Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Gaver
  • Gavekort

Giv et

gavekort

Microsoftteams Image

Giv et gavekort til Imerco

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave? Så forkæl modtageren med et gavekort til Danmarks største gavebutik. Med et gavekort er du sikker på, at gaven ikke skal byttes

Digitalt eller fysisk gavekort?

Skal du give gaven nu og her, kan du vælge det digitale gavekort, som du modtager på mail efter købet. Er du i bedre tid, kan du vælge det fysiske gavekort, som du får tilsendt med posten i en flot gaveæske.

Både det digitale og det fysiske gavekort kan bruges i alle Imercos butikker samt på imerco.dk, og er gældende i 3 år.

Klik her for at tjekke saldoen på dit gavekort

2 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Digitalt gavekort, hvid, large
(1)

Imerco

Digitalt gavekort

Et digitalt gavekort du modtager via Email

Fra 250.00
Fri fragt
Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/gavekort

Gavekort

GIV EN GAVE DER GLÆDER ALLE

Gavekort kan være en fantastisk måde at sprede glæde. Ved at give et gavekort, giver du modtageren muligheden for at vælge præcis, hvad han eller hun ønsker, og samtidig viser du, at du tænker på dem, og ønsker at give dem en helt særlig gave.

Tænk på de mange muligheder, det kan åbne op for. Du kan give et gavebeløb til en helt bestemt butik eller til en online platform, hvor modtageren kan vælge lige det, han eller hun drømmer om fra et bredt udvalg af varer. Det, du giver, er altså frihed til, at modtageren helt selv kan vælge det, han eller hun virkelig ønsker sig.

Så hvis du vil give en gave, som virkelig kan inspirere og glæde din ven eller familiemedlem, skal du overveje et gavekort. Det er en alsidig gave, som giver modtageren mulighed for at vælge præcis, hvad de ønsker, og samtidig viser, at du virkelig tænker på dem, og ønsker det bedste for dem.

GAVEKORT IDÉER

Et gavekort kan også være en fantastisk måde at introducere en ven eller et familiemedlem for noget helt nyt. Hvis du ved, at modtageren har vist interesse for et bestemt område såsom madlavning eller bagning, kunne din gave være et beløb til at investere i det helt rigtige køkkenudstyr og bagegrej, som kan hjælpe dem med at lære mere og udleve deres passion. Med et gavekort kan modtageren selv finde og købe det nødvendige kvalitetsudstyr som gryder, pander, knive, køkkenmaskiner eller lækkert bageudstyr.

Et gavekort kan også være en god gaveidé til en person, som er flyttet hjemmefra eller blot er flyttet i en ny bolig. Dette er ofte en tid med mange kedelige udgifter, men med et gavekort, får de mulighed for at supplere med alle de små lækre detaljer, som de drømmer om til at fuldende deres nye hjem. Det kan være en god mulighed for at købe flot boligtilbehør, der kan give et personligt præg til hjemmet fx tæpper og pyntepuder eller vaser og lysestager.

Er modtageren til elektronik kan et gavekort også bruges på nye høretelefoner, en højtaler eller andet. Er modtageren derimod mere til velvære og personlig pleje, så kan kortet bruges på en ny barbermaskine, hårtørrere eller måske et glatte- eller krøllejern, så håret kan styles på nye måder.

FORKÆL MED LIDT LÆKKERT TIL HJEMMET

Med et gavekort kan du give modtageren lige dét, han eller hun står og mangler. Det er nemlig en alsidig gave, som kan bruges til at købe alt fra en ny gryde eller en smuk vase til en luksuriøs duft til hjemmet. Og det er særligt smart, hvis du er lidt i tvivl om, hvad modtageren ønsker sig eller kunne være glad for. 

KØB DIT GAVEKORT ONLINE

Er du i tvivl om, hvad du skal give i gave, og skal det helst være hurtigt og nemt? Så køb et gavekort online på imerco.dk. Med det har modtageren mulighed for selv at shoppe i den butik, som for eksempel ligger tættest på deres hjem, eller bruge det valgte beløb til at købe produkter online fra Imercos webshop. Du kan købe enten et fysisk kort, som bliver sendt via posten, eller et digitalt kort, som du modtager på mail. Du kan læse mere her, hvis du har flere spørgsmål til gavekort.

FYSISK GAVEKORT

En af fordelene ved fysiske gavekort er, at de kan give en traditionel og lidt mere personlig gaveoplevelse. Modtageren får stadig glæden af en fysisk gave, som kan pakkes smukt ind, og som han eller hun kan åbne og holde mellem hænderne. For ikke at tale om glæden ved spænding og overraskelse, når gaven pakkes op og indholdet afsløres. For at gøre gaven endnu mere personlig, kan den glade giver lægge en ekstra indsats i indpakningen måske med hint til modtagerens personlighed fx i form af farvevalg.

Endelig kan fysiske gavekort også være en god gaveidé til specielle lejligheder og begivenheder, såsom fødselsdage eller jul. Her kan du nemlig give modtageren en smukt indpakket gave, og dermed giver du dem ikke kun muligheden for at vælge deres egen gave, men også en fysisk gave, som de kan åbne og holde i deres hænder.

DIGITALT GAVEKORT

Digitale eller online gavekort, som de også bliver kaldt, er den perfekte gave, hvis du gerne vil give en gave, der glæder med det samme. Med et digitalt gavekort kan du nemlig sende en personlig gave på få sekunder. Og du giver straks modtageren mulighed for at vælge, hvad han eller hun vil have. Du kan sende det direkte til modtageren via e-mail og sparer omkostninger og tid i forhold til at skulle sende det med posten.

HVOR LANG TID ER ET GAVEKORT FRA IMERCO GYLDIGT?

Et gavekort fra Imerco er gyldigt i 3 år fra udstedelsesdatoen. Efter udløbsdatoen kan tilgodebeviset ikke længere anvendes. Der er desværre heller ikke mulighed for at få forlænget gyldigheden af et tilgodebevis.

HVOR KAN JEG BRUGE MIT GAVEKORT FRA IMERCO?

Et gavekort fra Imerco kan bruges i alle Imerco og Imerco Home butikker landet over. Det kan også bruges på imerco.dk.

HVOR KAN JEG SE SALDOEN PÅ MIT GAVEKORT?

Du kan klikke her for at tjekke saldoen på dit gavekort.

KØB GAVEKORT HOS IMERCO

Hos Imerco kan du købe gavekort i forskellige prisklasser, så det passer til enhver slags gave – stor som lille. Det kan bruges i alle imercobutikker, hvor vi selvfølgelig står klar til at hjælpe med at finde det helt rigtige. Mangler du inspiration til, hvad du vil bruge dit vælge, så kan du også besøge imerco.dk for en osetur, hvor du kan opleve hele vores store udvalg af lækre sager til boligen.

MERE INSPIRATION TIL GAVER...

Savner du mere inspiration til dine gavekøb på de store mærkedage, kan du læse mere om at finde den helt rigtige gave til mors dag, konfirmationsgaven eller julegaven til ham.