Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
 • Hjem
 • Gaver
 • Fars dags gaver

Gaven til

Verdens bedste far

Hero 2023 05 19T144731.823

Fars dag venter lige om hjørnet, hvilket er den perfekte anledning til at forkæle netop ham, som du holder af.

Om han er til gadgets til køkkenet eller en god drink fra hjemmebaren, så har vi samlet et par gode idéer til, hvad en far altid kan bruge.

Find gaven til...

Tiles 2023 05 17T115203.448

under 150 kr.

Tiles 2023 05 17T120210.171

far som elsker

gadgets

Stadig i tvivl?

giv et gavekort

Se udvalget her

SE ALLE GAVEIDÉERNE I OVERSIGTEN HERUNDER

120 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
CASA Living shakere Barsæt - 5 dele
Spar 33%

CASA Living

Barsæt - 5 dele

Shaker, målebæger, støder, istang og is-si - Sølvfarvet

Ikke medlem
299.95
Medlemspris
199.95

Viser 20 ud af 120 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/gaver/fars-dags-gaver

Fars dag 2023

Gaven til verdens bedste far

Der findes ingen som far – og derfor skal han selvfølgelig forkæles på fars dag. Men det kan være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige gave til verdens bedste far. For dét der ofte kendetegner en far, er nemlig, at de for det meste har det, de har brug for – eller at de ikke ønsker sig noget. Men gaven der glæder din far, er ikke bare en materialistisk ting – det er meget mere end det. En fars dags gave er en fin gestus, der viser, hvor meget du værdsætter og elsker ham. Den rigtige gave har evnen til at bringe et smil frem på hans ansigt. Og som altid handler det jo ikke om prisen eller størrelsen af gaven, men om tanken bag den. Den perfekte gave til din far er personlig, og viser, at du virkelig kender ham. Uanset hvad du vælger, er det vigtigt at huske, at den bedste gave er den, der viser, at du har lagt tid og tanker i at finde noget særligt til ham. Denne form for opmærksomhed vil helt sikkert gøre årets fars dag til en mindeværdig og kærlig dag for jer begge.

Hvornår er det fars dag?

I Danmark falder fars dag den 5. juni – altså på Grundlovsdag, hvor de fleste har fri. Det er jo en skøn dag at forkæle en far på.

Hvornår kom fars dag til Danmark?

Mange tror, at fars dag og mors dag er opfundet af driftige købmænd, men sådan forholder det sig slet ikke. Fars dag blev først introduceret i Danmark i begyndelsen af 1930'erne. Traditionen med at fejre fars dag blev inspireret af den amerikanske fars dag, som blev etableret i 1910.

Hvornår startede fars dag?

I Danmark har vi fejret fars dag siden 1935, og det er en tradition, som gør en far glad i rigtig mange familier.

Hvad kan man give sin far i gave?

Vi har masser af gode gaveidéer til far – f.eks. den skarpeste kniv i skuffen, en lækker peberkværn i herrestørrelse, vingrej til vinentusiasten eller… ja, vi kunne blive ved. Du kan se alle vores gaveforslag til populære gaver til far lige her på siden. Skulle du alligevel mangle inspiration til den rigtige gave til far, så har vi samlet fem gaveidéer til fars dag og vores bedste gaver til ham.

Gaveideer til far

Hvis din far elsker at lave mad, kan du overveje at give ham nogle lækre køkkenredskaber såsom et nyt knivsæt, en praktisk køkkenmaskine eller en god stegepande – så kan han rigtig trylle i køkkenet. Hvis din far er en kaffeentusiast, kan du forkæle ham med en avanceret kaffemaskine eller et sæt kaffekopper og en god kaffekværn. Hvis din far elsker at nyde en god vin eller øl, kan du overveje at give ham et sæt elegante vinglas eller specialdesignede ølglas, der vil forbedre hans oplevelse af øllen. Er din far lidt af en livsnyder, der godt kan lide cocktails? Så kan du overveje at give ham en cocktailshaker og nogle flotte cocktailglas, så han kan mixe, shake og derefter servere drinken med stil. Det kan også være alt fra en smart højttaler til en ny barbermaskine eller en god bog. Måske er din far en ægte grillmester, og så kan du overveje at give ham noget nyt og spændende grilltilbehør såsom en professionel grilltang, en bagesten eller en kvalitets grillpande. Trænger din far til at passe ekstra godt på sig selv, så kan du også give ham en lækker creme, så han bliver forkælet hver eneste dag. Nedenfor kan du se vores 10 bedste gaveidéer til din far.

Top 10 gaver til far

 1. Køkkenudstyr – eller gadgets
 2. Kaffekværn
 3. Barsæt
 4. Grilltilbehør
 5. Kokkeknive
 6. Vinglas eller ølglas
 7. Barbermaskine
 8. Bøger
 9. Høretelefoner
 10. Hudpleje

Giv en personlig fars dags gave

Hvis du gerne vil gøre årets fars dags gave særlig, kan du overveje at give ham en personlig gave. Giver du din far en personlig gave, er det vigtigt at tænke på din fars interesser og præferencer, når du skal vælge den rigtige gave. Ved at tage hensyn til hans interesser, og hvad der bringer ham glæde, kan du nemlig finde en gave, der passer perfekt til ham. Husk at tilføje en personlig note eller et kort, der udtrykker din taknemmelighed for alt, hvad han gør.

Den første fars dag gave

Det er stort at blive far for første gang, og den første fars dag er helt særlig. Derfor er der stor grund til at gøre noget særligt ud af netop den dag. Men hvad giver man en nybagt far? En personlig gave er altid et hit, men det kræver, at du kender ham godt. Alternativt kan du give ham en god kaffemaskine, der kan brygge en god kop kaffe i en tid, hvor det er allermest tiltrængt. Køkkengrej kan være godt til en far, der elsker at lave god mad, og mangler det rette udstyr. Hvis han elsker musik, kan han måske godt bruge en ny højtaler eller nye høretelefoner.

Uanset hvilken gave du vælger til en far på hans første fars dag, er det vigtigt at huske, at det er tanken og kærligheden bag gaven, der betyder mest. Det handler om at vise din værdsættelse og støtte ham i hans nye rolle. Gaven vil være en påmindelse om den kærlighed og glæde, han føler som en ny far, og vil blive et evigt symbol på hans første fars dag.

Hvad giver man en far der har alt?

At finde en gave til en far, der synes at have alt, og måske heller ikke ønsker sig noget, kan være en udfordring, men der er stadig muligheder for at glæde ham. For vi ved heldigvis hvad en far vil have – også selv om han måske ikke ved det selv. I stedet for en gave kan du overveje at give din far en oplevelse. Oplevelser skaber nemlig minder for livet, og kan være en fantastisk måde at overraske din far på. Den mest værdifulde gave er nemlig din tid og opmærksomhed. Planlæg en dag eller en weekend sammen med din far, hvor I kan tilbringe kvalitetstid sammen. Du kan jo forære ham noget grill-udstyr, og så kan det være, at han kan lære dig hans bedste grill-tips. Du kan også forære ham haveudstyr og tilbyde din hjælp med havearbejdet. Kan I begge lide gode drinks, så kan du give ham lidt udstyr til hjemmebaren, og sammen kan I lære at lave jeres yndlingsdrink. Der er masser af muligheder for at give din far en gave, selvom han måske har det, han skal bruge. Og kombinerer du den med en oplevelse, så er det tilmed en gave, der skaber minder for livet.

Find gaven til fars dag hos Imerco

Hos Imerco finder du den helt rigtige gave til fars dag – uanset hvilken far, du har. Vi har nemlig et stort udvalg af alt til køkken, bord, elektronik, bolig og udelivet. Så du kan altså være helt sikker på, at du kan finde en god gave, der vil glæde din far. Mangler du inspiration til årets gave til din far, så finder du masser af gode gaveidéer her på siden. Derudover er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi din lokale Imerco butik, hvor vi står klar til at finde den rigtige gave til din far.