Checkmark Neg NY

Klik & hent

Checkmark Neg NY

Byt i 1 år

Checkmark Neg NY

Prismatch

Sommer, sol og afslapning i haven. Se vores store udvalg af loungesæt, havehynder og parasoller her
  • Hjem
  • Køkkenudstyr
  • Køkkenmaskiner
  • Stavblendere og tilbehør

STAVBLENDERE OG TILBEHØR

Alle stavblendere og tilbehør

Stavblendere

Design Uden Navn 2022 05 12T125159.704
140 varer
Popularitet
Pris - lav til høj
Pris - høj til lav
Braun stavblendere MultiQuick 5 Stavblender MQ5235BK
Spar 32%
(16)

Braun

MultiQuick 5 Stavblende...

1000 Watt - 21 hastigheder - Inkl. tilbehør

Ikke medlem
729.95
Medlemspris
499.95
Fri fragt
Nyhed
KitchenAid Go Stavblender, black matte, large

KitchenAid

KitchenAid Go Stavblender

Justerbar hastighed - Ledningsfri - Inkl. tilbehør

Pris
1119.95
Fri fragt

Viser 20 ud af 140 produkter

Filter

På lager

Vis kun tilbud

Vis kun varer på tilbudMedlemstilbud

Kategori

Brand

Serie

Farve

Prisgruppe

Vis kun nyheder

Vis kun nyheder
https://www.imerco.dk/koekkenudstyr/koekkenmaskiner/stavblendere-og-tilbehoer

Stavblender

Købsguide: hvilken stavblender skal jeg vælge?

Det kan godt være svært at finde ud af, hvilken stavblender der er den bedste, men så længe du er opmærksom på, hvilke behov den skal dække, så kan det ikke gå galt. Er design vigtigt? Skal den være alsidig og have forskellige hastigheder? Eller skal den have en masse tilbehør?

Design

Du kan få stavblendere i forskellige designs og farver. Først og fremmest er det vigtigt at tage stilling til, om du ønsker en helstøbt model eller en model med aftageligt blenderhoved. Med en helstøbt stavblender slipper du for at madrester kan sætte sig i samlingerne, men tilgengæld er en stavblender med et aftageligt blenderhoved mere alsidig og nemmere at rengøre samt at opbevare. Du kan som nævnt få stavblendere i forskellige farver, såsom sort, hvid, creme, rød, lyserød, blå m.m. Der vil derfor med sikkerhed være en stavblender, der passer ind i din køkkenstil.

Hastigheder

Du kan få stavblendere med forskellige hastigheder. Nogle har helt op til 10 hastigheder, og nogle har endda også en turboknap, som giver et boost, hvilket kan være nyttigt, hvis du eksempelvis skal blende frosne bær til en smoothie. Hvor mange hastigheder du skal vælge, kommer an på dine behov. Hvis du blot ønsker en stavblender til det basale, så kan du sagtens nøjes med få hastigheder. Påtænker du derimod at bruge den alverdens opgaver, kan det være fordelagtigt med en alsidig stavblender med mange hastigheder.

Watt

Watt er en indikator for stavblenderens strømforbrug, og derfor er det ikke fordelagtigt kun at kigge på en stavblenders watt. Man kan nemlig ikke bare gå ud fra, at en høj effekt giver en kraftig stavblender. En stavblender med en lav watt kan sagtens tilbyde en høj kvalitet samt kraftig præstation – det kommer an på, hvor god den er til at udnytte sine watt. Hos Imerco kan du få stavblendere med forskellige antal watt, f.eks. 200w, 600w og op til 1000w.

Ledningsfri

Stavblendere kan både fås ledningsfri, altså med batteri, eller i en elektrisk version med ledning – der er fordele og ulemper ved begge dele. En stavblender med ledning har konstant strøm, men tilgengæld kan ledningen lave knuder, vælte ting på køkkenbordet og din arbejdsplads er begrænset. Nogle modeller har ledningsoprul, som kan afhjælpe nogle af de udfordringer. Vælger du derimod en ledningsfri stavblender, kan du bruge den overalt i dit køkken, men du kan risikere, at den pludseligt løber tør for strøm undervejs, og skal genoplades.

Tilbehør

Når du køber din stavblender, så medfølger der ofte tilbehør, og ellers kan du tit tilkøbe det efterfølgende. Du kan f.eks. tilkøbe tilbehør såsom et anderledes blenderblad eller et multifunktionsblad, en piskeskive, et stativ eller en kande. På denne måde kan du forvandle din stavblender til et alsidigt køkkenredskab, så du kan kokkerere som en professionel.

Stavblendersæt

Med et stavblendersæt får du alt, du har behov for i din hverdag. Det er super genialt at have til hverdagens køkkenopgaver, da du får både en blenderstav, kande, piskeris og minihakker i ét sæt. Hvis du bor småt, er det ideelt med et stavblendersæt, da du sparer på pladsen i dit køkken – du får nemlig mere end én maskine.