Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Bolig
  • Interiør
  • Påskepynt

PÅSKEPYNT

Alt påskepynt

Påskeæg og ophæng

AIRies Påskeophæng 5711336033154
149 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Kähler påskepynt Hammershøi Poppy Ophæng
Spar 41%
(2)

Kähler

Hammershøi Poppy Ophæng

H 6,9 cm - Porcelæn - Hvid med dekoration

Ikke medlem
169.95
Medlemspris
99.95
Kun hos Imerco
CASA Living påskepynt Påske kanin

CASA Living

Påskekanin

H 18 x B 7,2 x L 8,5 cm - Dolomit - Multifarvet

Pris
129.95
Kun 2 tilbage

Viser 20 ud af 149 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/bolig/interioer/paaskepynt

Populært påskepynt

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Påskepynt & Påskeæg

Pynt op til påske

Når vinteren slipper sit tag, og dagene bliver lysere og længere, er det tid til at invitere foråret indenfor og pynte op til påske. Påsken er en skøn højtid med en masse helligdage, tid og samvær med familien og ikke mindst påskepynt, der fylder hjemmet med fine farver og forårsfornemmelser. Påsken er også en tid med traditioner, hvor vi bl.a. mødes om bordet til påskefrokost, men det er også en tid, hvor vi byder foråret velkommen. Begge dele gøres allerbedst med påskepynt i fine pastelfarver, der symboliserer, at foråret og naturen blomstrer.

Påskepynt på påskebordet

Påskepynt kommer i et utal af farver og former. Og hvem siger, at påskepynt er forbeholdt indretningen? Brug gerne din påskepynt som en del af borddækningen, når du skal dække påskebordet. Du kan nemlig nemt skabe en flot og personlig borddækning, som vil overraske dine påskegæster til årets påskefrokost. Brug f.eks. dine påskeæg sammen med bordkortet eller stil en vase med flotte pilegrene med gæslinger og brug dine påskeæg til ophæng, som et dekorativt element på bordet.

Hvornår pynter man op til påske?

Hvornår man pynter op til påske, er der ingen regel om. Du bestemmer ganske enkelt selv, hvornår du pynter op med påskepynt. Er du utålmodig kan du jo starte stille og roligt op med lidt påskeæg hist og her samt forårsblomster i vasen – eller måske en påskedekoration med blomster, hvis du er kreativ, og har grønne fingre. Der er nemlig intet, der byder foråret velkommen som påskepynt og naturens forårsbebudere.

Hvad pynter vi med til påske?

Du kan pynte bordet med alt fra klassiske påskeæg eller påskeæg til ophæng, påskekyllinger, påskeharer m.m. Du kan endda også kaste dig ud i at lave din helt egen påskedekoration med forårets og påskens bebudere såsom påskeliljer, tulipaner og perlehyacint. De tilfører din borddækning et friskt og tiltrængt forårspust samt fine farver.

Hvilket påskepynt skal jeg vælge?

Når der skal pyntes op til påske, er det en god idé at finde ud af, hvilken stil du er til, når det gælder dit påskepynt. Med påskepynt fra Royal Copenhagen kan du skabe en traditionel og elegant påske-stemning. Påskepynt fra Georg Jensen er klassisk, men samtidig moderne. Og så er der påskepynt fra Klarborg, der er nuttet og emmer af forår. Gå efter den stil der passer ind i din eksisterende indretning i dit hjem.

Påskepynt

Med påskepynt kan du skabe den perfekte påskestemning både op til påsken, men så sandelig også, når du får gæster til påskefrokost. Og der er masser af fint påskepynt at komme efter – i forskellige stile, farver og former.

Påskeæg

Det der skaber størstedelen af påskestemningen, er uden tvivl de fine påskeæg, der på dekorativ vis symboliserer påsken. Og selvom den spiselige slags påskeæg måske er at foretrække, så kommer man ikke udenom de dekorative påskeæg. For disse er traditionelle symboler for påsken – men det betyder nødvendigvis ikke, at du kun kan pynte op på traditionel vis. Du kan nemlig få påskeæg i mange forskellige farver og med eller uden motiver. Der er rig mulighed for at dekorere med nordisk inspirerede påskeæg og moderne påskeæg i fine pasteller. Psst… og så er et fint påskeæg den oplagte værtindegave til påskefrokosten.

Påskekyllinger

Ligesom påskeæggene er små påskekyllinger ligeledes uundgåelige i påsken. Og de er da også søde, når de står rundt omkring i hjemmet – for så er påsken lige om hjørnet. Påskekyllinger er et hyggeligt symbol på forårets komme, og på at vi samles til påske. Påskekyllinger fås også i mange forskellige designs, så du selv kan bestemme, om du er til de klassiske, moderne eller nuttede påskekyllinger.

Påskedekorationer

Har du grønne fingre, så er en påskedekoration den perfekte måde at få naturen indenfor og byde påsken velkommen. Der er intet, der skaber håb om lysere tider og forårets komme som en påskedekoration med forårets blomster. Med diverse påskepynt kan du skabe en imponerende påskedekoration med blomster, som med garanti vil blive et samtaleemne ved påskebordet. Men har du ikke så grønne fingre, så kan du f.eks. dekorere en troldegren med smukke påskeæg og på den måde lave en flot påskedekoration, eller skabe stemning i stuen med små farverige påskefigurer. En påskedekoration med blomster kan også bare bestå af en flot vase og forårsblomster.

Køb påskepynt hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af fint påskepynt, så dit hjem kan blive indbydende og klar til påske med alt det, det indebærer af påskefrokoster og familiekomsammen. Her på siden har vi samlet alt vores påskepynt, så du nemt kan klikke dine favorit påskeæg, påskeophæng eller påskekyllinger hjem. Gå på opdagelse og lad dig inspirere til dine egne påskedekorationer og påskepynt.

Forårsfornemmelser med påskepynt

Når påskestemningen skal sikres, er det bare med at finde dit påskepynt frem. Der er nemlig intet, der skaber ægte påskestemning som påskeæg, påskekyllinger, påske ophæng og påskedekorationer. Foruden naturen der spirer og de lysere dage, er der nemlig ikke mange tegn på påsken. Men det kan dit påskepynt jo hjælpe med – og en smuk vase med naturens forårsbebudere skaber håb og forårsfornemmelser.

Er du i tvivl om årets påskepynt, og hvilke trends der hitter, kan du finde masser af inspiration til påske. Her kan du bl.a. se tidligere trends inden for påske, hvis du er på bar bund, og mangler inspiration til, hvilken stil du skal gå efter, når du skal til at byde foråret velkommen.