Klik & hent efter 1 time

Byt i butik

Prismatch

Mangler du nyt til køkkenet? Gå på opdagelse her
Søg varer og brands
Udeliv

5 uundværlige ting til grillen

Der er intet, der slår sommermad fra grillen, og med det rette tilbehør går din grillaften som en leg. Vi guider dig til alt, hvad du skal bruge.

Skrevet af Imerco · 11 juli 2017

importedContent

Se alt grilltilbehør

To gode fade

Det første du har brug for, når grillkullene gløder perfekt, er to gode fade. Ét fad til det rå kød – og et andet til at servere dine smukt grillede mesterværker på bagefter.

Fade

Se alle fade

Grillredskaber

Ingen grillmester uden det rette redskab. Brug en grillpensel til at påføre din favoritmarinade, mens kødet er på grillen, vend bøfferne med en grillpalet, og få et sikkert tag i pølserne og majskolberne med en grilltang.

Steg den perfekte grillbøf ved først at stege bøffen på den ene side, så den får flotte striber. Så snart saften kommer frem på den side, der ikke er grillet, skal bøffen vendes – ikke før! Når saften igen trænger igennem på den først stegte side, er bøffen perfekt rosa.

Se alle grillredskaber

Grillbakke

Det kan være svært at grille det fine, hvide kød på en fisk perfekt, da den nemt får for meget direkte varme fra grillen. Det samme gælder brød og grøntsager, men med en grillbakke går det hele lidt lettere. Læg for eksempel fisken på en bund af sprøde grøntsager, og få den helt rigtige og lækre grillsmag.

Grillhandske

Det gælder om at passe godt på fingrene, når du griller, og her er grillhandsken din bedste ven. Brug den, når bøfferne skal vendes over den varme grill eller til at få et godt tag i den varme grillrist bagefter. Du kan få grillhandsker i mange forskellige farver og mønstre, så du kan grille med stil.

Se vores udvalg af grillhandsker her

Se alle grillhandsker

Pizzasten

Findes der noget bedre end hjemmelavet pizza? Måske hjemmelavet pizza lavet under åben himmel på grillen. Og med en pizzasten er det ingen sag at tilberede en lækker pizza, hvad enten du er til Hawaii, Margarita eller kartoffelpizza. Pizzastenen garanterer den sprøde skorpe, og så er den nem at håndtere.  og store som små er glade. Buon appetito!

Se alle pizzasten

Salatskåle

En frisk sprød salat er den perfekte makker til din grillmad. Lav for eksempel en lækker vandmelonsalat med vandmelon, feta, frisk mynte og lidt olie og citronsaft. Server salaten i en flot salatskål, og I er klar til at gå til bords.

Cathrineholm skål

Læs også: Lav lækre desserter på grillen

Se alt grilltilbehør