Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
  • Hjem
  • Jul
  • Juleborde

Årets smukkeste

juleborde

Jul Green 01 3040X20002 NY3

Et smukt dækket julebord er den halve fornøjelse. Vi elsker at gøre os umage med at finde det fineste stel, glas og bestik til dig, så du kan dække et smukt og personligt julebord. Til inspiration har vi dækket op til adventsmorgen, kaffebord, julemiddag og et overdådigt julegilde.

Juleborddækning med blå

En magisk adventsmorgen

Se borddækningen her

Julemiddag i blå og bordeaux

Julepris

JULEPRIS er din garanti for, at varen ikke bliver sat yderligere ned inden juleaften.

Se alt med julepris

ALT DU SKAL BRUGE TIL JULEBORDET

Populære stofservietter

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Borddækningstip

Fold dine servietter kreativt

Sæt hænderne i spil og fold servietter i alverdens fine former. Brug gerne julede motiver såsom juletræet, en sløjfe eller andre genkendelige motiver. 

Den bløde, kreative

Brug en udstiksform til at lave en fin stjerne i fimo-ler eller selvtørrende ler. Tag så fat i serviettens midte, så en blød trekant dannes. Bind en snor omkring servietten, hvori din figur og en enkel hortensiablomst i en smuk farve monteres.

Den Bløde, Kreative

Den hurtige, nemme

Udvælg de fineste grangrene og læg en enkelt ved hver serviet sammen med en velduftende kanelstang. Hold det hele sammen med en tynd hør- eller jutesnor omkring servietten, der blot foldes til et rektangel og placeres på øverste tallerken.

Den Hurtige, Nemme

Juleborde

Dæk årets smukkeste julebord

Julen er en af årets største højtider, og derfor kan du sagtens gå all in, når du skal dække årets julebord. Der er intet, der er for meget, når det gælder om at dække årets smukkeste julebord. Det er jo trods alt midtpunktet ved julens middage og ikke mindst juleaften. Her skal julebordet jo gerne stå i al sin pragt og emme af jul. Stemningen starter ved et smukt dækket bord, og er det halve af oplevelsen under julemiddagen. Det samler familien fra nær og fjern, så derfor er der god grund til at gøre sig umage netop denne aften.

Hvordan pynter jeg julebordet?

Du kan pynte dit julebord på alverdens måder. Hvordan dit julebord skal se ud, kommer helt an på dig og hvilken stemning, du ønsker at fremhæve. Nogle synes, at borddækningen juleaften skal være traditionel, og andre går mere utraditionelle veje med deres borddækning til jul. Heldigvis er der intet, der rigtigt eller forkert. Er du i tvivl om, hvordan du skal pynte julebordet, kan du finde masser af inspiration på denne side og i vores juleunivers, hvor vi deler masser af inspiration samt tips og tricks til julen. Vi har også flere borddækninger i vores inspirationsunivers, som du kan få idéer fra. 

Julebord inspiration til julens middage

Mangler du inspiration til årets julebord? Eller måske bare til julens middage? Vi har samlet en masse inspiration til, hvordan du kan dække dit bord smukt efter alle kunstens regler, så det emmer af jul. Så uanset hvilken stil du er til, kan du finde inspiration og gode ideer til din borddækning. Desuden finder du smarte tips og tricks til at give bordet et personligt og kreativt look.

Idéer til dit julebord

Juleborddækning idéer finder du masser af her på siden, hvor vi har samlet fire smukke juleborddækninger med hver deres tema. Så er du typen, der altid går med den sikre traditionelle borddækning, så kan du lade dig inspirere til årets julebord og finde din nye favorit.

Klassisk med et twist

Er du til den traditionelle jul kan du med fordel køre stilen helt ud og dække dit julebord med smukke, nostalgiske juleplatter samt røde nuancer. Har du mod på mere end det, så tilføj klare blå toner og ternede servietter samt personlige bordkort.

Eventyrlig julemagi

Den rustikke julestemning kan du nemt skabe med mørke jordfarver, messing og tunge krystalglas. Hæng eventuelt en gren op med diverse julekugler i samme farver. Det skaber masser af julemagi ved dit bord og giver en hyggelig atmosfære.

Farverig julefest

Hvis fest og farver er mere dig, så kan du sagtens skabe en ægte julefest med alverdens fine farver. Invitér bare en palette af farver indenfor og dæk et utraditionelt, men ikke mindre julet, julebord. Det julede kan du nemlig tilføje med fine bordkort, julekugler og andet julebordpynt.

Hvid vintermagi

Giv dit julebord et eventyrligt look med spejle, mos og funklende lys. Lad frostklare, hvide nuancer tage over og dæk op med hvidt porcelæn, dekorative glas og dit fineste bestik.

Smukke juleduge, julestel og julebordpynt

En smuk juledug er det perfekte udgangspunkt for en smuk juleborddækning. Den skaber med det samme masser af julestemning, og beskytter desuden dit bord, når der langes brunede kartofler, rødkål og flæskesteg over bordet og vinen hældes op i glassene. En juleborddækning med en rød dug er et klassisk bud på en borddækning, men du kan sagtens eksperimentere med andre mere utraditionelle farver. Et julestel med fine julemotiver kan ligeledes danne et smukt udgangspunkt for din borddækning, og pynter smukt i sig selv.

Vælger du en dug i en utraditionel farve, vil julestellet sørge for et strejf af den klassiske og traditionelle jul. Vil du gerne jule til den helt store guldmedalje, så kan du tilføje julebordpynt og derved skabe en fuldendt borddækning, der er personlig og måske endda kreativ, hvis du har mod på hjemmelavet julepynt. Et julebord med gran er en nem og kreativ måde at bringe naturen ind, og giver et traditionelt og julet look.

Find alt til julebordet hos Imerco

Hos Imerco finder du alt, du skal bruge til at skabe dit julebord til julens magiske middage. Vi har alt fra stel, glas, bestik og duge i et utal af variationer, så du kan skabe lige præcis dét julebord, du drømmer om. Med JULEPRIS kan du endda gøre nogle gode køb til en god pris – og køb bare alt du skal bruge til din borddækning i god tid, for det bliver nemlig ikke billigere. Find alle de gode tilbud i vores julekatalog eller shop løs her på Imerco.dk.

Kreative idéer til dit julebord

Hvis der er noget, der kan pifte dit julebord op hurtigt og nemt, så er det fine stofservietter. Dem kan du nemlig folde på alverdens måder, så de pynter fint på dit stel. Det skaber en hyggelig og personlig borddækning, der indbyder til en dejlig aften. Vi har samlet et par servietfoldninger til dig her på siden, men vi har flere fine servietfoldninger, som du kan lade dig inspirere af. Lav personlige bordkort til julebordet og giv også dine gæster en personlig oplevelse her. De vil med garanti værdsætte den fine gestus.