Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Sodavandsmaskiner og tilbehør

SODAVANDSMASKINER OG TILBEHØR

Alle sodavandsmaskiner og tilbehør

Sodavandsmaskiner

Design Uden Navn 2022 05 12T123611.642
132 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
SodaStream smagskoncentrater Sirup - 7up Free
Mix 2 for 99,95
(1)

SodaStream

Sirup - 7up Free

440 ml - Giver ca. 8 liter færdig drik

Pris
59.95
Mix & Match
99.95
Art Sodavandsmaskine, sort, large
Sort
Hvid
Spar 28%
(1)

SodaStream

Art Sodavandsmaskine

Sort

Ikke medlem
829.95
Medlemspris
599.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 132 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/sodavandsmaskiner-og-tilbehoer

Sodavandsmaskiner og tilbehør

Lav forfriskende danskvand og læskende sodavand

Er du en af dem, der har svært ved at drikke vand fra vandhanen, og foretrækker du, at der er lidt brus i vandet? Med en sodavandsmaskine, eller kulsyremaskine, kan du forvandle dit almindelige postevand til boblende danskvand eller læskende sodavand. Det betyder, at du kan få danskvand eller sodavand ad libitum, lige når du har lyst. Sodavandsmaskiner tilfører bobler til dit postevand via en kulsyrepatron, nemt og hurtigt. Oplev de mange muligheder der er med en sodavandsmaskine – tilsætter du eksempelvis en sirup, kan du give dit boblende danskvand smag. Med de mange smagsvarianter, der findes, er der noget for enhver smag, og du kan ovenikøbet kaste dig ud i at eksperimentere med dine egne drikke.

Hvad kan en sodavandsmaskine?

En sodavandsmaskine kan lave almindeligt postevand om til brusende danskvand. Afvekslingen fra det normale postevand kan være rart for dem, der ikke er vilde med postevand, og gerne vil have muligheden for at lave sit eget danskvand. En sodavandsmaskine kan tilmed lave læskende sodavand, hvis du tilføjer sirup i dit danskvand. 

Stort udvalg af sodavandsmaskiner

Hos Imerco har vi især mange forskellige modeller af Sodastream sodavandsmaskiner, så der er helt sikkert også en, der opfylder dine behov og krav til en sodavandsmaskine. Imerco har især mange varianter af Sodastream maskiner, da de er en af de mest anerkendte producenter af sodavandsmaskiner. Imerco gør det nemt og billigt for dig at købe en Sodastream sodavandsmaskine og dertilhørende kulsyrepatron samt koncentrater. Vi har nemlig ofte udsalg, tilbud og pakketilbud, hvor du kan få tilbehør såsom flasker eller kulsyrepatroner med i prisen. Derfor er du altid sikret en god pris, når du køber din Sodastream sodavandsmaskine hos Imerco. Vi ved godt, at vores store udvalg måske kan gøre det uoverskueligt at vælge den helt rigtige Sodastream model. Derfor har vi samlet alt det, du bør overveje, før du køber en sodavandsmaskine.

Køb de bedste sodavandsmaskiner hos Imerco

Imerco har mange forskellige modeller af Sodastream sodavandsmaskiner, men vores store udvalg kan som nævnt også gøre det svært at vælge den helt rette Sodastream sodavandsmaskine. Imerco er forhandler af Sodastream af en grund – sodavandsmaskiner fra Sodastream modtager nemlig tit de bedste anmeldelser, og bliver endda også tit testvindere i kategorien. Er du i tvivl om, hvilken Sodastream model eller sodavandsmaskine du skal gå efter, kan du derfor være forsikret om, at du køber en af de bedste sodavandsmaskiner i god kvalitet, når du handler hos Imerco.

Købsguide: hvilken sodavandsmaskine skal jeg vælge?

Når du skal vælge en sodavandsmaskine, er den største forskel iblandt de forskellige maskiner deres design. Grundlæggende kan de fleste sodavandsmaskiner nemlig det samme; lave læskende danskvand, som kan tilsættes velsmagende sirup, så du har hjemmelavet sodavand på et øjeblik.

Brusende bobler eller blidt perlende?

Med en sodavandsmaskine kan du selv vælge, hvor mange bobler du vil have i dit vand. Maskinen gør endda alt arbejdet for dig – du skal blot fylde vand i flasken og, afhængigt af modellen, dreje eller klikke flasken på maskinen. Dernæst skal du bare beslutte dig for, hvor mange bobler du vil have i dit vand, og så klarer maskinen resten. Der er dog forskel på de forskellige modeller af sodavandsmaskiner. På nogle sodavandsmaskiner kan du vælge kulsyreindholdet på forhånd og på andre modeller kan du vælge det manuelt og evt. tilføre ekstra kulsyre til vandet, hvis du ønsker, at det skal være mere boblende. Derfor er det en vigtig faktor at have for øje, hvis du er typen, der har en specifik præference ift. dit danskvand.

Flasker til sodavandsmaskiner

Når du køber din sodavandsmaskine hos Imerco, kan du komme godt i gang med at lave brusende danskvand og sodavand. Du kan nemlig købe særlige startsæt eller pakketilbud, som udover en sodavandsmaskine inkluderer en flaske samt kulsyrepatron. De fleste af de sodavandsflasker, som Imerco forhandler, er fremstillet af hård plast, hvilket gør rengøring nemt. Mange plastflasker må dog ikke komme i opvaskemaskine, da det kan ødelægge flaskens struktur. Hos Imerco kan du købe Sodastream flasker, der er egnet til opvaskemaskine – så er rengøring intet problem!

Desuden gør du miljøet en kæmpe tjeneste ved at bruge en sodavandsmaskine til at lave danskvand og sodavand. Du sparer nemlig miljøet for op til 1000 plastikflasker og dåser om året. Desuden bruger de fleste sodavandsmaskiner ikke elektricitet eller batterier, hvilket også gør, at de kan stå overalt – du kan endda tage din sodavandsmaskine med dig og f.eks. nyde boblende danskvand i sommerhuset. Med en sodavandsmaskine kan du altså reducere dit CO2-aftryk og skåne miljøet for hundredevis af engangs-plastikflasker.

Sodavandsmaskiner i flotte designs

Som nævnt er sodavandsmaskinernes design den største forskel på de forskellige sodavandsmaskiner. Hos Imerco har vi mange Sodastream sodavandsmaskiner i et moderne, flot og enkelt design i sort eller hvid med flotte detaljer i metal og stål look. Desuden kan du få en stor eller lille maskine, alt efter dit behov og hvor meget plads du har. De fleste sodavandsmaskiner fylder dog ikke særlig meget og med deres enkle design, er de tilmed flotte at have stående fremme på køkkenbordet.

Gaspatron ombytning i Imerco

Når du køber en sodavandsmaskine hos Imerco, medfølger der oftest en Sodastream kulsyrepatron, også kaldet en gaspatron. En gaspatron er en kulsyreflaske med gas, som sidder i en kulsyrecylinder på din sodavandsmaskine. Gaspatronen kan du bytte som en slags pant. Når din gaspatron er tom, tager du den blot med ned i din nærmeste Imerco butik og ombytter den til en ny. Køber du en gaspatron fra ny, er den nemlig dyrere, end hvis du ombytter den brugte gaspatron. Derfor er det en god idé at ombytte din gaspatron, når den er tom, da det er billigere for dig. Alle sodavandsmaskiner passer til de Sodastream patroner, som Imerco forhandler, og det er nemt at skifte sin Sodastream gaspatron. Man drejer eller klikker den blot ind i sodavandsmaskinen, alt efter hvilken model, man har.

Hos Imerco kan du ombytte dine Sodastream gaspatroner i alle Imerco butikker, og når du har ombyttet fem gaspatroner, får du den sjette gaspatron gratis.

Appetit på danskvand med smag og uendelige smagsoplevelser

En sodavandsmaskine er ikke bare en sodavandsmaskine. Med en sodavandsmaskine har du uendelige muligheder for at lave alverdens lækre og læskende drikke. Hos Imerco forhandler vi mange forskellige slags sirup, eller sodavandskoncentrat, som kan tilsætte dit danskvand forskellig smag. Så kan du nemt og hurtigt lave hjemmelavet sodavand. Prøv eksempelvis et Sodastream smagskoncentrat med cola smag, sport smag, lemon/lime smag eller orange smag. Eller måske er sukkerfri cola varianten mere dig? Imerco forhandler også energy smagskoncentratet, så du kan lave billigere energidrik derhjemme.

Du kan tilsætte bobler til alle dine drikkevarer – kun fantasien sætter grænser! Forvandl din hvidvin til mousserende vin eller lav forfriskende, sprudlende hjemmelavet lemonade med din sodavandsmaskine. Du kan endda tilsætte frisk frugt til dit boblende danskvand. Det bliver ikke nemmere at lave lækre drinks! Overrask eksempelvis familien med vores opskrift på forfriskende timian-lemonade og erstat vandet med boblende danskvand. Får du gæster kan du overraske med hjemmelavede drinks med Sodastream økologisk sirup til drinks. Lav evt. en Gin & Tonic med hjemmelavet tonic vand – se vores bud på to anderledes Gin & Tonic opskrifter.