Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på populære brands* til hjemmet. Shop her
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Kaffe og te
  • Espressomaskiner og tilbehør

ESPRESSOMASKINER OG TILBEHØR

Alle espressomaskiner og tilbehør

Espressomaskiner

Sage 9355973001631
143 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Espressomaskine, sort, large
Spar 53%

Gastronoma

Espressomaskine

15 bar - 1100 watt - Autosluk

Pris
1499.95
Tilbud
699.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 143 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/kaffe-og-te/espressomaskiner-og-tilbehoer

Espressomaskiner og tilbehør

Den ultimative

kaffeoplevelse

Kaffe er en fast ingrediens i mange af livets hyggestunder. Med en espressomaskine får du den ultimative kaffeoplevelse og den bedste smag derhjemme - til glæde for dig og dine gæster.

Split Hero (34)

Café latte, Cappucino eller Flat white?

En espressomaskine giver dig en professionel kaffeoplevelse med ét tryk. Her får du mulighed for at lave smagfuld kaffe efter alle kunstens regler – med det rette tryk, den rette mængde vand og den rette temperatur. Har den også en indbygget mælkeskummer kan du lave alt fra den klassiske espresso til café-kaffe såsom café latte, cappuccino og latte macchiato. Alternativt kan du have en separat mælkeskummer, hvilket kan give dig den samme barista-oplevelse. Uanset hvad er der ikke lang vej til en god og smagfuld kop kaffe.

Køb din espressomaskine hos Imerco

Hos Imerco finder du et stort udvalg af espressomaskiner, så du kan nyde alt fra en stærk espresso til en lækker latte. Du finder alle de populære brands som Sage, Delonghi, Bialetti, Smeg, JURA og mange flere. Du kan altså være sikker på at finde en, der passer til dine behov – uanset hvilken kaffedrik der er din favorit. Du finder også masser af tilbehør til espressomaskiner, så du kan fuldende din kaffeoplevelse. Lad dig inspirere her og shop din nye espressomaskine på imerco.dk eller i din lokale Imerco butik.

Find din favorit

espressokop

En god espresso fortjener at blive serveret i en flot espressokop. Find din favorit espressokop her.

Se alle espressokopper her

Automatisk, semiautomatisk eller fuldautomatisk?

Det er ikke helt ligegyldigt hvilken espressomaskine du vælger – dit valg afhænger i store træk om, hvorvidt du gerne vil have kontrol over bryggeprocessen, eller blot vil have, at det skal være let.

Automatisk espressomaskine

En automatisk espressomaskine er perfekt til kaffe-entusiasten, der gerne vil have fuld kontrol over bryggeprocessen. Her kan du nemlig nørde kaffe på et helt andet plan end de andre slags espressomaskiner – her skal du nemlig selv dosere, male og stampe kaffen og mælken skal steames. Fordelen er at du helt selv kan kontrollere de forskellige processer og nørde på detaljeplan.

Semiautomatisk espressomaskine

En semiautomatisk espressomaskine er en mellemting af de to andre slags espressomaskiner. Den giver dig automatiserede funktioner, men også kontrol over bryggeprocessen. Den vil typisk have en indbygget kværn, dosering og kaffestampning, men du skal selv skumme mælken, hvis du gerne vil nyde kaffedrikke med mælk. Den er et godt valg, hvis du gerne vil eksperimentere med din kaffe, men har brug for lidt hjælp til selve bryggeprocessen.

Fuldautomatisk espressomaskine

Vil du gerne nyde en perfekt brygget kaffe, så er en fuldautomatisk espressomaskine et godt valg. Denne slags espressomaskine klarer hele bryggeprocessen, og giver dig masser af bekvemmelighed. Du kan vælge mellem forskellige indstillinger og kaffedrikke med et enkelt tryk på en knap. Den har både indbygget kværn og et automatisk mælkesystem – du skal blot vælge den kaffedrik du ønsker, og så klarer maskinen resten.

Hvad er espresso?

Espresso er betegnelsen for en bryggemetode, hvor kaffebønner finmales og stampes, og herefter presses en blanding af varmt vand og damp igennem den faste masse, hvorefter espressoen løber ned i en kop, og bliver til en espresso.

Bliv klogere på espresso med vores store espressoguide.

Hvad er forskellen på kaffe og espresso?

Kaffe er et udtryk, der bruges om al slags kaffe, men det er oftest filterkaffen, der refereres til. Espresso er en bryggemetode, hvor de finmalede bønner presses under et tryk på 9 bar, og har en mere koncentreret smag end almindelig filterkaffe. Espresso bruges derfor ofte i kaffedrikke med mælk såsom café latte. Både almindelig kaffe og espresso kan laves på de samme bønner.

Hvad er en espressomaskine?

En espressomaskine er en kaffemaskine, som brygger kaffedrikke, der er baseret på espresso - såsom americano, café latte, flat white og cappuccino. Espresso er navnet på selve bryggemetoden, hvor finmalet kaffe bliver brygget under et højt tryk. Espressomaskiner kan være automatisk, semiautomatiske og fuldautomatiske.

Hvor mange gram kaffe til en espresso?

Til en single-shot espresso skal du bruge ca. 7 gram fintmalet kaffe. Til en double-shot espresso skal du bruge ca. 14 gram. Hvor mange gram kaffe og hvor mange shots du skal bruge kommer helt an på, hvor stærk du godt kan lide din kaffe.

Opskrifter med espresso

Espresso Martini Top

Drikke

Cremet espressomartini til at runde ugen af med

Klar til en let søndagscocktail? Afslut søndagen med en lækker og cremet espressomartini - serveret i flotte martiniglas. Vi giver dig opskriften på en drink der både opkvikker og smager skønt.