Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Gaver

Adventsgaver til børn

Nervøs for ikke at nå at fylde julesokken til advent? Vi guider dig i artiklen her, hvor vi giver dig gode bud på adventsgaver til børn, der er til at betale.

Skrevet af Imerco · 23 november 2022

Det kan være svært at komme på gaver til ungerne allerede inden december er startet... Heldigvis er der en masse fine sager, der kan kommes i julesokken, så der kan spredes gaveglæde allerede fra første søndag i advent.

Kop med forbogstav

Anna, Eskild eller Nohr? Giv barnet sin helt egen kop med sit forbogstav på. Så er der aldrig tvivl om, hvem ejermanden til koppen er.

Dekorativ saks

Det bliver altså bare lige lidt sjovere at klippe julepynt, lave gækkebreve eller hente purløg i haven, hvis man har sin helt egen saks med et hyggeligt motiv. 

Nuttet knagerække

Lad barnet hænge sin badekåbe, flyverdragt eller skoletaske op på denne nuttede knagerække, der vil klæde børneværelse såvel som entré på zooper skøn vis!

Børnebestik i rette størrelse

Måske er børnene ikke helt klar til voksenbestik endnu, men babybestik er de vokset fra for længst. Giv dem så et sæt børnebestik, der er er mere modent i sit udtryk uden at blive for voldsomt i størrelse og tyngde.

Legetøj

Legetøj er en klassiker, når det kommer til børnegaver. Tænk her i noget, der kan bruges til adskillige timers leg - det kan være mad til legekøkkenet, klodser til at bygge med eller puslespil, der kan samles i fællesskab.