Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

MEDLEMSTILBUD: Spar 20% på udvalgte brands*. SHOP HER
  • Hjem
  • Bolig
  • Interiør
  • Julepynt
  • Kunstige juletræer og juletræstæpper
  • Kunstige juletræer

KUNSTIGE JULETRÆER

Alle kunstige juletræer og juletræstæpper

Kunstige juletræer

Juletræstæpper

100392524 HERO
29 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Liberty Spruce Kunstigt Juletræ, grøn, large
(10)

Casa Christmas

Liberty Spruce Kunstigt...

H 180 cm - Polyethylen/PVC - Grøn

Pris
1099.95
Fri fragt
Sirius juletræer Alvin Træ
Spar 25%

Sirius

Alvin Træ

H 60 cm - 20 Lys - Grøn

Ikke medlem
399.95
Medlemspris
299.96
Kun 1 tilbage

Viser 20 ud af 29 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig/interioer/julepynt/kunstige-juletraeer-og-juletraestaepper/kunstige-juletraeer

Skab julestemning med et kunstigt juletræ

Juletræet med sin pynt...

Venter på, vi får begyndt… aldrig har det været så grønt… aldrig har det været så kønt. Julen er en festlig højtid, hvor vi danser om det flotte juletræ, der pryder stuen. Og det er da også juletræet som de fleste forbinder med julen, da det er festens midtpunkt. Men hvorfor ikke skifte det ægte ud med et kunstigt? For selvom træet er kunstigt, så betyder det ikke, at julehyggen ikke er ægte!

Hvorfor vælge et kunstigt juletræ?    

Der er mange fordele og grunde til at vælge et kunstigt juletræ frem for et ægte. Selvom du ikke får den hyggelige tur i skoven, og kan udvælge og fælde årets juletræ helt selv, så får du mulighed for at nyde den juleglæde et juletræ skaber i hele december måned. Du slipper nemlig for dryssende grangrene og grannåle i hele stuen – for ikke at nævne et trist og visnet juletræ inden juleaften. Desuden kan du tilpasse grenene, så de har den helt rigtige facon og symmetri, så dit julepynt hænger smukt på dit træ, og lysene holdes på plads. Du får altså alt det, der er dejligt ved et ægte juletræ og mere med! Et kunstigt juletræ drysser nemlig ikke, grenene er symmetriske, det ser virkelighedstro ud, og så kan det bruges igen og igen. Desuden undgår du helt brandfaren ved et ægte juletræ, der jo let kan antænde, hvis du er vild med ægte julelys.

Hvilket kunstigt juletræ er bedst?

Der er ikke ét juletræ, der som sådan er bedst – det kommer simpelthen an på, hvilket slags juletræ du er til. Der findes et væld af smukke kunstige juletræer, der ser meget naturtro ud, og så er der masser af forskellige slags at vælge imellem. Der findes høje, lave, brede, smalle og mere eller mindre naturtro varianter. Du kan få dem med eller uden sne alt efter, hvilket udtryk du er mest vild med. Nogle har lige grene, og andre har opadvendte grene. Du kan få et med tykke eller mindre tykke grannåle. Valget er dit, men du vil helt sikkert kunne finde et juletræ lige efter din smag. Se hvordan du kan få mest muligt ud af dit kunstige juletræ.

Køb dit kunstige juletræ hos Imerco

Hos Imerco finder du et bredt udvalg, så du kan finde et træ, som passer lige til dit hjem i god kvalitet og og selvfølgelig også til en god pris. Vi har nøje udvalgt de juletræer, vi forhandler for at sikre os, at de holder år efter år - som et kunstigt juletræ jo skal kunne. Derfor finder du masser af naturtro juletræer i mange varianter, så du kan finde det, der passer ind i jeres julehjem. Tjek vores udvalg og køb dit juletræ allerede i dag, så I kan nyde julestemningen derhjemme.

Juletræspynt

og juletræstæpper

Intet juletræ uden juletræspynt og et smukt juletræstæppe. Dét gør altså noget helt særligt for julestemningen, at juletræet står og funkler med smukt juletræspynt. Desuden er et juletræstæppe praktisk, da det beskytter mod ridser i dit gulv – og så ser det jo dekorativt og fint ud, når pakkerne ligger dér under træet på juletræstæppet, og venter på, at I får begyndt.

Hvilket juletræ er bedst for miljøet?

Om et kunstigt juletræ er bedre for miljøet, er det helt store spørgsmål, som mange stiller sig selv, når de overvejer at investere i et juletræ. Et ægte juletræ udleder omkring 10 kilo CO2, mens et kunstigt udleder 50 kilo CO2. Det vil sige, at man rundt regnet kan sige, at hvis du erstatter det ægte juletræ med et kunstigt et af slagsen, skal du bruge det i minimum fem år i træk for, at man kan kalde det mere bæredygtigt end et ægte juletræ. Derved kan du godt kalde det et mere bæredygtigt valg, hvis du bruger dit kunstige juletræ i mange år i træk.

Er plastik juletræer bedre for miljøet?

Plastik juletræer, eller kunstige juletræer, er bedre for miljøet, hvis du bruger det i mange år i træk. Produktionen af et plastik juletræ udleder nemlig væsentlig mere CO2 end et ægte juletræ gør, men dette er tilgengæld kun én gang, der udledes CO2, hvorimod der udledes CO2 hvert år der produceres et ægte juletræ. Derfor er et kunstigt juletræ først et mere bæredygtigt valg, hvis du bruger det i mange år i træk.

Grøn julestemning

Julen er en højtid, der koster mange penge og ressourcer. Men ingen jul uden et juletræ! Med et kunstigt juletræ du bruger år efter år, kan du spare lidt på begge dele – og med god samvittighed. Mangler du inspiration til, hvordan du kan holde en alletiders julefest med klimaet til bords? Der er masser af gode råd at komme efter. Er du i tvivl om et kunstigt juletræ mon kan pyntes lige så fint som et ægte? Vi har samlet 3 smukke juletræer, som du kan lade dig inspirere af – det er måske ikke til at se det, men det er faktisk et kunstigt juletræ, du ser. Og dine gæster vil med garanti ikke kunne se eller mærke forskel, når først julemusikken spiller.

Hvilke slags kunstige juletræer findes der?

Naturtro juletræer

Der var engang, hvor man tydeligt kunne se, at et kunstigt juletræ var lavet af plastik – men det kan man altså ikke længere med de naturtro varianter. Disse ligner til forveksling et ægte juletræ. Alt fra faconen, grenene og grannålene ligner et ægte juletræ. Dette er til dig, der gerne vil så tæt på det ægte juletræ som muligt.

Juletræer med sne

Er du til et ægte snelandskab med et smukt snedækket juletræ, så kan du også pryde stuen med et kunstigt juletræ med sne. Med det kan du skabe ægte vintermagi indendørs, hvis sneen lader vente på sig eller helt udebliver udenfor. Her får du altså ægte vinterhygge, og det ser så smukt ud med julekugler og julelys.

Små juletræer

Kniber det med pladsen? Så er et lille kunstigt juletræ måske perfekt til dig. Selvom det er mindre, er juleglæden og julestemningen lige så stor. Der er altså ingen grund til at undvære et juletræ blot fordi, du har pladsmangel derhjemme. Du har stadig mulighed for at opleve glæden ved at pynte dit juletræ, selvom det er mindre. Skru op for julehyggen med et mindre juletræ uanset om det er fordi pladsen er trang eller ej.

Juletræer med lys og pynt

Vil du bare gerne have et kunstigt juletræ som du nemt og elegant kan stille frem uden det store besvær? Så er et træ med lys og pynt lige noget for dig. Her er lyskæden og julepyntet nemlig allerede på juletræet, så du skal blot pakke det ud, og så har du masser af julestemning. Fordelen er også, at du kan være sikker på, at lyskæden er lang nok – og skulle du ønske flere lys eller mere pynt, kan du jo tilføje det til juleaften.