Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Omfavn udelivet, med bløde kroge og hyggelig belysning. SHOP HER
  • Hjem
  • Knivslibning-service

Kopi Af Ikke Navngivet Design (47) (1)

Forkæl dine knive med en professionel slibning

Går det lidt sløvt i køkkenet? Skarpe knive gør madlavningen til en leg, og uanset om du er en ægte mesterkok, eller bare nyder at lave mad, så kræver godt køkkengrej professionel pleje. Derfor samarbejder Imerco med H.W.Larsen, så du kan få slebet dine yndlingsknive af uddannede mestre, som har sans for detaljen og ved lige præcis, hvordan dine knive bliver skarpere, og holder skarpheden længere.

Slibeservice til en skarp pris

Selv de skarpeste knive i skuffen bliver sløve med tiden, og får brug for en ekstra god behandling. En professionel slibning kan udjævne slid og reparere hakker, så kniven skærer som ny igen. Hos H.W.Larsen får du en professionel slibning til en skarp pris – se vores priser på knivslibning.

Vidste du…

…at der er forskel på at stryge og slibe en kniv? Med et strygestål kan du vedligeholde kniven og fjerne mikroskopiske partikler fra knivsæggen, men der fjernes næsten ikke noget metal. Så hvis din kniv bliver ved med at være sløv, selv om du stryger den, er det et tegn på, at den trænger til en slibning.

Aflevér og afhent i din lokale Imerco butik

Aflevér dine knive i din lokale Imerco butik, og så sørger vi i samarbejde med H.W.Larsen for resten. Vi pakker dine knive forsvarligt i en slibekasse, som sendes til H.W.Larsen. Du afhenter dine nyslebne knive ca. 7 dage efter. Find din nærmeste Imerco butik.

Professionel slibning af knive

H.W.Larsen har i mere end 80 år fungeret som sliberi i Kødbyen for landets slagtere, kokke og fagfolk. Deres ekspertise har også ført dem til at blive Europas største udbyder af professionelle knive, og deres sliberi er udstyret i topklasse med slibemestre, som har styr på de bedste teknikker. Imerco har valgt H.W.Larsen som garanti for, at dine knive er i sikre hænder.

Tip

Tjek om dine køkkenknive er skarpe nok ved at se, om de kan skære lige igennem et stykke papir eller skindet på en tomat.