Klik & hent

Byt i 1 år

Prismatch

SPAR OP TIL 60% på tusindvis af julegaver 🎁 Se det vilde udvalg og shop tilbuddene her
  • Hjem
  • Gaver
  • Konfirmationsgaver

Den rigtige

gave til konfirmanden

Iconer #Ebe3db 3040X2000

Konfirmation er meget mere end bekræftelse af dåbsritualer – det er smukt tøj, lækker mad, god fest og vidunderlige gaver. Det er også dagen, hvor de voksnes rækker indtages. Imerco guider dig til den helt rette fejring og markering af dagen, ikke mindst til de helt rette gavevalg.

Find gaven til...

Tiles 2023 04 14T113939.370

under 300 kr.

Den kreative

pengegave


Er 'penge' det eneste, der står på ønskelisten? Så frygt ej.
Vi har samlet et par geniale opbevaringsløsninger, som vil gøre pengegaven lidt sjovere at åbne.

God fornøjelse!

Unavngivet (3040 × 2500Px)

Stadig i tvivl?

giv et gavekort

Se udvalget her

SE ALLE GAVEIDÉERNE I OVERSIGTEN HERUNDER

142 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Soundliving hovedtelefoner Soul Trådløse Høretelefoner
Sort
Sølvfarvet
Beige
Spar 50%

Soundliving

Soul Trådløse Høretelef...

36 timers spilletid - Bluetooth 5.0 - Sort

Ikke medlem
799.95
Medlemspris
399.95

Viser 20 ud af 142 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/konfirmationsgaver

Konfirmationsgaver

De voksnes rækker

Konfirmationen betyder, at de voksnes rækker indtages, og en ny og spændende tid gås i møde. Men konfirmation er meget mere end bekræftelse af dåbsritualer – det er en stor festdag med alt, der hører sig til, og hvor det unge menneske hyldes. Det betyder ikke mindst en masse gode gaver, der markerer dagen, og symboliserer en ny tid i de unge menneskers liv. Derfor er gaven ikke helt ubetydelig – tværtimod er det vigtigt at finde den helt rigtige gave til konfirmanden. Her på siden finder du heldigvis masser af inspiration til gode gavevalg, der med sikkerhed vil glæde den unge konfirmand.

Hvad kan man ønske sig i konfirmationsgave?

Står du og skal konfirmeres, men mangler gode idéer til ønsker? Så kan du i dén grad også lade dig inspirere af vores gode bud på konfirmationsgaver. Måske finder du noget, som du ikke lige havde overvejet at ønske dig, men måske står og mangler? Uanset er en god og præcis ønskeliste en fordel for både dig, der skal modtage konfirmationsgaven, men i særdeleshed også for den, der skal give gaven. For med en god ønskeliste, er du stort set sikker på at få præcis det, du ønsker dig.

Konfirmations ønsker

Måske er du heldig at have modtaget en lang ønskeliste fra konfirmanden, hvilket gør det nemt at finde en gave, du ved, skaber glæde hos konfirmanden. Men er du uheldig på den front, og mangler den lange ønskeliste, så fortvivl ej – vi har samlet en masse gaveidéer, som du kan lade dig inspirere af.

Hvad giver man i konfirmationsgave?

Skal du til konfirmation, og mangler den perfekte gave? Det kan til tider være udfordrende at finde en gave. En konfirmationsgave markerer en vigtig dag i de unges liv, og derfor er det vigtigt, at den sidder lige i skabet. Her på siden har vi samlet vores bedste bud på gode konfirmationsgaver til alle budgetter. Heriblandt finder du en masse favoritter, der hitter, så du er sikker på at gavevalget er i orden. Se vores bud på 10 konfirmationsgaver, der hitter hos konfirmanden. Du kan også vælge at komme konfirmanden i forkøbet og gøre klar til, at det på et tidspunkt bliver tid til at flytte hjemmefra. Her er lækkert køkkenudstyr, smarte køkkenmaskiner eller smukt stel et godt sted at starte.

Konfirmationsgaver til ham

Leder du efter en god konfirmationsgave til ham, så finder du alt fra cool gadgets såsom el-løbehjul og segboards til højtalere og høretelefoner. Måske er han vild med at læse, og i så fald kan en god bog falde i god jord hos konfirmanden. En fed plakat til værelset er også en cool og personlig gave til ham. En kortholder er også en god gaveidé, så der kommer styr på de penge, han med sikkerhed får i konfirmationsgave.

Konfirmationsgaver til hende

Står du og mangler en konfirmationsgave til hende, så har vi masser af bud på, hvad du kan glæde hende med. Hun får helt sikkert mange smykker på dagen, og derfor er en fin bonbonniere, et smykkeskrin eller andet smykkeopbevaring en fin gave. Måske elsker hun at eksperimentere med nye frisurer og hårstylinger, og så er hårstyling såsom et krøllejern eller glattejern en god gave at give. Hvis hun går meget op i indretning, så er en fed plakat eller en sød figur en perfekt konfirmationsgave til hende. Det kan også være, at hun interesserer sig for astrologi, og så vil hun måske synes om en stjernetegns-figur. Elsker hun at sy, så er en symaskine en perfekt gave.

Den kreative konfirmationsgave

Vil du gerne give konfirmanden en gave udover det sædvanlige, så er der også rig mulighed for dette. Er ønskelisten kort, så ender man ofte med at give en pengegave, men vil du gerne gøre pengegaven til noget særligt, så har vi samlet nogle geniale opbevaringsløsninger. Det gør pengegaven lidt sjovere at åbne. Du kan også overraske konfirmanden og købe mange forskellige oplevelsesgaver i Imercos butikker – mon ikke der er en særlig oplevelse, der vil falde i god jord?

Find konfirmationsgaven hos Imerco

Hos Imerco kan du finde masser af inspiration til gode gaver til konfirmanden. Du finder konfirmationsgaver til ethvert budget og til enhver smag – men vigtigst af alt er, at du finder den rigtige gave. Imerco har nemlig et bredt udvalg af gode konfirmationsgaver til både ham og hende. Du finder et stort udvalg af blandt andet figurer, smykkeopbevaring, højtalere, plakater m.m. Lad dig inspirere af siden her og find konfirmationsgaven på Imerco.dk eller i din lokale Imerco butik.

Den rigtige gave til konfirmanden

Når en stor dag som konfirmationen skal fejres, så stiger forventningerne til gaverne unægtelig. Derfor er det vigtigt at finde den rigtige gave til konfirmanden. Heldigvis er du landet det helt rette sted – som hele Danmarks gavebutik ved vi, hvad der hitter hos de unge mennesker, og vi står altid klar til at vejlede og hjælpe med at inspirere dig til at finde den helt rigtige gave. Derved kan du være forsikret om, at din gave bliver en af favoritterne på det store gavebord hos konfirmanden.