Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SHOP AMOK! Spar 25% på stel, glas og bestik som ImercoPlus medlem*. SHOP HER
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Ismaskiner

ISMASKINER

Alle køkkenmaskiner

Airfryers og tilbehør

Ismaskiner

100046734 HERO
34 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Ninja ismaskiner Ismaskine
Spar 23%

Ninja

Ismaskine

800 Watt - 3 x 473 ml skåle - Sort

Ikke medlem
2199.95
Medlemspris
1699.95
Fri fragt
Steba ismaskiner Ismaskine
Sort
Sølvfarvet
Spar 35%
(7)

Steba

Ismaskine

Kapacitet: 2 liter - Med kompressor - Yoghurt-funktion

Ikke medlem
3699.95
Medlemspris
2399.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 34 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/ismaskiner

Ismaskiner

Lækker hjemmelavet is

Det er de færreste, som ikke kan lide hjemmelavet is, og man kan nærmest altid spise is - uanset om det er en forfriskende is på en varm sommer eller en kugle vaniljeis i den varme kakao om vinteren. Derfor vil en ismaskine uden tvivl være en god investering i de fleste hjem. Med en ismaskine vælger du også helt selv, hvilke ingredienser du ønsker, der skal i din is, og du undgår desuden en masse unødvendige tilsætningsstoffer. En ismaskine giver dig mulighed for at lave både forfriskende sorbet, cremet flødeis og yoghurtis - og du kan lave den med den konsistens og smag, som du bedst kan lide.

Stort udvalg af ismaskiner

Står du og overvejer at investere i en god ismaskine, men er du blevet overvældet over de mange valgmuligheder? Hos Imerco har vi mange forskellige og smarte ismaskiner fra anerkendte producenter såsom Wilfa, Kenwood, Nemox, Sage, Steba, Smeg m.m. Desuden har vi ismaskiner af forskellig kvalitet og pris – og når vi har en kampagne eller tilbud på vores produkter, kan du gøre et godt køb og købe en god ismaskine, der ikke koster en formue. For at gøre det mere overskueligt for dig, har vi samlet alt det, du behøver at vide omkring ismaskiner, så du er godt klædt på, før du investerer i en ismaskine.

Køb de bedste ismaskiner hos Imerco

Imerco har mange forskellige slags ismaskiner, og der er stor forskel på de forskellige modeller, hvilket gør det svært at vælge. Iblandt vores sortiment har vi dog nogle af de bedste ismaskiner på markedet, og det sker endda, at et af vores produkter bliver testvinder. Er du i tvivl om, hvilken ismaskine du skal vælge, kan du derfor være forsikret om, at du køber en af de bedste ismaskiner i god kvalitet, når du handler hos Imerco.

Købsguide: hvilken ismaskine skal jeg vælge?

Der er som nævnt stor forskel på de forskellige ismaskiner, og ikke mindst på den pris du betaler. Derfor er det vigtigt at være opmærksom på visse ting, før du køber en ismaskine. På den måde sikrer du dig, at du får størst mulig glæde ud af din ismaskine.

Tilberedningstid og kapacitet

Du kan få ismaskiner med forskellig kapacitet, alt efter dit behov. Hvis du har brug for at lave store mængder is til mange mennesker, er en stor ismaskine med op til 2 liter kapacitet god. Hvis du blot laver is til din familie, kan du nøjes med en lille ismaskine på 0,5 liter. Desuden er det også væsentligt at tage tilberedningstiden i betragtning, da der kan være stor forskel på, hvor hurtigt du kan lave din hjemmelavede is, alt efter hvilken ismaskine du vælger.

Hvor lang tid skal is have i en ismaskine?

Hvor lang tid din is skal have i ismaskinen, kommer som nævnt an på, hvilken type ismaskine, du vælger. Vælger du en ismaskine med kompressor, gør maskinen al arbejdet for dig og det integrerede kølelement samt kompressor gør, at isen køles ned under omrøring, hvilket betydeligt forkorter den tid, det tager. Vælger du en ismaskine uden kompressor har du ikke disse fordele, og du skal derfor fryse dit fryseelement eller isskål ned et døgn inden, du skal lave is, men bortset fra det, tager det ellers nogenlunde samme tid som en ismaskine med kompressor, alt efter hvilken model du vælger. Du kan læse mere om ismaskiner med kompressor og uden nedenfor.

Ismaskine med kompressor eller uden?

Når du skal vælge en ismaskine, er det vigtigt at overveje, om det skal være en ismaskine med kompressor eller uden kompressor. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men det afhænger primært af, hvor meget is du skal lave og hvor ofte. Herefter kan der være andre faktorer, der spiller ind såsom kapacitet, tilberedningstid, design m.m.

Ismaskine med kompressor

Denne slags ismaskine har et indbygget køleelement, eller en kompressor, så den er klar til at lave is lige så snart du er – og den gør stort set det hele selv. Ismaskinen skal blot sættes til, og dernæst kan du fylde dine yndlings ingredienser i ismaskinen. Maskinen har den funktion, at den fryser langsomt isen under omrøring ved hjælp af kompressoren, hvilket giver dig en lækker cremet is med den perfekte konsistens, hver gang. I en ismaskine med kompressor kan du sagtens lave mere end én portion is ad gangen, hvis du eksempelvis vil overraske dine gæster med masser af hjemmelavet is. Du kan også lave is meget hurtigere med en ismaskine med kompressor, dvs. at du hurtigt kan stille lysten til hjemmelavet is, hvis den pludselig skulle komme. En ismaskine med kompressor kræver dog mere plads, og er i den højere prisklasse, men kvaliteten er også derefter, og der er flere fordele end ulemper.

Ismaskine uden kompressor

En ismaskine uden kompressor omtales også som en ismaskine med integreret fryseelement. Her kan fryseelementet enten være eksternt, men oftest sidder fryseelement i en isskål, hvori du tilsætter dine ingredienser. Dvs. at hvis du skal lave hjemmelavet is med denne slags ismaskine uden kompressor, skal is skålen have været i fryseren i mindst ét døgn inden den er klar til at lave is. Det kan derfor være en ulempe, da man skal planlægge mindst ét døgn i forvejen, og derfor ikke kan lave is med det samme, hvis lysten skulle komme. Desuden kan en ismaskine uden kompressor heller ikke tilføre kulde ved isproduktionen. Det betyder, at der kan være større risiko for at isen krystalliserer. Man kan heller ikke lave mere end én portion is ad gangen – hvis du har brug for at lave is til mange mennesker på én gang, skal du lave isen af flere omgange. Det er derfor en god idé at begynde isproduktionen et par dage i forvejen. Til gengæld fylder en ismaskine uden kompressor ikke særlig meget, så den er nem at finde frem og pakke væk igen. Den koster også mindre, og er derfor god, hvis man ikke laver is så ofte.

Hvilken ismaskine er bedst?

Hvilken ismaskine der er bedst kommer an på dine behov. Den bedste ismaskine er nemlig den, der opfylder dine behov bedst. Vil du gerne lave is til den helt store guldmedalje, is til mange personer eller mange forskellige smagsvarianter? Eller vil du lave is, hvor der er lagt masser af tid og kærlighed i processen? De dyrere ismaskiner er udstyret med en kompressor, hvilket er praktisk og en god investering, hvis du laver meget is eller stiller høje krav til dit hjemme-ismejeri. De mindre avancerede ismaskiner uden kompressor har et udtageligt fryseelement eller isskål, som skal fryses inden brug. Det betyder, at is blandingen bliver afkølet mindre ensartet, og at du kan risikere iskrystaller i isen. 

Hvordan fungerer en ismaskine?

En ismaskine fungerer på den måde, at du blander de ingredienser, der skal bruges til den slags is, du ønsker at lave. Dernæst hælder du din blanding i ismaskinen, som automatisk omrører din blanding. Hvis du vælger en ismaskine med kompressor, vil maskinen fryse dine ingredienser i takt med at blandingen omrøres. Når isen har den ønskede konsistens, er den klar til servering. Vælger du en ismaskine uden kompressor, skal maskinens fryseelement eller isskål fryses et døgn inden, du vil lave is. Dernæst hælder du blot dine ingredienser i ismaskinen, og så vil den omrøre dine ingredienser, som vil blive nedkølet og fryse. Derefter er din is klar til servering, når den ønskede konsistens er opnået. 

Ismaskine til hjemmebrug – lav is til børn og voksne

Med en ismaskine kan du samle familien og lave en masse lækker is, uden det store besvær. Hele familien kan være med i hele processen – lige fra valg af ingredienser til tilberedningen til det bedste af det hele: is spisningen. Med en ismaskine kan man lave mange forskellige slags hjemmelavet is på professionel vis– kun fantasien sætter grænser! Her kan børnene få lige præcis deres yndlings is, mens de voksne kan nyde deres favorit is.

Hvordan laver man is med ismaskine?

Det er ganske nemt at lave is med en ismaskine. En lækker grundopskrift på is kræver kun 2 æg, 1,5 dl sukker, 3 dl piskefløde og 2 dl mælk. Herfra kan du give dig i kast med alverdens smagsvarianter af is og opskrifter – og måske endda lave din egen opskrift?

Inspiration til hjemmelavet is på din ismaskine

Drømmer du om at lave en hjemmelavet italiensk gelato, der leder tankerne hen på sidste års sommerferie i Italien? Eller måske ønsker du at kunne lave din helt egen forfriskende sorbet? Med en ismaskine er der utrolig mange muligheder – næsten for mange. Heldigvis kan du prøve dem alle med din helt egen ismaskine – cremet flødeis, lækker gelato, forfriskende sorbet, blød softice, sund yoghurtis, også kaldet frozen yoghurt, eller måske læskende sodavandsis? Kun fantasien sætter grænser! Det bedste er, at der altid vil være noget til enhver smag, uanset om du er til vaniljeis, chokoladeis, bananis, appelsinis eller måske lakridsis. Mangler du inspiration til, hvad du kan bruge din ismaskine til? Du kan se vores bud på de 3 bedste isopskrifter til sommer.