Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Gaver
  • Studentergaver

Gaven til

studenten

Split Hero Media Text 3040 X 2000 69 (1)

Friske, lysegrønne bøgegrene, dyttende og hujende lastbiler samt sænkede skuldre efter en intens eksamensperiode – huen er i hus! Studentertiden er en vidunderlig tid, hvor de unge skal hyldes og fejres. Imerco guider dig til de rette gavevalg, som studenten kan få glæde af mange år frem.

Gaven til studenten, der kan lide...

Categories 1000 X 900 2024 06 07T130209896

god lyd

Den kreative

pengegave


Er 'penge' det eneste, der står på ønskelisten? Vi har samlet et par geniale opbevaringsløsninger, som vil gøre pengegaven lidt sjovere at åbne.

Hero 2023 05 05T074123.424

SE FLERE GAVEIDÉER HERUNDER

88 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Georg Jensen bordflag Flag
Spar 37%
(88)

Georg Jensen

Flag

H 39 cm - Rustfrit stål - Blank

Ikke medlem
629.95
Medlemspris
399.95

Viser 20 ud af 88 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/studentergaver

Stadig i tvivl?

Er du i tvivl om, hvad du vil forære studenten? Så giv et et gavekort - det kan altid bruges!

KØB GAVEKORT HER

Studentergaver

Årets studentergave

Sommeren er studentertid, som for de fleste er traditionsrig og festlig. Studentertiden er nemlig lig med en masse unge, friske mennesker, der hyldes og fester – studentertiden er vidunderlig! Og uanset huens farve fortjener den nyudsprungne student en lykønskning og ikke mindst den helt rigtige gave, som et symbol på det hårde arbejde, og den nye tid de unge mennesker går i møde. Derfor er studentergaven ikke ubetydelig – tværtimod, så har den ekstra stor betydning for studenten, som vil kunne mindes studentertiden, når de ser gaven.

Hvad kan man ønske sig i studentergave?

Mangler du inspiration til, hvad du kan ønske dig i studentergave, så kan du finde masser af gode idéer til gaveønsker her på siden. Her kan du finde skønne sager, der vil være et perfekt minde om din studentertid. En studentergave er nemlig et evigt minde på din studentertid, og derfor er det vigtigt, at gaven kan bruges i mange år. Vigtigst af alt er dog, at det er en gave du vil blive glad for at modtage. Dine gaveønsker kan både være praktiske, eller blot noget du godt kunne tænke dig. Måske overvejer du at flytte hjemmefra snart, og så er godt køkkenudstyr eller ting i lækkert design til den nye bolig ideelt at ønske sig. Måske har du blot forelsket dig i en fin figur, som du godt kunne tænke dig.

Studentergave ønsker

En ønskeliste er en god idé uanset, hvilken fest, du holder. Med en ønskeliste er du nemlig mere sikker på, at få gave, som du ved, at du vil blive glad for. Omvendt er det nemmere for den, der skal give gaven at vide, hvilke ting du vil blive glad for at modtage. Vidste du, at du kan lave din helt egen ønskeliste hos Imerco til din studenterfest? Og det kan sagtens betale sig, for du får nemlig hele 10% i bonus af det samlede gavekøb hos Imerco.

Idéer til studentergaver

Det er ikke altid helt nemt at finde den helt rigtige studentergave, men heldigvis er du landet det helt rigtige sted. Her på siden har vi nemlig samlet vores bedste gaveidéer til studenten. Heriblandt finder du skønne sager og gaveidéer, der hitter. Hvis du gerne vil give en gave, der med sikkerhed bliver et hit, så er en designklassiker altid en sikker vinder.

Hvor meget giver man i studentergave?

Det er meget forskelligt, hvor meget man giver i studentergave. Der er nemlig ingen regler for, hvor meget man giver for – det er helt op til dig selv. Dit budget og hvor godt du kender studenten, er dog en meget god retningslinje. Husk at gavens størrelse ikke gør den mere eller mindre god!

Hvad giver man i studentergave?

Når du skal finde en studentergave, er mulighederne mange, og det er lidt af en kunst at finde den helt rigtige studentergave. For denne skal helst bringe de skønne minder frem år efter år. Vi hjælper dig lidt på vej med gode idéer til den rigtige gave til studenten.

Studentergaver til hende

Gaven til studinen kan være mange ting, så det er med at finde noget, der falder i god jord. En ting som de fleste piger kan bruge, er en bonbonniere, et smykkeskrin eller andet smykkeopbevaring. Hvis hun gør meget ud af sit hår, er hårstyling såsom et glattejern eller et krøllejern en god gave. Hvis hun er interesseret i indretning og boliginteriør, så kan fine sager til hjemmet skabe masser af glæde. Måske planlægger hun endda at flytte hjemmefra, og så er sager til køkken og bord praktisk at give. Generelt er designklassikere en alletiders gave, der er tidløs og smuk. En sød figur til minde om den dejlige studentertid vil helt sikkert også blive et hit, der holder i mange år.

Studentergaver til ham

Det er måske ikke altid nemt at finde den rigtige studentergave til ham – særligt ikke hvis han er typen, der ønsker sig penge. Men der er alligevel mange muligheder for at finde en god gave. Du kan give alt fra cool gadgets såsom el-løbehjul eller segboards til høretelefoner og højtalere. Måske er han mere til en god bog eller til en cool plakat til teenageværelset. Vil du gerne indfri ønsket om en pengegave, så kan du jo gøre det på en kreativ måde – f.eks. med en kortholder eller opbevaringsæske.

Find studentergaven hos Imerco

Sig tillykke med huen og fejr studentertiden med en af de mange populære studentergaver fra Imerco. Vi har et bredt udvalg af gode studentergaver til enhver smag og til ethvert budget. Derved kan du med sikkerhed finde den helt rigtige gave, der vil skabe glæde og blive et ægte gavehit på gavebordet. Lad dig inspirere af vores gaveunivers på Imerco.dk, og find gaven du drømmer om at give, eller drømmer om at modtage. Vi står også klar til at hjælpe dig i din lokale Imerco butik.

Den rigtige studentergave

At finde den helt rigtige studentergave er ikke nemt – for hvad ønsker de unge mennesker sig egentlig? Hvis du endnu ikke har besluttet dig for, hvad du skal give studenten, har vi samlet seks idéer til studentergaver. Her får du gode, klassiske gaveidéer til både ham og hende uden fare for at gaven ikke hitter. Man kan nemlig ikke få nok af klassikere og lækkert design for det tidløse design – ikke sandt? Tidløst design holder nemlig langt ind i det unge menneskes liv, og vil være et evigt minde om den søde studentertid.