Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Gaver

Guide: Julegaver til hende

Mor, svigermor, kæreste, datter eller søster – vi har samlet noget gode bud på julegaver til hende, der kan være svær finde på den perfekte gave til.

Skrevet af Imerco · 11 november 2022

Der er hende, der skifter stel, som andre skifter underbukser. Der er hende, der bare har det, som hun har brug for. Og så er der hende, der bare har så mange forskellige ting i forvejen, at man slet ikke kan gennemskue, hvad hun mon kunne ønske sig i julegave i år. Bare rolig, vi guider dig, så du kan finde den helt rette julegave til hende, der kan være svær at finde gaver til.

En smuk vase

En smuk vase kan enhver kvinde altid bruge. Spørgsmålet er, om hun mon mangler en lille, en lav, en høj, en smal eller noget helt femte? Tjek evt. hvilken størrelse og form, som hun kunne mangle.

Se alle vaser.

Lækkert sengetøj

Findes der mon noget mere lækkert end nyt, crispy sengetøj? Det skulle da lige være nyt, crispy sengetøj i en ekstra lækker kvalitet og med fint print!

Se alt sengetøj.

Smuk kageservering

Uanset om du kender en kvinde, der kan lide at bage eller bedre kan lide at købe sig til lækkert bagværk, så er en smuk etagere et godt bud på en julegave til hende. Så kan der nemt og elegant serveres sukkersøde godter for venner og familie.

Se alle lagkagefade og opsatser.

Personlig pasta

Kender du en, der går op i madlavning? Måske endda italiensk madlavning? Så er en pastamaskine måske årets julegave til hende! Der findes både de klassiske, hvor der laves pasta med håndkraft, men der findes også moderne versioner, der selv doserer ingrediensernes mængder og konsistenser - smart!

Se alle pastamaskiner.

Stellet, hun samler på

Tjek gerne bunden af de kopper, som kvinden, du skal købe julegave til, drikker sin kaffe af. Eller tallerkenerne. Ofte er der nemlig et stempel i bunden, der viser brandnavn, så du kan gå på jagt efter steldele til det stel, hun samler på. 

Se alle stel.

Køkkenudstyr i bubblegum-farver

Stavblender, blender eller røremaskine - en bageglad kvinde vil helst sikkert blive lykkelig for pastelfarvet udstyr, der både er effektivt og gør glad, mens der bages.

Se alt bageudstyr.

Godt udstyr til håret

Tørring, glatning, krølning - det er altid lækkert med noget godt grej til håret, som sikrer, at frisuren altid er on point. Alt efter hvad for noget hår, som den kvinde, du leder efter julegave til har, kan du vælge en hårtørrer, et glattejern eller krøllejern i god kvalitet.

Se alt personlig pleje.

Se mange flere gode bud på julegaver til hende her.