Find nyt til boligen
Spar min. 20% på ALT*
Se alle tilbuddene her
*Tilbuddet gælder til og med lørdag den 26. september 2020 og gælder IKKE i forvejen nedsatte varer, 2. sorteringsvarer, bestillingsvarer, SUPERPRIS, varer med mængderabatter, køb af Imerco gavekort, oplevelsesgavekort, Sodastream ombytningspatroner, plastikposer, Kay Bojesen mini fanebærer med tekstilflag og mini abe i mørkbejdset eg, Royal Copenhagen Mega Rose stel samt Alfabetkrus og Alfabettallerkener, varer fra Spring Copenhagen, Mandalay, SAGE, Timm Vladimir Kitchen og by DITTE JULIE.

El

Gamle pladespillere og retromøbler er kommet på mode igen, og her hos Imerco tager vi imod med åbne arme – så længe vi altså kan kombinere klassikerne med moderne elektronik som vores elektriske varmepude fra OBH og vores kaffemaskine.
 
Generelt gør el-artikler hverdagen nemmere og mere bekvem for dig. Tæller du efter, er du sikkert også flittig bruger af mange elektronik artikler i dit hjem. Derfor gør Imerco en dyd ud af at tilbyde dig det bedste inden for el-artikler og elektriske gadgets, der hjælper dig til både hverdag og fest. 

El-artikler, elektronik og gadgets hjælper dig, når du har travlt om morgenen, og er din forkælelse, når du vil gøre livet lidt lettere og sjovere. Hvorfor ikke være på forkant med vejret med praktisk elektronik som en OurTime vejrstation eller få friskkværnet kaffe hver dag med en kaffekværn fra Bodum? På badeværelset går barberingen let med Philips skægtrimmere til herrerne og BaByliss hårtørrer til damerne. Og til hele familien leverer Oral-B’s elektriske tandbørster en sundere mund – det er el-artikler, der er til at forstå!

Gå på opdagelse i Imercos verden af elektronik, hvad enten det er KitchenAid blendere eller Tefal strygejern, der forfører din indre el-nørd. Husk, i vores sortiment af el-artikler og gadgets vil vi altid informere dig, hvis mærkerne bag tilbyder dig prøveperioder eller yder tilfredshedsgaranti. Når du er glad for dine el-artikler – om det er vækkeuret, støvsugeren eller hårtørreren – er vi nemlig også glade.