængigt af vaffeljernet.

  Krumkagejern

  Et krumkagejern er ikke helt så kendt som de førnævnte vaffeljern, men krumkager er ikke desto mindre rigtig lækre, og minder meget om en klassisk vaffel. En krumkage er en norsk traditionel kage, som ofte bages i juletiden. De er kendetegnet ved at være runde og tynde, og ved deres fine norske Østerdals mønster, som krumkagejernet laver, når vaflerne bages - ofte rulles kagerne sammen som små kræmmerhuse inden de spises. Du kan derfor også bruge dit krumkagejern som et kræmmerhusjern, eller isvaffeljern, til at lave hjemmelavede isvafler eller vaffelskåle.

  Dobbelt vaffeljern

  Et dobbelt vaffeljern er to vaffeljern samlet i ét vaffeljern. Det giver altså 2 x 5 styks vafler. En større familie eller et selskab kan snildt få brug for dette funktionelle vaffeljern. Smid dejen i og se, hvordan det dobbelte vaffeljern klarer familie- eller børnefødselsdagen som en leg.

  Stort udvalg af vaffeljern

  Hos Imerco finder du et stort udvalg af vaffeljern fra producenter som Cook & Baker, Sage, Cloer, Wilfa, Steba m.fl. Der er altså et vaffeljern for enhver smag og temperament, hvad enten du vil lave klassiske vafler, belgiske vafler eller krumkager. Imerco forhandler vaffeljern i alle prisklasser – fælles for dem alle er, at de er produceret af anerkendte producenter, og at de er i høj kvalitet. Imerco gør det desuden nemt og billigt for dig at købe en af de bedste vaffeljern af god kvalitet til en god pris – vi har nemlig ofte tilbud og udsalg.

  Køb de bedste vaffeljern hos Imerco

  Der er massevis af vaffeljern på markedet, som du kan vælge mellem, og endda også forskellige slags. Vores store sortiment gør det måske endnu sværere at vælge, men vi kan forsikre dig om, at vi har nogle af de bedste producenter og derved også de bedste vaffeljern på markedet. Mange af vores vaffeljern får også en god anmeldelse, og det sker endda, at et af vores produkter bliver bedst i test i kategorien. Derfor kan du trygt købe dit vaffeljern hos Imerco.

  Købsguide: hvilket vaffeljern skal jeg vælge?

  Hvis du overvejer at investere i et vaffeljern, er der enkelte ting, som du kan have med i dine overvejelser. Det kan måske gøre valget nemmere, og vil sikre dig, at du vælger det rigtige vaffeljern til dine behov. Det kan f.eks. være nyttigt at vide, hvor mange du skal lave vafler til, og om den skal have særlige funktioner.

  Design

  De fleste vaffeljern ligner hinanden, og er lavet i et enkelt design, så de passer ind i ethvert køkken. Det der dog differentierer sig, er den færdigbagte vaffels udformning. Alt efter hvad du foretrækker, kan du vælge et vaffeljern, der passer til din præference. De fleste vaffeljern er desuden lavet i et kompakt design, så du nemt kan opbevare det i dine køkkenskabe.

  Funktioner

  Langt de fleste vaffeljern er meget simple at betjene, og kræver blot, at du sætter vaffeljernet til strøm, lader det varme op og hælder din vaffeldej i jernet. Du kan dog få nogle mere avancerede modeller med temperatur indstilling, automatisk bagetid, hurtig opvarmning, fingerbeskyttelse eller opsamlingskant – alle sammen funktioner, der vil sikre dig de mest perfekte, sprøde og friskbagte vafler.

  Størrelse

  Du kan få både et lille vaffeljern og store, dobbelte vaffeljern. Størrelsen på dit vaffeljern er vigtig at overveje, hvis du har intentioner om at lave mange vafler ad gangen. Det kan være en fordel at kunne lave mere end én vaffel ad gangen, hvis du eksempelvis skal lave vafler til hele familien. Så undgår du, at nogle familiemedlemmer må vente tålmodigt, eller at dine vafler bliver kolde inden servering. 

  Hvordan gør man et vaffeljern rent?

  For ekstra lang levetid er det vigtigt at gøre vaffeljernet rent efter brug. Du rengør dit vaffeljern ved at bage en vaffel til sidst, der suger alle resterne fra vaffeljernet op. Alt, du skal gøre, er at blande 0,5 dl vand, 1 dl hvedemel og 2 spsk. salt sammen, hæld blandingen i vaffeljernet og steg det, som var det en vaffeldej. Stegetiden vil være længere end en almindelig vaffel, til gengæld får du renset belægningen på vaffeljernet. Husk at smide denne vaffel ud, da den ikke må spises.

  Appetit på hjemmelavede vafler

  Mmm… smagen af lune, sprøde og lækre friskbagte vafler. Det er der altså intet, der slår en lørdag morgen eller som en syndig dessert, når det skal være ekstra lækkert, eller familien skal forkæles. Udvalget af vaffeljern er endda stort, så uanset om du er til den klassiske vaffel, en belgisk vaffel eller vil prøve dig frem med hjemmelavede isvafler med et krumkagejern, så er der rig mulighed for dette.

  Du har også mange muligheder for at servere dine vafler på forskellig vis. De belgiske vafler er tykke og serveres derfor ofte til morgenmad med sirup, men hvorfor ikke servere dem med en frugtkompot? Du kan også prøve at tilsætte kanel i dejen og servere med masser af glasur. De klassiske hjerte vafler serveres ofte som dessert med syltetøj eller flormelis, men hvorfor ikke forvandle dem til nuttede minivafler med pynt af frisk frugt? Herimod er der få, der kender til et krumkagejern, som gør det muligt at fremtrylle hjemmelavede isvafler til en varm sommerdag – eller året rundt - og disse kan du også forvandle til lækre vaffelskåle.

  Men vafler kan være mere end en sød og syndig dessert. Du kan sagtens spise vafler til morgen, middag og aften – det er nemlig blevet populært at lave madvafler. I en madvaffel tilsætter du blot revet grøntsager i din vaffeldej, og udover at vaflerne får de fineste farver, så er det en smart måde at få dine børn til at spise grøntsager på. Du kan også kaste dig ud i en lækker taco-vaffel, quesadilla, panini eller hvad med en omelet?

  Psst… glem ikke Nordisk Vaffeldag d. 25. marts, hvor du roligt kan fyre op for vaffeljernet, og sætte tænderne i bunkevis af vafler dagen lang. Så det er bare med at få fingrene i et vaffeljern til Vaffeldag.