Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Borddækning
  • Bar og vin
  • Barudstyr

BARUDSTYR

Alt barudstyr

Shakere

100362298 HERO
170 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
OXO øvrigt bartilbehør Sugerør - 4 stk.
Spar 50%

OXO

Good Grips Sugerør - 4 ...

Inkl. rengøringsbørste - Silikone/rustfrit stål - Grå/rød

Pris
199.95
Tilbud
99.95
Kun hos Imerco
Mixology by CASA Living glasbrikker og coasters Coaster - 6 stk.
Spar 25%
(30)

Mixology by CASA Living

Coaster - 6 stk.

Ø 9 cm - Silikone/rustfrit stål - Sort

Ikke medlem
199.95
Medlemspris
149.95

Viser 20 ud af 170 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/borddaekning/bar-og-vin/barudstyr

Barudstyr

Lækre drinks

Når du har barudstyret i orden, kan du diske op med drinks i lange baner til gæster og fester. Og der er da heller intet bedre end en lækker drink, vel? Men netop lækre drinks laves bedst, når du har det rette barudstyr, for præcisionen betyder meget i forhold til sammensætningen af den perfekte drink. Her kan det altså være en stor fordel at have barudstyret i orden, for det giver bare en gennemført oplevelse og smagen på din drink vil helt sikkert også blive helt perfekt.

Hvad er barudstyr?

Barudstyr er en bredere betegnelse for shakers, cocktail- og drinksglas, målebægre, isterningbakker, strainers m.m. Det vil sige, alt det udstyr du skal bruge for at lave lækre drinks derhjemme.

Hvilket barudstyr bør jeg have?

Med ordentligt barudstyr bliver det bare nemmere at stå bag baren, uanset om du er amatør-bartender eller professionel. Her får du nemlig hjælp til at skabe de lækreste drinks på en professionel måde – og det er dét, der gør hele forskellen. Selvom det giver gode point at shake drinks med lækkert udstyr, så gør det også godt for dine drinks. Når du blander med de rigtige redskaber, så sikrer du, at ingredienserne afmåles og shakes korrekt, så din drink får den signatursmag, den skal have.

Barsæt

Hvis du ikke har fået gang i hjemmebaren endnu, så kan du finde et godt barsæt, som indeholder de allervigtigste redskaber – en shaker, så du kan shake lækre drinks, et målebæger for præcision og en røreske er det, der oftest er i et barsæt.

Bartilbehør til hjemmebaren

Har du allerede en hjemmebar, så kan du med fordel udvide den, så du får endnu flere muligheder for at sætte fantasien løs. Måske mangler du en istang, en støder, whiskeysten eller måske skulle du gå på opdagelse iblandt vores store udvalg af sugerør: genanvendelige sugerør, metal sugerør, glassugerør.

Hav drinksudstyret i orden

Når du har drinksudstyret på plads, kan du komme rigtig langt, når du skal lave drinks, for du kan nemt skabe et professionelt udtryk. Drinksudstyret skaber nemlig den halve oplevelse, for det giver en flot præsentation – og dén skal man ikke undervurdere! En god drink bliver pludselig meget bedre, når den drikkes af flotte drinksglas, metalsugerør eller glassugerør og når den serveres med flotte, runde isterninger eller whiskey sten.

Alt til champagne

Hvem er ikke vild med et glas boblende og sprudlende champagne? Champagne emmer af luksus, og hører til livets store begivenheder og festlige anledninger. Derfor er det en god idé altid at have en flaske god champagne liggende på køl – og selvfølgelig have champagneudstyret i orden – for man ved aldrig hvornår der kommer en anledning til et glas bobler.

Hvem opfandt champagne?

Selvom man måske tænker, at det er Dom Perignon, der opfandt champagnen, så er det ikke helt korrekt. Faktisk var englænderne de første, der i 1660 opfandt metoden med en 2. gæring i særligt solide flasker, der kunne klare trykket fra gæringen, hvilket altså gav de karakteristiske kulsyre-bobler, som vi kender fra champagne. Det Dom Perignon eksperimenterede med, var at blande vin fra forskellige marker og forskellige druesorter, hvilket har været med til at udvikle champagne henimod det, vi kender den dag i dag.

Hvordan bruger man en champagnesabel?

Når du skal sable en champagne, fjerner du først folien samt topsikringen. Du kan herefter med fordel vikle et stykke stof eller et viskestykke rund om flasken for at sikre, at du ikke taber flasken. Find sømmet, dvs. samlingen, på champagneflasken – sømmet løber fra flaskens bund til toppen. Stryg langs sømmet med champagnesablen i et fast og bestemt ryk. Sørg dog for at pege flasken væk fra andre personer, da proppen kan flyve ret langt. Du har sablet champagneflasken korrekt, hvis den øvre del af flaskens hals ryger af.

Champagnekøler

Med en god champagnekøler kan du holde din champagne kølig i længere tid. Det giver dig bedre tid til at nyde de lækre bobler med dine gæster. Desuden er der intet værre end en lunken champagne – de sprudlende bobler nydes bedst afkølet. En champagnekøler i et flot design giver derudover en flot præsentation af boblerne og gør det hele en tand festligere.

Isterninger – hold dine drinks iskolde

Dine drinks serveres bedst helt kolde, og det sikrer du nemmest med isterninger. Men isterninger er ikke bare isterninger, for du kan få alverdens former og faconer alt efter, hvilken isterningebakke du har. Du kan nemlig lave de klassiske isterninger eller pifte dine drinks op med kugle isterninger eller runde isterninger. Og det kan du nemt gøre med en rund iskugleform. Når du skal lave isterninger, kan du desuden gøre det nemmere for dig selv ved at vælge silikone isterningebakker, for de slipper nemt isterningerne, når du løsner dem fra formen.

Hvordan laver man klare isterninger?

Hvis du gerne vil tage dine drinks til næste niveau, så skal du lave klare isterninger. Dette gør du ved at koge dit vand to gange og lader det stå og køle af efter hver gang det koges. Før du kommer det i din isterningebakke, skal du lade vandet stå og køle af i ca. en halv times tid. Derefter fryser du dine isterninger, og resultatet er gennemsigtige og klare isterninger.

Find alt barudstyr hos Imerco

Hos Imerco finder du alt til hjemmebaren, så læn dig tilbage og find inspiration i vores gear og grej til de smagfulde dråber før, under og efter middagen. Fra skænkepropper til shakere, du finder det, du mangler bag baren hos Imerco. Så hvad venter du på? Gå på opdagelse på imercol.dk eller i din lokale Imerco butik og lad dig inspirere til hjemmebaren.