Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SHOP AMOK! Spar 25% på stel, glas og bestik som ImercoPlus medlem*. SHOP HER
  • Hjem
  • Borddækning
  • Tallerkener
  • Julestel

JULESTEL

Alle tallerkener

Middagstallerkener

5705140701286 HERO (1)
140 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Royal Copenhagen etagere Stjerne Riflet Jul Kagestander
Grøn
Multifarvet
Spar 25%
(4)

Royal Copenhagen

Stjerne Riflet Jul Kage...

2 etager - Porcelæn - Hvid

Ikke medlem
1499.95
Medlemspris
1124.96
Fri fragt
Nyhed
Royal Copenhagen serveringsfade Stjerne Riflet Jul Fad
Grøn
Rød
Hvid
Spar 25%
(1)

Royal Copenhagen

Stjerne Riflet Jul Fad

L 32 cm - Porcelæn - Koboltblå/hvid

Ikke medlem
899.95
Medlemspris
674.96
Fri fragtKun 1 tilbage
Kun hos Imerco
Bjørn Wiinblad serveringsskåle Guirlande Skål på fod - 4 stk.
Spar 50%
(1)

Bjørn Wiinblad

Guirlande Skål på fod -...

Ø 10,5 x H 8 cm - Glas - Rød/klar

Pris
399.95
Tilbud
199.95

Viser 20 ud af 140 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/borddaekning/tallerkener/julestel

Stemningsfulde julestel

Et smukt julestel med klassiske motiver i et moderne design og af god kvalitet er det, der gør forskellen, når julehyggen skal sikres omkring julebordet. Men du behøver ikke at elske røde og grønne farver eller nisser på dit stel for at nyde godt af julestemningen – der findes nemlig flere forskellige julestel, der hver har sit eget design og udtryk. Men der er ingen tvivl om, at uanset hvilket julestel du vælger, så spreder det hygge og skaber en god atmosfære om julebordet.

Et smukt opdækket julebord

Hvis du skal være vært til juleaften eller måske skal holde julefrokost, så er et fint og stemningsfyldt julestel dit bedste es i ærmet – det betyder nemlig noget, når du byder dine gæster velkommen til et veldækket bord.
Et julestel danner grundlaget for højtidens fest, og sikrer halvdelen af julestemningen omkring julebordet. Desuden er et julestel det perfekte kanvas for din julemiddag, og gør serveringen julet og indbydende.

Stort udvalg af julestel

Hos Imerco finder du et bredt udvalg af julestel fra de mest kendte brands såsom Royal Copenhagen, Bjørn Wiinblad, Kähler, erik bagger a/s m.m. som allesammen på fineste vis kombinerer juletraditioner med moderne design. Vi har derfor julestel til enhver stil og helt sikkert også et, der passer ind i den borddækning, som du foretrækker. Så uanset om du er til det romantiske, det traditionelle, det moderne eller det elegante julestel, kan du finde dit julestel her.

Find dit julestel hos Imerco

Du kan finde vores julestel på imerco.dk året rundt, men vil du være sikker på at få fingrene i dit yndlingsstel, så køb det i god tid. Derved risikerer du ikke, at dit julestel er udsolgt, når du står og skal dække dit julebord. Imerco har samlet det fineste julestel til dig på én side, så du får det fulde overblik over vores sortiment. På den måde kan du nemt blive klar til jul med et smukt opdækket julebord. Gå på opdagelse i vores mest kendte julestel såsom Royal Copenhagen Stjerne Riflet Jul, Bjørn Wiinblad Guirlande, Kähler Hammershoi Jul eller erik bagger a/s Encore Festivo.

Hvad skal jeg bruge af julestel?

Hvad end du skal lave den helt store formelle julemiddag eller blot en lille juleanretning, så er det ideelt at have servicet i orden. Et julestel er nemlig perfekt til at sætte rammerne om julemiddagen. Middagstallerkener er en selvfølgelighed, men derudover er det også rart at have et fad eller to til at servere flæskestegen og juleanden samt skåle til de hvide og brunede kartofler – og så er en sovseskål helt uundværlig til den brune sovs.

Når du skal servere julegodter og konfekt til kaffebordet er fine juleskåle med til at skabe rammerne om julehyggen. Du kan selvfølgelig også bruge dit julestel til andre anledninger såsom julefrokosten eller til æbleskiverne, som altså bare bliver dét mere indbydende i juleporcelæn.

Julestel til juleborddækning

Din juleborddækning er ikke fuldendt før du har et flot julestel. Det danner nemlig ikke blot rammen om dine juleanretninger, og ikke mindst julemiddagen, og det er ofte også meget traditionsrigt. Mange familier har et bestemt julestel, der dækkes op med år efter år, og tit går julestellet i arv i familien. Et julestel er derfor ofte forbundet med traditioner, og skaber en nostalgisk og glædelig stund, når det tages i brug. Både i form af den traditionsrige julemiddag, der serveres på stellet, men også i form af den historie et smukt julestel fortæller om de mange jule, hvor familien samles om bordet.

Et smukt julestel har altså ikke blot et funktionelt formål, det udgør også en tradition, og fungerer ligeledes som et dekorationselement, der kombinerer nostalgiske julemotiver med moderne design. Der findes flere forskellige julestel, hvilket giver dig rig mulighed for at finde dét, der passer ind i din stil. Og med det rigtige julestel kan du skabe en magisk borddækning, som med det samme får dine gæster i den rette stemning.

Stjerne riflet julestel