Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands

Medlemsvilkår

1. MEDLEMSFORDELE

Som medlem af ImercoPlus får du en række fordele:

• 7% i bonuspoint* – uanset om du handler i butik eller på Imerco.dk
• 1 bonuspoint = 1 kr.
• Du kan bruge dine bonuspoint på lige præcis det, du ønsker i alle vores butikker
• Medlemstilbud med særligt gode priser 
• Gratis levering ved udsolgte varer i butik**
• Vi gemmer dine kvitteringer elektronisk på Imerco.dk
• Mails med tilbud, nyheder, tips og idéer
• VIP-arrangementer
• Oprettelse af ønskeliste på Imerco.dk eller i butik

*Der optjenes ikke bonuspoint på nedsatte varer, køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort. **Foretag din bestilling i butikken, så sørger vi for gratis levering til butik, GLS Pakkeshop, GLS erhvervsadresse eller PostNord Pakkeboks, såfremt varen er på lager på Imerco.dk. Gælder ikke ved køb af større og tungere varer leveret med fragtmand.

2.Oprettelse af medlemskab

Oprettelse af ImercoPlus medlemskab sker via Imerco.dk eller ved henvendelse til personalet i en af Imercos butikker.

Som medlem af ImercoPlus optages alene privatpersoner, som er over 18 år, og som tilmelder sig i overensstemmelse med disse medlemsvilkår. Det er ikke muligt for virksomheder at være medlem, og ImercoPlus medlemskortet kan kun anvendes ved privatkøb.

Ved oprettelse af medlemskab skal der oplyses en gyldig e-mail adresse. 

Når medlemskab er oprettet, kan der oprettes en personlig adgangskode til medlemmets ImercoPlus profil på Imerco.dk. 

Der er ingen omkostninger forbundet med oprettelse af medlemskab.


3.Medlemskortet

Ethvert medlem af ImercoPlus kan få udleveret et medlemskort i en af Imercos butikker, uanset om medlemskabet er oprettet i en butik eller på Imerco.dk. Ved oprettelse i butik sker udleveringen af kortet samtidig med oprettelsen. Ved oprettelse via Imerco.dk sker udleveringen efterfølgende ved henvendelse til personalet i en af Imercos butikker.

For at få adgang til medlemsfordelene, skal medlemskortet forevises eller det telefonnummer, der er tilknyttet ImercoPlus medlemskabet, oplyses, hver gang der handles i en af Imercos butikker. På Imerco.dk skal der logges ind ved brug af e-mail og personlig adgangskode.

En medlemsprofil kan have op til 4 medlemskort tilknyttet. En profil kan dog kun have tilknyttet én folkeregisteradresse. Såfremt der er udstedt flere medlemskort til den samme profil, skal indehaverne af de pågældende medlemskort have samme folkeregisteradresse. Kortene optjener point på samme profil. Det er kun nødvendigt at medbringe ét kort for at bruge alle optjente point.

Tab af medlemskort skal anmeldes i en Imerco butik. Der udstedes i så fald et nyt medlemskort.

Medlemskortet er gyldigt indtil udmeldelse. 


4.Optjening af bonuspoint

Der optjenes bonuspoint i Imercos butikker ved fremvisning af gyldigt medlemskort eller oplysning af det telefonnummer, der er tilknyttet medlemskabet. Der optjenes bonuspoint på Imerco.dk, såfremt der er logget ind på medlemmets ImercoPlus profil ved brug af e-mail og personlig adgangskode.

Der optjenes bonuspoint svarende til 7 % af det beløb, der købes varer for. Der optjenes dog ikke bonuspoint på nedsatte varer, varer med mængderabat eller mix-rabat, køb af gavekort samt ved køb betalt med bonuspoint eller Forbrugsforeningskort. Optjening af bonuspoint kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer – fx Forbrugsforeningen.

Efterfølgende registrering af bonuspoint er ikke muligt, og det er medlemmets eget ansvar at sikre, at der opnås bonuspoint i forbindelse med handler.

Optjente bonuspoint vil gå ind på den medlemskonto, der er knyttet til medlemmets profil, når retur- og bytteperioden er udløbet. Det er typisk 31 dage efter, at pointene er optjent, og forudsat at den eller de varer, som bonuspointene er optjent på, ikke i mellemtiden er blevet returneret.

1 bonuspoint har en værdi af 1 kr. Der kan maksimalt optjenes bonuspoint til en værdi af 2.999 kr.

Et medlem kan til enhver tid få oplysning om aktuel pointsaldo ved forespørgsel og fremvisning af medlemskort eller oplysning af telefonnummer i butik, eller ved at logge ind på ImercoPlus profilen på Imerco.dk.


5.Brug af bonuspoint

Bonuspoint kan benyttes til betaling ved køb af varer i alle Imercos butikker, mod fremvisning af gyldigt medlemskort eller oplysning af telefonnummer.

Bonuspoint kan ikke benyttes til betaling af varer ved køb på Imerco.dk.

Optjente bonuspoint kan først benyttes til betaling, når der er optjent minimum 75 bonuspoint. Kravet om minimum 75 bonuspoint er kontinuerligt og vil derfor skulle opfyldes ved enhver betaling med bonuspoint. 

Bonuspoint kan ikke sælges, overdrages eller bruges uden for Imercos butikker.

Betaling ved brug af bonuspoint kan ikke kombineres med andre fordels- eller indkøbsprogrammer, herunder eksempelvis Forbrugsforeningen.


6.Udløb og udbetaling af bonuspoint

Optjente bonuspoint udløber 2 år fra den dato, de er optjent. Udløbne bonuspoint bortfalder automatisk og uden yderligere varsel eller kompensation. 

Optjente bonuspoint kan indtil udløbsdatoen efter anmodning udbetales kontant mod betaling af et gebyr på 70 kr. Udbetaling af bonuspoint kan alene ske ved henvendelse til

[email protected].7.Ønskelisten

Medlemskab af ImercoPlus giver en eksklusiv mulighed for at oprette en ønskeliste i forbindelse med afholdelse af en begivenhed, eksempelvis bryllup, barnedåb eller fødselsdag.

Såfremt varerne på ønskelisten købes af en tredjemand, som selv er ImercoPlus medlem, optjener dette andet ImercoPlus medlem ordinære bonuspoint til sig selv såfremt betingelserne for optjening af bonuspoint er opfyldt.

Indehaveren af ønskelisten kan ikke optjene bonuspoint til sig selv ved selv at købe varer ved brug af egen ønskeliste. Overtrædelse eller forsøg på omgåelse heraf vil udgøre en væsentlig overtrædelse af medlemsvilkårene, og medlemmet må i så fald forvente en ophævelse af medlemskabet, jf. hertil pkt. 10.

Ved oprettelse af en ønskeliste tildeles ønskelisten et unikt ID-nummer. Det er en forudsætning for optjening af bonuspoint, at køb af varer registreres under henvisning til dette ID-nummer i forbindelse med købet. Der kan ikke ske efterfølgende registrering.

Læs mere om oprettelse og brug af ønskelisten her.

Efter afholdelsen af den begivenhed, som ønskelisten er oprettet til, udregner Imerco A/S, hvor meget der er købt for på ønskelisten. Imerco A/S udsteder herefter et gavekort til ønskelistens indehaver på 10% af det samlede gavekøb på ønskelisten. Gavekortet sendes til den postadresse, som ønskelistens indehaver har oplyst på sin ImercoPlus profil. 

For gavekortet gælder de vilkår, der fremgår af Imerco A/S’ til enhver tid gældende vilkår for gavekort.


8.Markedsføringssamtykke

Ved afgivelse af markedsføringssamtykke giver medlemmet accept til, at Imerco A/S kan sende e-mails eller anden elektronisk kommunikation, herunder SMS og MMS, med information om nye produkter, medlemstilbud, konkurrencer, aktuelle tilbud, tips og ideer.

Medlemmet kan til enhver tid tilbagekalde et afgivet markedsføringssamtykke på medlemmets ImercoPlus profil eller ved at klikke på linket i bunden af modtagne e-mails fra ImercoPlus. 


9.Personoplysninger

I Imercos Persondatapolitik kan du læse mere om, hvordan Imerco opbevarer og behandler dine personoplysninger.

10.Overtrædelse af vilkår, ansvar og hæftelse


Medlemmer af ImercoPlus er forpligtet til at holde sig bekendt med de gældende vilkår for medlemskabet. De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Imerco.dk.

I tilfælde af overtrædelse af medlemsvilkårene tager Imerco A/S forbehold for at ophæve ImercoPlus medlemskab uden yderligere varsel eller kompensation for eventuelle optjente bonuspoint. 

Medlemmer af ImercoPlus er til enhver tid selv ansvarlig for brugen af medlemskortet, og Imerco A/S kan ikke stilles til ansvar for uautoriseret brug af medlemskort og bonuspoint.

11.Udmeldelse 

Udmeldelse af ImercoPlus kan ske ved at sende en e-mail herom til [email protected]

Ved udmeldelse slettes medlemmets profil i sin helhed. Medlemskortet deaktiveres, og eventuelt opsparede og uudnyttede bonuspoint slettes uden kompensation.


12.Ændringer af medlemsvilkår

Imerco A/S forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre i medlemsvilkårene, herunder medlemsfordelene.

Væsentlige ændringer varsles dog minimum 30 dage forinden via Imerco.dk og pr. e-mail til medlemmerne.

De til enhver tid gældende medlemsvilkår vil fremgå af Imerco.dk.


13.Udbyder

ImercoPlus medlemskabet udstedes og administreres af

Imerco A/S
Smedeholm 16
2730 Herlev
CVR. nr.: 26 57 25 17

Ethvert spørgsmål og enhver henvendelse i øvrigt vedr. ImercoPlus skal ske skriftligt til kundeservice på [email protected].

Revideret 25. maj 2022.