Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

SOMMER SHOPPING! Spar 30-60% på udvalgt køkkenudstyr som ImercoPlus medlem. SHOP HER
  • Hjem
  • Borddækning
  • Glas
  • Champagneglas

CHAMPAGNEGLAS

Alle glas

Vandglas

Champagneglas

4003322293309 HERO (1)
101 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
erik bagger a/s champagneglas XO Champagneglas - 2 stk.
Spar 46%
(9)

erik bagger a/s

XO Champagneglas - 2 stk.

21 cl - Krystalglas - Klar

Ikke medlem
499.95
Medlemspris
269.95
Georg Jensen champagneglas Bernadotte Champagneglas - 6 stk.
(2)

Georg Jensen

Bernadotte Champagnegla...

27 cl - Krystalglas - Klar

Pris
519.95
Fri fragtKun 1 tilbage

Viser 20 ud af 101 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/borddaekning/glas/champagneglas

Champagneglas

Til livets store fester

Der er intet, der er mere festligt end sprudlende bobler i fine champagneglas. Og mange af livets store begivenheder giver anledning til et glas bobler – brylluppet, dåben, konfirmationen, havefesten, nytåret m.m. Men også de mindre begivenheder kan fejres med et glas champagne. Champagne kan give et festligt touch, som intet andet kan, og netop derfor er de sprudlende bobler så skønne. Serveres champagnen endda i fine champagneglas, så fuldendes det festlige øjeblik. Gå derfor ikke ned på hverken champagne eller fine champagneglas, når livets store og små øjeblikke skal fejres på en speciel måde.

Skål nytåret ind

Intet nytår uden champagne! Skål det nye år ind med festlige bobler serveret i mindst lige så festlige nytårsglas. Måske har du nogle favoritglas, eller måske vil du gerne finde nogle nye? Der er mange forskellige slags glas at vælge mellem, så uanset hvor festligt eller elegant det skal være, så finder du mange bud på fine champagneglas til de gyldne bobler. Under alle omstændigheder så hører champagne sig til nytåret, og derfor er det helt essentielt at have nogle fine champagneglas at servere i.

Nytårsborddækning

Nytårsbordet skal gerne glimte og imponere – og det kan du med fordel gøre ved at dække op med fine champagneglas, som står klar til klokken slår tolv, og det nye år skal fejres. De emmer nemlig af nytår, og giver helt af sig selv en masse nytårsstemning på dit nytårsbord. Vil du gerne dække et ekstravagant og imponerende nytårsbord, så kan du jo gøre klar til et flot champagnetårn, der kan stå som en skulptur på dit nytårsbord. Derved bliver din nytårsborddækning hurtigt elegant og festlig.

Hvilke glas skal man drikke champagne af?

Hvilket glas du skal vælge for at få den bedste oplevelse af de perlende bobler, handler ikke kun om glassets udseende. Champagnen er langt hen ad vejen med til at afgøre, hvilket champagneglas der giver dig den bedste smagsoplevelse. Nedenfor kan du læse, hvilket glas du bør vælge alt efter, hvilken champagne I skal nyde til festlighederne – hvilket champagneglas er du til? Hver type har nemlig sine fordele og ulemper.

Champagnefløjte

Champagnefløjten, eller flute, er det klassiske champagneglas, som de fleste kender. Glasset er højt og slankt med en smal stilk, hvilket givet det et elegant udtryk. De dyrere af slagsen har et ru punkt i bunden af glasset, hvilket aktiverer boblerne, og giver en flot perlerække af bobler, der stiger smukt op i glasset, når champagnen er hældt op. Grundet glasformen holder champagnefløjten bedst på boblerne og i længere tid, hvilket ofte er at foretrække – dog giver det ikke de optimale betingelser for champagnens aromaer og derved smagsoplevelsen. Derfor er champagnefløjten bedst til mousserende vintyper som Brut, hvor kompleksiteten ikke er nær så stor som en dyr champagne, men der stadig er masser af smagsoplevelser at hente.

Tulipan

Tulipan champagneglasset er det bedste valg til den dyre og eksklusive champagne, hvis egenskaber gerne skal komme til sin ret – både hvad angår smag, duft og oplevelse. Glasset har en bredere form, der snævrer sig ind ved åbningen af glasset. Formen giver champagnen de bedste betingelser for at udfolde sine duft- og smagsaromaer samtidig med at det holder på boblerne. Tulip champagneglasset er derfor ideelt, hvis du vil give champagnen den bedste mulighed for at udfolde sit fulde potentiale, og vil have en delikat smagsoplevelse.

Champagneskål

Champagneskålen, eller coupe, er blevet et populært champagneglas, og man forstår godt hvorfor. Det har nemlig et elegant – næsten ekstravagant – vintageagtigt udtryk. Glasset er lavt, og har en kortere stilk, hvilket giver en flot præsentation af de sprudlende bobler. En ulempe ved champagneskålen er, at netop boblerne hurtigt stiger til overfladen, så hvis du vil nyde fornemmelsen af boblerne, skal du drikke champagnen hurtigt. Tilgengæld åbner den store overflade champagnens duft- og smagsaromaer meget hurtigere, hvilket giver en større nydelse. Og har champagnen lidt for mange bobler, så tager champagneskålen toppen af boblerne. Champagneskålen er perfekt til nytår, da champagnen typisk bliver hældt op og drukket hurtigt. Desuden kan du bruge glasset til dine nytårsdrinks, efter der er skålet i champagne. Vil du gerne imponere dine gæster, er dette glasset du skal bruge til et imponerende champagnetårn.

Champagnetilbehør

Har du al udstyret, så du kan servere champagnen med bravur? Hvis du virkelig vil imponere dine gæster, så er det med at have champagnetilbehør, så du kan gøre anledningen endnu mere festlig.

Champagnesabel

Med en champagnesabel kan du imponere dine gæster og give serveringen et skud spænding. Når du sabler champagnen, ser det nemlig ekstravagant ud, og er en hel kunstform for sig selv. Men det betyder ikke, at du ikke kan sable en champagne, hvis anledningen skulle byde sig. Så grib din champagnesabel og skyd festen i gang med manér.

Champagnekøler

Champagnen skal nydes kold, så hvis du ikke allerede har en flot champagnekøler, så er det nu, du skal finde en. Champagnekøleren sørger nemlig for, at din champagne holder sig kølig, så den er frisk og klar til at nyde. Desuden ser det mere eksklusivt ud, når du efter servering opbevarer de boblende dråber i en stilet champagnekøler – det giver din fest et ekstra skud elegance.

Find dine champagneglas hos Imerco

Hvilket champagneglas skal du skåle med til livets festlige begivenheder? Find dine nye champagneglas hos Imerco – vi har nemlig et stort udvalg af fine champagneglas, der er perfekte til alle slags festligheder. Uanset hvilket type glas eller stil du er til, vil du kunne finde et glas til din fest. Du finder alle de kendte brands som erik bagger a/s, Lyngby Glas, Luigi Bormioli, Holmegaard m.m.

Imponér dine gæster

Skal din nytårsfest, dit bryllup eller havefest være ekstra festlig, så er et champagnetårn lige sagen. Det er nemlig ikke bare smukt, men enormt imponerende, og vil med garanti overraske dine gæster. Det boblende fine tårn vil være helt perfekt til at fejre årets sidste aften eller den store dag med manér. Og så er det ikke så svært, som du måske tror – du skal blot bruge de rette champagneglas til formålet og en billig champagne. Følg vores guide: sådan laver du et champagnetårn.