Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Gør klar til udeliv og udehygge. Find alt i havemøbler, grill og udelamper her
  • Hjem
  • Bolig

BOLIG

Alt bolig

Interiør

2022 Brandphoto 690480 690481 1 Kopier
15682 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
LED Rillet Bloklys, hvid, large
Spar 61%

CASA Living

LED Rillet Bloklys

H 12,5 cm - Voks/plastik - Hvid

Pris
89.95
Tilbud
34.95
Sirius lyskæder Lucas Lyskæde Startsæt
Sort
Multifarvet
Spar 25%

Sirius

Lucas Lyskæde Startsæt

L 3 + 3 meter - LED-pærer - Klar

Ikke medlem
249.95
Medlemspris
187.46

Viser 20 ud af 15682 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig

Bolig

Går du også rundt med en indretningsarkitekt i maven? Hos Imerco er vi eksperter i køkken og spisebord, men vi ved også en hel del om indretning, brugskunst og interiør. Derfor kan du hos finde alt til din boligindretning – fra klassiske Kay Bojesen træfigurer til urbane Kählerstager, der tilfredsstiller din indretningsappetit.

Du finder også inspiration til din indretning i soveværelset; sig godnat med Södahls sengesæt og godmorgen med vækkeuret fra Hoptimist. Er du til tidløst, dansk design, så klæd natbordet på med brugskunst som Royal Copenhagen stjernetegn eller pynt stuebordet med snackskåle fra erik bagger a/s eller hyggelige fyrfadsstager fra Menu.

Når det gælder din boligindretning, har du frie tøjler til at udfylde hjemmets rammer med brugskunst og dekoration, der skaber glæde og atmosfære. Men din boligindretning kan også bære præg af at være praktisk, nyttig eller minimalistisk – det er alt sammen op til dig, hvordan du vælger at indrette dit hjem.

Hos Imerco elsker vi også at pynte op til særlige lejligheder med årstidens nips og brugskunst: Foruden klassikere som Piet Heins flagstang og Georg Jensens årsjulepynt, er de søde, charmerende nisser designet af Etly Klarborg et sikkert hit hvert år. Vi hjælper derfor også med at få liv og forandring ind i din indretning alt efter årstiden.

Er der noget, vi har glemt at nævne til din boligindretning? Så finder du det helt sikkert i din nærmeste Imerco eller her på webshoppen. Bliv også inspireret til søde værtindegaver, fødselsdagsgaver eller julegaver. Det går nemlig aldrig af mode at pynte hjemmet, skifte stil eller blot tilføje nyt til den brugskunst, du allerede har. God fornøjelse med indretningen!