Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Bageudstyr
  • Bageredskaber

BAGEREDSKABER

Alt bageudstyr

Håndmixere

Design Uden Navn 2022 05 18T090458.427
121 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Blomsterbergs bageredskaber Bagepensel
Spar 29%
(3)

Blomsterbergs

Bagepensel

L 21 cm - Silikone - Grå

Ikke medlem
69.95
Medlemspris
49.95

Viser 20 ud af 121 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/bageudstyr/bageredskaber

Bageredskaber

Når det er tid til at forvandle dine bagedrømme til virkelighed, kræver det også, at du har de helt rette bageredskaber. Uanset om du skal sætte turbo på piskningen af kagedejen eller perfektionere din kagepyntning med enestående præcision, så er bageredskaberne ganske uundværlige. Og her hos Imerco er der en overflod af inspirerende valgmuligheder, der vil bringe dine bageeventyr til nye imponerende højder.

Dyk ned i vores omfattende udvalg, hvor du vil finde alt, hvad dit hjerte begærer: sprøjteposer til at skabe de mest kunstfærdige mønstre, tyller i forskellige former og størrelser til at frembringe fantastiske detaljer, dejskrabere til at sikre, at intet går til spilde, røreskeer til at blande ingredienserne i den perfekte harmoni, og piskeris til at skabe den luftigste konsistens. Vi samarbejder med anerkendte mærker som bl.a. Cook & Baker, som du eksklusivt finder hos Imerco, samt Blomsterbergs, Gastromax, Eva Trio og Rosti Mepal og et endnu større udvalg skabt af dedikerede eksperter inden for bageverdenen.

Med de helt rigtige bageredskaber, vil du opdage, at deikke bare er funktionelle værktøjer; de er en kilde til kreativitet og inspiration. Når du griber fat i dem, vil du mærke inspiration og glæde. De er dine trofaste hjælpere, der bringer dine madlavningseventyr til live og gør hver bageoplevelse til noget helt særligt.

Så lad dig friste og fordyb dig i vores inspirerende udvalg af bageredskaber. Fyld dit køkken med de essentielle værktøjer, der giver dig frihed til at udforske nye smagsoplevelser og skabe mesterværker. Uanset om det er til hyggelige bagedage derhjemme eller til at imponere med overdådige kreationer til festlige lejligheder, vil vores bageredskaber være din nøgle til at skabe uforglemmelige øjeblikke og bringe smilene frem hos dine nærmeste. Gør dig klar til at folde dine kreative vinger ud og skabe kulinariske mesterværker med vores inspirerende udvalg af bageredskaber hos Imerco.