Klik & hent i butik

Byt i 1 år

Prismatch

Spar 20% på populære brands, når du køber for min. 200 kr.* Brug koden: Julehygge
Gaver

Adventsgaver til ham

Søger du inspiration til adventsgaver til manden, kæresten, faren eller vennen? Vi har samlet de bedste bud her, der er til at betale.

Skrevet af Imerco · 24 november 2022

Åh, vi kender det alle... Mænd kan være svære at finde på gaver til, men heldigvis har vi samlet nogle gode bud her, som forhåbentlig kan inspirere til gode gavevalg.

Gode glas

Iskold danskvand på en sommerdag, en lækker, varm drik til efteråret eller bare drinks med vennerne - elegante glas med facetslibninger er en sikker vinder.

Isterninger, der holder for evigt

I stedet for at lave isterninger af vand, spildte ud i fryseren og andet bøvl, så giv disse elegante isterninger i stål til manden, der er glad for kølige drikke.

Effektiv elefant

Elefanten her er en klassiker - oplukkeren bør flytte ind i alle køkkenskuffer, eller faktisk, kan det sagtens stå fremme på hylden er i vitrineskabet fordi den er både elegant og sød på samme tid.

Køkken-gadgets

En pizzasaks er et godt bud på en genial køkken-gadget, der både vil sprede god stemning hos vennerne og er genial til familiemiddage, hvor stemningen godt må løsnes lidt op.

Kværnsæt

Sørg for, at der kan serveres salt og peber med stil ved at give et lækkert og langtidsholdbart kværnsæt i adventsgave.

God lyd til øregangene

Cykling, sport eller bare god til telefonsamtaler? Giv manden, du leder efter gaver til, et sæt høretelefoner, der kan bruges til det hele!