Bolig

Går du også rundt med en indretningsarkitekt i maven? Hos Imerco er vi eksperter i køkken og spisebord, men vi ved også en hel del om indretning, brugskunst og interiør. Derfor kan du hos finde alt til din boligindretning – fra klassiske Kay Bojesen træfigurer til urbane Kählerstager, der tilfredsstiller din indretningsappetit.

Du finder også inspiration til din indretning i soveværelset; sig godnat med Södahls sengesæt og godmorgen med vækkeuret fra Hoptimist. Er du til tidløst, dansk design, så klæd natbordet på med brugskunst som Royal Copenhagen stjernetegn eller pynt stuebordet med snackskåle fra erik bagger a/s eller hyggelige fyrfadsstager fra Menu.

Når det gælder din boligindretning, har du frie tøjler til at udfylde hjemmets rammer med brugskunst og dekoration, der skaber glæde og atmosfære. Men din boligindretning kan også bære præg af at være praktisk, nyttig eller minimalistisk – det er alt sammen op til dig, hvordan du vælger at indrette dit hjem.

Hos Imerco elsker vi også at pynte op til særlige lejligheder med årstidens nips og brugskunst: Foruden klassikere som Piet Heins flagstang og Georg Jensens årsjulepynt, er de søde, charmerende nisser designet af Etly Klarborg et sikkert hit hvert år. Vi hjælper derfor også med at få liv og forandring ind i din indretning alt efter årstiden.

Er der noget, vi har glemt at nævne til din boligindretning? Så finder du det helt sikkert i din nærmeste Imerco eller her på webshoppen. Bliv også inspireret til søde værtindegaver, fødselsdagsgaver eller julegaver. Det går nemlig aldrig af mode at pynte hjemmet, skifte stil eller blot tilføje nyt til den brugskunst, du allerede har. God fornøjelse med indretningen!