Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

UDSALG: Spar op til 50% på tusindvis af varer. SHOP HER
  • Hjem
  • EL
  • Husholdning

HUSHOLDNING

Alt el

Støvsugere og poser

Brabantia Sort & Go affaldsspand 8710755129865
930 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Access Steam First Damper dampere
Spar 45%
(8)

Tefal

Access Steam First Damper

Dampmængde: 20 g/min. - 1300 Watt - Hurtig opvarmning

Ikke medlem
549.95
Medlemspris
299.95

Viser 20 ud af 930 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/el/husholdning

Husholdning

Skinnende rent uden besvær

Rengøringen behøver ikke at være hverken kedeligt eller tage lang tid. Der findes nemlig alverdens husholdningsmaskiner, der kan hjælpe dig med rengøringen. De får ganske enkelt hverdagen til at føles renere og nemmere, for de klarer sliddet og slæbet for dig, og giver dig et rent hjem samtidig med at du sparer tid i hverdagen. Der er altså ingen grund til ikke at få lidt hjælp til rengøringen.

Spar tid og energi

Når støvet skal væk i en fart eller skjorten skal være helt glat, er der intet som lidt hjælp fra en støvsuger eller et strygejern til at klare opgaverne. De sparer dig nemlig masser af tid i hverdagen, og gør opgaverne lidt sjovere. Desuden sparer du energi, som du kan bruge på de vigtigere ting i livet – for selvom et rent hjem er skønt, så er der vigtigere ting at bruge tid og energi på. Derudover klarer elektriske husholdningsmaskiner opgaven med høj kvalitet, så det kan sjældent betale sig at prøve at gøre kunsten efter.

Find alt i elektrisk husholdning hos Imerco

Vi har samlet et bredt udvalg af elektriske husholdningsmaskiner, som gør din hverdag nemmere. Med en af vores kvalitetsmaskiner til hjemmet kan du få en skinnende rent hjem med minimalt besvær. Du finder de kendte brands såsom Leifheit, Nilfisk, Kochblume, Shark, Electrolux, Braun, OBH Nordica og mange flere. Det giver dig rig mulighed for at finde det, der passer bedst til dine behov i husholdningen.