Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: SPAR 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
  • Hjem
  • EL
  • Kaffe og te

KAFFE OG TE

Alt el

Kaffemaskiner

Sage Barista Touch Espressomaskine Kaffe Te 1
304 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Mælkeskummer, stål, large
Spar 31%

Cook & Baker

Mælkeskummer

12000 omdr./min

Ikke medlem
129.95
Medlemspris
89.95

Viser 20 ud af 304 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/el/kaffe-og-te

Kaffe og te

En kop kaffe om dagen…

For mange er kaffen det daglige højdepunkt, og dagen er ikke rigtig i gang før den første kop kaffe er drukket. Men er det ikke nok med en enkelt kop kaffe, så kan du nemt brygge dig en kop kaffe i løbet af dagen med en elektrisk kaffemaskine – den brygger nemlig hurtigt og giver dig en smagfuld kaffe, der er brygget korrekt. Og er du til helt frisklavet kaffe, så kan du tilmed kværne dine kaffebønner i en elektrisk kaffekværn, der hurtigt kværner dine bønner, så de er klar til brygning. Er du til ægte hverdagsluksus eller har du en barista gemt i maven, så er en espressomaskine måske noget for dig. Uanset hvad du vælger, vil du få en uovertruffen kaffe-oplevelse uden det store besvær.

Duften af friskbrygget kaffe

Der er intet, som når duften af friskbrygget kaffe fylder hjemmet om morgenen. Og med en elektrisk kaffemaskine kan du tilmed time din kaffemaskine, så du vågner til duften. Har den en indbygget kværn, kan den ligeledes brygge på friskkværnede bønner. Dét er ægte hverdagsluksus! Du kan også supplere din kaffemaskine med en elektrisk kaffekværn, hvis den ikke er indbygget – det vil du med garanti ikke fortryde. Den giver dig nemlig helt friskkværnede bønner, hvilket bringer aromaen og smagsnuancerne frem i dine bønner. Derved får du mest muligt ud af dine kaffebønner. Der findes et væld af forskellige kaffemaskiner, espressomaskiner og elektriske kaffekværne, så du kan finde den, der bedst dækker dine behov.

Find alt til kaffe og te hos Imerco

Hos Imerco finder du elektriske kaffemaskiner, elektriske kaffekværne og elektriske mælkeskummere så du kan få en nem og god kop kaffe. Alle vores maskiner er med til at gøre din kop kaffe til en hurtig og smagfuld oplevelse i hverdagen. Vi har et stort udvalg af kaffemaskiner fra de kende brands som Sage, Wilfa, Moccamasater og Cook & Baker. Alle maskinerne er af høj kvalitet og fra de bedste producenter på markedet.