Der kan gå længere tid, før du modtager din kvittering grundet problemer med udvalgte mailudbydere.
Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

KUN FOR MEDLEMMER: Spar 20% på stel, glas og bestik*. SHOP HER
 • Hjem
 • Udeliv
 • Grill og grilltilbehør

GRILL OG GRILLTILBEHØR

Alt grill og grilltilbehør

Gasgrill

Napoleon Rogue Grill Med Tilbehør På Terrassen
576 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Kun hos Imerco
Cook & Baker stegetermometre Trådløst Termometer
Sort
Natur
Spar 25%

Cook & Baker

Trådløst Stegetermometer

Spyd på 10 cm - Brug via app

Ikke medlem
799.95
Medlemspris
599.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 576 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Designer

Certificering

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/udeliv/grill-og-grilltilbehoer

Grill og grilltilbehør

Lune grillaftener

Grillsæsonen er skudt i gang – og det betyder sol og sommer og ikke mindst duften af grill. Der findes nemlig ingen dansk sommer uden grill! Desuden er der ikke meget, der slår en grillaften med vennerne en varm sommerdag eller en familiekomsammen med grillhygge en lun sommeraften. Havemøbler stilles frem og hyggen rykker udenfor, og det samme gør madlavningen, og alt der kan grilles bliver grillet. For der er ikke meget, der slår den lækre, røgede grillsmag – smagen af sommer! Og den får du kun på én måde – med en god grill, som kan få din indre grillmester frem i dig og de rette grillredskaber, så du kan vende de møre steaks.

Hvornår begynder grillsæsonen?

Hvornår grillsæsonen begynder kommer sådan set an på, hvornår du får lyst til at finde grillen frem. Officielt er det grillsæson, når det er sommer, og det er på denne tid, at langt de fleste griller. Men mange begynder at grille, så snart foråret er på vej, og vejret er mildt og stabilt. Nogle grillentusiaster griller endda året rundt og griller alt, der grilles kan.

Købsguide: hvilken grill skal jeg vælge?

Når du skal finde ud af, hvilken grill du skal vælge, er det vigtigste at finde ud af, hvilke behov din nye grill skal opfylde. Skal den helst være nem at tage med sig eller skal den udelukkende bruges i haven? Skal du kunne lave mad til mange personer eller bare til husbehov? Har du meget plads eller er pladsen trang? Hvor hurtigt skal den kunne optændes? Disse overvejelser vil hjælpe dig med at finde den helt rette grill til dine behov.

Kulgrill

En kulgrill, også kendt som en kuglegrill, er bedst hvis du ønsker en god aroma, en ægte grilloplevelse og nem rengøring. En kulgrill giver desuden en bedre varme end andre grilltyper, men det er tilgengæld svært at regulere temperaturen.

Fordele

 • En kulgrill giver meget høj temperatur
 • En kulgrill er typisk billigere end alternativerne
 • En kulgrill giver den autentiske grill-smag – og oplevelse

Ulemper

 • En kulgril er længe om at optænde
 • En kulgrill er svær at regulere temperaturen på
 • En kulgrill skal hurtigt rengøres pga. kulrester

Gasgrill

Hvis du ønsker en hurtig og nem optænding og fuld kontrol over temperaturen, skal du vælge en gasgrill. En gasgrill bruger gas og kræver, at du har plads til en gasflaske. Tilgengæld danner den ikke så meget røg, når du griller, og en gasgrill tilbereder hurtigt maden. Temperaturen på en gasgrill kan for det meste reguleres direkte på grillen – nogle er også udstyret med en termostat.

Fordele

 • En gasgrill varmer hurtigt op
 • Det er nemt at regulere temperaturen
 • En gasgrill udleder mindre røg end alternativerne

Ulemper

 • En gasgrill er ofte dyrere end f.eks. en kulgrill
 • Du skal bruge gas til og sørge for at den altid er fyldt op inden brug
 • Gasgrillen fylder mere pga. gasflasken

Hvad er bedst kul eller gasgrill?

Vil du have den autentiske grillsmag, så skal du gå efter kulgrillen. Tilgengæld vinder gasgrillen på optændingshastighed og tilberedningstid samt opbevaring.

Elgrill

Hvis du skal grille på altanen eller i gårdhaven, er en elgrill det rigtige valg. Du slipper nemlig for flammer, gløder og røg. En elgrill giver en nem og hurtigt tilberedning – den kræver blot, at du har adgang til en stikkontakt. Elgrillen er nem at rengøre og opbevare, så du kan sagtens tage den med dig i sommerhuset eller på camping.

Fordele

 • En elgrill starter hurtigt op
 • En elgrill kræver hverken gas eller kul
 • En elgrill er nem at rengøre og opbevare

Ulemper

 • En elgrill kræver en stikkontakt
 • En elgrill egner sig ikke til at tage med i naturen
 • En elgrill giver ikke den samme grilloplevelse som med kul eller gas

Hvad er bedst gasgrill eller elgrill?

Om en gasgrill eller elgrill er bedst, kommer an på dine behov. Med en elgrill skal du ikke bekymre dig om plads til en gasflaske, men tilgengæld er du afhængig af, at der er adgang til en stikkontakt.

Bordgrill

En bordgrill er det alsidige valg, hvis du gerne vil kunne bruge grillen året rundt og både indenfor og udenfor. Desuden kan du nemt opbevare den, og den er nem at rengøre. Ulempen er at den skal bruge en stikkontakt og at du ikke får den autentiske grillsmag.

Fordele

 • En bordgrill er nem at rengøre
 • En bordgrill kan bruges både indenfor og udenfor
 • En bordgrill er nem at opbevare, når den ikke er i brug

Ulemper

 • En bordgrill kræver en stikkontakt
 • En bordgrill giver ikke den autentiske grillsmag
 • En bordgrill giver ikke den klassiske grilloplevelse

Det vigtigste grilltilbehør

Det er vigtigt at have udstyret i orden, og er du en ægte grillentusiast, så er det ikke her, du skal gå ned på tilbehør! Med de rette grillredskaber få du nemlig en bedre grilloplevelse – se 5 uundværlige ting til grillen og de vigtigste grillredskaber, som gør dig til uovertruffen grillmester. Du kan krydre din samling af grilltilbehør med favoritter til grillen. Vi kan afsløre, at du får brug for et stegetermometer, en grillbakke til færdigstegt kød og grønt og et solidt sæt steakbestik. Tjek vores udvalg af grillbestik fra både Gense og Laguiole – og se disse 5 ting du skal vide om grillbestik. Og husk – sikkerhed først! Så find en god grilltang frem og vælg et par grillhandsker, der passer til dig.

Hvordan får man en grillrist ren?

Hvordan man får en grillrist ren, er der flere svar på. Men der er ingen tvivl om, at hvis der er noget, der kan ødelægge appetitten på lækker grillmad, så er det en beskidt grillrist. Og det er da irriterende at bøvle med en grillrist, der bare ikke vil blive ren, når man skal til at grille. Men det er der heldigvis råd for! Smør grillristen med brun sæbe, pak den ind plastfolie, lad det virke til næste dag, skrub din grillrist ren og skyl grundigt med vand, inden du griller.

Vil du gerne rengøre din grillrist ren på en hurtigere og naturlig måde så gnid en halv citron på grillristen, lad det sidde i et par minutter og skrub risten fri for skidt – så er du klar til at grille med det samme. Vil du gerne give din grill en stor forårsrengøring inden grillsæsonen går i gang? Sådan gør du grillen ren.

Skab hygge med et ildsted i haven

Med et ildsted såsom et bålfad, et bålsted, en røgeovn, en havepejs eller en udeovn så kan du skabe masser af hygge i haven eller på terrassen. Ild i haven giver en helt særlig atmosfære, og giver en god varme til de kølige aftenener. Alt efter hvad du gerne vil bruge ildstedet til, så kan du få forskellige slags – fra en moderne havepejs eller et hyggeligt bålfad til et lille ildsted eller en røgeovn. Det kommer an på, om du blot vil tilføre haven en hyggelig stemning, tilføre røgsmag i din madlavning eller om du vil bruge ildstedet til at skabe varme – for så kan du også overveje en terrassevarmer.

Find de bedste grill og grilltilbehør hos Imerco

Hos Imerco finder du alt det, der skal til, når du agerer grillmester ved grillen. Find den bedste grill i en god kvalitet fra nogle af de bedste producenter såsom Morsø, Rösle, Bodum, Severin m.m. det eneste du skal finde ud af er, om du er mest til elgrill, gasgrill eller den klassiske kulgrill – uanset finder du nogle af de bedste grill hos Imerco. Og når du nu investerer i en ny grill, så skal udstyret også være i orden! Det kan også være, at du allerede har en grill, men blot vil opdatere dit grilltilbehør. Uanset finder du heldigvis også masser af udstyr til grillen i vores udvalg af grilltilbehør.

Køb din kvalitets grill hos Imerco

I Imerco elsker vi kul og kød, og med udstyret i orden er vi fans af at grille udendørs – hele året. Blandt vores grej til grillerier finder du klassikere som kulgrillen og den mere moderne elgrill samt den smarte gasgrill. Er der kun plads til en lille grill på altanen? Så prøv med en bordgrill – den er en drøm i det lille grillkøkken. Du finder dem alle i vores store udvalg af grill – alle sammen i en god kvalitet, som holder til mange års grill med venner og familie.

Appetit på grillmad

Lette sommersalater og saftige steaks kan få de flestes tænder til at løbe i vand – det samme kan genialt grill gear! Så nu hvor du har fået styr på grillen og grilltilbehøret, så er det bare med at invitere venner og familie til årets grillarrangement og skrue op for grillappetitten!

Der er intet, der slår sommermad fra grillen og duften, der spreder sig under tilberedningen. Men er det gået op i steaks og pølser, og mangler du lidt inspiration til grillmaden? Hvad med grillede lammekoteletter med lun squashsalat eller en smagfuld og sund salad bowl med grillet laks? Mulighederne er mange, og der er næsten ikke det, du ikke kan grille – så fyr bare op for grillen og kickstart grillsæsonen!